Herkese gunaydin canlar :) uyaninca camdan disari baktim bir umit izmire de kar yagar mi diye ama ...
Bize de gonder, biz de hem kar hem tatil isteriz
Anladim canim. O zaman tekrar hosgeldin
bu topicte oldukca keyfinin yerine geldigini goreceksin :)
Anaaar, naaptiniz? Baristiniz mi? Heralde gecmistir siniriniz
ahh canımm benimm sağol sorduğun için :) dün akşam uyumaya geçtim hiç bişe demeden sonra dön dön ikide bir tuvalete git gel uyuyamadım, sonra bir baktım geldi yanıma sokuldu, özür diledi, sonra bende özür diledim tabi :) koklaştık uyuduk :)
Minik minik tekme yemedim ben hic yaa:) gaz mi kiz mi die ayirmaya calisirken, bi anda sagli sollu tekmeleri hissetmeye basladim. Ben de anlamadim :S o ilk tekmeleri pek farkedemedim ben. benim kizim Gocuman gocuman tekmeliyo artik :) bazen durmasini istedigim oluyo, gece bile uyaniordum ilk zamanlar garipseyip, simdi alistim.
Ben bunu hamile kalmadan once izlemistim ve o zaman bile aglamistim :) cok guzel
Canim yaaa, cok uzuldum. Allah ailelerine sabir versin, cok zor. Dusunemiyorum bile :'( Bize boyle acilar yasatmasin insallah
Ben de istiyorum kaaarr. Biseyi 40 kere soylersen olurmus. Bu gidisle izmire kar yagdiracagim, kararliyim
iki sene once Karsta gorevdeydim ve izmire kar yagmisti. TV de bir avuc karin icinde debelenen cocuklara "bi de buna kar mi diolar" diye gulmustum. Simdi o kari gorebilmek icin dua ediyorum, hayatimdaki 2. Karsiz kis olacak bu