Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar
bebeklerini kaybeden anneye çok üzüldüm allah sabır versin
benide bu haberin üzerine görümcem aradı...pek aramaz beni
rüyasında görmüş kötü gördüm dedi.bana beyaz giydirmişler kına yakıyorlarmış... Iyimisin dedi... Evet dedim iyiyim dedim bebekte iyi dedim.sustu biraz sanki kötü bişey duymak ister gibi...
Hayr a yordum ama yani ben görsem asla aramam söylemem de
hem 2 gündür pek hareket etmiyor bebeğim beni böyle kötü düşüncelerin içine koydu kapattı telefonu...
Yazık bize yaaa...
Merhaba kızlar
rüyasında görmüş kötü gördüm dedi.bana beyaz giydirmişler kına yakıyorlarmış... Iyimisin dedi... Evet dedim iyiyim dedim bebekte iyi dedim.sustu biraz sanki kötü bişey duymak ister gibi...
hem 2 gündür pek hareket etmiyor bebeğim beni böyle kötü düşüncelerin içine koydu kapattı telefonu...
Yazık bize yaaa...
evet canim cam biberon ufak bayaa ama is gorur bence
Cok tatli hepsi gule gule kullanin
Cok tatli hepsi gule gule kullanin
Bunları 10 dk önce aldım...
Böylelikle kıyafet devrimiz bitti diğer aldıklarımla =)
Eki Görüntüle 891985 Eki Görüntüle 891986 Eki Görüntüle 891987 Eki Görüntüle 891988 Eki Görüntüle 891989 Eki Görüntüle 891990 Eki Görüntüle 891991 Eki Görüntüle 891992 Eki Görüntüle 891993 Eki Görüntüle 891994 Eki Görüntüle 891995 Eki Görüntüle 891996 Eki Görüntüle 891997
Merhaba kızlar
Yazık bize yaaa...
çok güzeller güle güle kullansın bebişin bende netten bi dünya şey almışım farkında olmadan bugün bi baktımki aldıklarıma abartmışım artık kıyafet almıcam battaniyesi havlusu alt açması kaldı sadece onuda gidip bakıp almayı düşünüyorum netten almıcam
Bende eşimi aradım biraz önce =)
Verdim gazı indirimler çok güzel diye...
Bir çok şey aldım paylaşırım şimdi =))
Balım bak sorun yaşamadığım tek yer butik bebe çokta kaliteli benimde vaktim oluyor gidip gezmeye ama inan burda sipariş verdiğim ürünler kadar kaliteli değil mağazadakiler...
Özellikle sevnurbebe ürünlerine takıntılı hale geldim.
Sende int den yapabilirsin alış veriş..
Güvenle alış veriş yaptığım tek yer orası canım zaten..
Biraz önce de tutamadım kendimi alış veriş yaptım yine =))
Bunları 10 dk önce aldım...
Böylelikle kıyafet devrimiz bitti diğer aldıklarımla =)
Eki Görüntüle 891985 Eki Görüntüle 891986 Eki Görüntüle 891987 Eki Görüntüle 891988 Eki Görüntüle 891989 Eki Görüntüle 891990 Eki Görüntüle 891991 Eki Görüntüle 891992 Eki Görüntüle 891993 Eki Görüntüle 891994 Eki Görüntüle 891995 Eki Görüntüle 891996 Eki Görüntüle 891997
selam kızlar uzun bir aradan sonra yeniden ben :)) herkes iyidir umarım topiğe yazamasamda yazdıklarınızı takip ediyordum...pazartesi doktor kontrolümüz ve ayrıntılımız vardı tosunum çok iyimiş maşallah 422 gr 24,5 cm herşey yolunda çok şükür.
öyle yapıyorum canım benim bende butik bebeyi tercih ediyorum aldığım bi hayli şeyler oldu benimde hepsi maviş maviş oldu :)
hepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden ciciii cici güzel, mutlu günlerde giyer inşallah bebeğin ne güzel görünüyorlar ya birde içinde bebişlerimiz olacak aman allahım işte en büyük mutluluk o olacak bizim için galiba
merhaba canım hoşgeldin maşallah meleğine.
Merhaba kızlar
Yazık bize yaaa...