- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
kızlar az önce akşam yemeği yedik koçişim ile yemekten sonra söylediği şu: çok fazla yiyorsun, abarttın artık özellikle ekmeği... Bnden cevap ne yapım aşkım doymuyorummm artık az ile. Oldu ondan cevap farkındaysan ilk defa sana tepki veriyorum ve çok ciddiyim çok yiyorsun..... Oldu
ben de öyleyim cnm ya canım herşeyi yemek istiyo napalım yiyelim artık sonra veririz kiloları:)
Hadi gozun aydin canim, plasentanin yukari cikmasina sevindim. İnsallah hamileliginin bundan sonrasini da boyle guzel haberlerle tamamlarsin. Git bakalim okula, zaten somestreye ne kaldi. Sonrasinda da dogum izni :) aslinda hic baslamayip somestreye kadar arayi baglamayi dusunmuyo musun?
saol cnm... hiç başlamayıp sömertre kadar rapor almak istesem gene bi heyet raporu lazım. onu da almak sıkıntı aman az kaldı dedim artık gidip gelirim:)
Anne adaylari benim bi sorum olcak. Su gogus ucu koruyucu kalkanlar vr ya, onlarin boylari var, small medium large diye. Bu boylar neye gore belirlenio, bebegin ayina mi yoksa gogus ucunun iriligine mi?? Nasil karar vercez alirsak?
Gunaydin sevgili anneleeeerrr :) dun gece sabaha kadar uyku setlerini dusundum, sabah sabah ilk is buraya baktim cevap veren bulur muyum diye ama herkes benden en iyisi gidip saticilarla gorusmek olur herhalde :) ay, bilemedim yahuuu, ceyiz diziyoruz yahuuu
dün doktor kontrolümüzden sonra english home da uyku setlerine bakma fırsatımız olmadı eşimin toplantısı vardı artık sonra bakarsam sana bilgi veririm cnm.