ben sabah gidiyorum işe. eşim öğlen gidiyor. akşam görüyoruz birbirimizi. öyle iyi oluyor :) bilerek kendi okulumu yazdırmamıştım ona özlesin diye
Sürekli dip dibe olmamak güzel hatta farklı meslek grubunda olmak daha iyi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sabah gidiyorum işe. eşim öğlen gidiyor. akşam görüyoruz birbirimizi. öyle iyi oluyor :) bilerek kendi okulumu yazdırmamıştım ona özlesin diye
burda pazar günü kar yağdı.ptesi tatil oldu ama p.tesi karlar eridi..
sonra meteorolojiden haber almışlar kar yağacak diye...bi anons geldi kar yağma ihtimaline karşı tatil dediler hiç böyle bişry görmedim
ne kar yağdı ne bişey tatil olmuş oldu..
bu zonguldak kardan korkuyo
Kocişimle tam 12 saattir konuşmuyoruz dün hiç yokken bişeye sinirlendim sonra o da bana söylendi veeee şuan konuşmuyoruzzzz konuşmayacam da ben işte 2gün sonra da evlilik yıl dönümümüz. Ama çok kızgın ve sinirliyim konuşmayacamm. En kötü huyum bu işte çok inadımmmmm......
nisan anneleri minik tekmeler başladı mı sizde de.maşallah miniklere futbol sahası sandılar orayı sanırım :)
Aslında takılmaman çok güzel böyle şeylere ama aynı iş yerinde yansıtmamaya çalış çevrene...
Biz ne kadar can ciğer sanmış olsak da, yakınlarımızdan bu tür ikili ilişkilerde fırsatçılık yapan çok kişi var.
Eşlerimiz çocuk çocuk diye tutturuyor biz hamile kalınca bu sorumluluk onları korkutuyor sanırım.
O yüzden de yaşanıyor sıkıntılar.
Eminim eve gidince ya da giderken yine düzelecek aranız canım.
Ahhh ahhh yok mu o fırsatçılar .... Allah herkesin karşına iyi insanlar çıkarsın hepimizn kötü kalplilerden uzak tutsun
merhaba canım sitelerde fiyatlar ne alemde kaçtan kaça kadar
yada alınabilecek iyi bir takım ne kadar..
3 kapılı dolap büyüyen beşik ve sifonyeri mesela..
biz çilekten beğendik ama genede siteleri de merak ediyorum
Benim cimcimem bugün maşallah çok hareketli
Taklalar atıp duruyor sanırım:111:
Hissetmek bile nasıl bir mutluluktur
maşallah cimcimeye.benim bebiş 2 haftadır hafta içi çok hareketli maşallah. ancak cumartesi pazar pek hareket etmedi. anne baba memur olunca çocukta dinleneceği günü ona göre seçiyor. maşallah tekme yetmiyor bazen hem yumruk hem tekme aynı anda vuruyor. ancak daha küçük ya çok kibar tekmeliyor. :)
slm kızlar nasılsınız.var mı bir sorun..samsunda da kar var..mevlam dışarda yaşayan canlıların yardımcısı olsun..
bu akşam canım çok sıkıldı kızlar..flufem isimli bir arkadaşım vardı tüp bebek forumundan..ve 26,5 de sancılanıp doğum yapmış.ve bebekleri melek olmuş....çok üzüldüm ya..mevlam kimseyi evladıyla sınamasın.kimsenin kollarını boş bırakmasın....onun dediği hiç bir sancıyı küçümsemeyin ...aman dikkat edelim kızlar.mümkün olduğu kadar yormadan çalışalım..hepiniz mevlama emanet olun...sanırım ben çok üzüldüm....kuzularımız sana emanet mevlam.....
İyiyiz çok şükür canım...selam kızlara nasılsınız baklım guzel anneler okudum bı kac sayfa massllah bebeıler haarektlıymıs benım olan tembel bu aralar yaaa pek tekmelemıyo ama sukurkı bıseyımız yok allahım meeleklerımızı kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsaallh
İyiyiz çok şükür canım...
Sizde oğluşunla iyiyseniz sorun yok demektir
Verende Rabbim alan da...
Hepimiz emanet bir can taşıyoruz.
İnşallah sorunsuz bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza.
Süper bir şey ya...
İçim bir tuhaf oldu =)
Gözlerim dolu dolu izledim.
Özellikle doğumdan korkan arkadaşlar izlesin.
slm kızlar nasılsınız.var mı bir sorun..samsunda da kar var..mevlam dışarda yaşayan canlıların yardımcısı olsun..
bu akşam canım çok sıkıldı kızlar..flufem isimli bir arkadaşım vardı tüp bebek forumundan..ve 26,5 de sancılanıp doğum yapmış.ve bebekleri melek olmuş....çok üzüldüm ya..mevlam kimseyi evladıyla sınamasın.kimsenin kollarını boş bırakmasın....onun dediği hiç bir sancıyı küçümsemeyin ...aman dikkat edelim kızlar.mümkün olduğu kadar yormadan çalışalım..hepiniz mevlama emanet olun...sanırım ben çok üzüldüm....kuzularımız sana emanet mevlam.....