- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm hamilelikte hiç tuz yenmeyecek diye bişey yok iyot almamız gerek. ödem artıyorsa azaltmak gerek. ben de hipotiroidi var sende de mi aynı? hatta az önce hastaneden geldim tiroid tahlili verdim yarın endokrin doktorundan randevum var.
maşallah kızlar göbişleriniz pek güzel çıkmış. benim göbiş hemen göğüslerimin altından başlıyo yukarda duruyo:)
bu arada tiroid tahlilim normal çıktı sevindim:)
çok aşağıda duruyo canım yaa..
maşallah kızlar göbişleriniz pek güzel çıkmış. benim göbiş hemen göğüslerimin altından başlıyo yukarda duruyo:)
Yok yok gayet iyi çıkar o yakında yukarı hem daha iyi bak mide yanması ekşimesi yaşamazsın
Aynen,hipotiroid ve hashimoto.
Hergün ilaç içiyorum.Bak ben şöyle yaptım,her ay test sonucumu endokrine götürüyodum,doktora her ay gelmesem olur mu dedim,o da bana olması gereken değerleri yazdı.O zaman kendin her ay tahlil yaptır,sonuçlar iyiyse gelme dedi.İLacı da reçetesiz veriyo eczane,düşük doz çünkü.(euthyrox)
İstersen sen de böyle sor,her ay insan yoruluyo.
Hergün ilaç içiyorum.Bak ben şöyle yaptım,her ay test sonucumu endokrine götürüyodum,doktora her ay gelmesem olur mu dedim,o da bana olması gereken değerleri yazdı.O zaman kendin her ay tahlil yaptır,sonuçlar iyiyse gelme dedi.İLacı da reçetesiz veriyo eczane,düşük doz çünkü.(euthyrox)
kızlar benm göbüşüm bi tuhaf duruyo yaa
oo süper hadi gözün aydın :)
Eki Görüntüle 894671
kızlar benm göbüşüm bi tuhaf duruyo yaa
Maşallah sana da bebeğine de canım. Herkesin vücut tipi farklı, bence bir tuhaflık yok. Daha yolun yarısındasın, büyür-yukarı çıkar daha:107:
Gözün aydın canım
canım bende hipotiroid hastasıyım. her ay kan veriyorum. endokrin doktoru her ay gelmen gerekiyor dedi. ve kendi hastanesinden takibini yapacağını söyledi
hiçte tuhaflık yok canım. gayet güzelsiniz
Benim durum şuanlık bu kızlar =)
Sanırım toplamda 4 kilo aldım...
Ama göbeğim çıktı sadece gerisi yerli yerinde duruyor.
Eki Görüntüle 894577 Eki Görüntüle 894578
Bende sürekli takma taraftarı değilim ama doğumdan sonra kızıma takabilirim =)
Güzel olur anne-kız uyum içerisinde...
ben geçen sene bu sıralar tiroid bezi iltihabı yaşamıştım. baya kötü geçmişti. ondan sonra tiroid bezim iflas etti ve hiç hormon üretmiyo. yani hipotiroidiyim. benim doktor 6 haftada bir kontrole gel diyo. 6 haftalık kullanmam gereken dozajları yazıyo. benim doktor sürekli dozajı arttırıyo o yüzden kendim ayarlayamıyorum cnm. aslında doğru söylüyosun belki doktora sorayım da bana mail adresini vermişti. mail olarak sonuçları gönderip bilgi alabilirim.
bu arada sen de 12 kilo falan alanlardansın yanlış hatırlamıyorsam. ben de 12 kilo almış durumdayım. bunun sebebi tiroid hastası olmamız olabilir bence. bunu da bi doktora sorayım ben yarın.
ohh çok şükür canım hadi gözün ayydın :)
Maşallah sana da bebeğine de canım. Herkesin vücut tipi farklı, bence bir tuhaflık yok. Daha yolun yarısındasın, büyür-yukarı çıkar daha:107:
Gözün aydın canım
canım bende hipotiroid hastasıyım. her ay kan veriyorum. endokrin doktoru her ay gelmen gerekiyor dedi. ve kendi hastanesinden takibini yapacağını söyledi
benim göbeğimde aynı senin gibi ... benim ki Aşağıda biraz sivri..çok aşağıda duruyo canım yaa..