2014 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

selam kızlar

ben 70 kıloyla hamıle kaldım ..
suan 77 - 78 arası oynuyorum ..
bugun doktora gıttık
28+5 teyiz.
ayda 1 kg ya denk gelıyor..doktor memnun kılodan..
ama ben normal dogum yapmak ıstedıgım ıcın cok kılo almak ıstemıyorum rahat dogurabıleyım dıye..

bebegım 1180 gr 37cm
çentiğim var benim sol tarafta o yuzden bebegım bıraz mınyon dogabılırmıs doktor ole soyledı
sağlıklı olur umarım.. çok üzülüyorum..

28. hafta 57 kilo..

Bende 48 kilo olmuşum 28 hafta bitti 8 kilo aldım.Kızımda 50 kilo ile hamile kalmıştım 58 ile doğuma girdim bu hamileliğimde daha fazla kilo alıcam herhalde.

28+2 de 70.5 kiloydum. Kızım da, 1.225 gr olmuş.
Doktor 15 kilo ile tamamlarsan tamam dedi. Ben 18 de anlaşalım dedim gülüştük.
Kızım da baştan beri ne ilerde ne geride gidiyor, kiloda birgün geri, ortalamada tam haftasıyla aynıymış, öyle diyor doktor.

28.ci haftamızda 63,7 olduk, 3 haftadır hiç kilo almamış üstelikte 300 gr vermiştim, bu hafta aldığım kilo açıkcası moral oldu. şu ana kadar toplamda 4,5 kilo almış oldum. Doktorum benim kilo almamım bir önemi olmadığını, önemli olan bebeğin alması ve gelişmesi olduğunu söyledi.

28+3 itibari ile 9 buçuk kilo aldım.
bebek boyu: 35 cm. kilosu : 1175 gr.

çok mu kilo aldım. daha 2 buçuk ay var doğuma ve son dönemde çok kilo alırsın diyorlar

28+3 itibari ile 9 buçuk kilo aldım.
bebek boyu: 35 cm. kilosu : 1175 gr.

çok mu kilo aldım. daha 2 buçuk ay var doğuma ve son dönemde çok kilo alırsın diyorlar

Bence gayet iyi ya ben 26 dayim 12 kilo aldim ama bence kafaya gakmamak lazim cunku o uykusuz geceler hepsini verdiriyo ben kizlarimda 22 kilo alarak girmistim 6 ayda 22 kilo geri gitti kosturmaktan dert etmeyin kremleri surmeyi unutmayin catlamamak icin gerisi verilir sporla

bende bugün 29+2 ve toplamda 10 kilo aldım
abartı mı bilmiyorum
hem çok kilo almak istemiyorum hemde bebişin gelişimi iyi olsun istiyorum
nelerle besleniyosunuz arkadaşlar, bizde değilde bebişe kilo aldıracak yiyecekler nelerdir?

cnm bebeğe kilo aldıran besinler yumurta,süt,muz en cok ve sol yatmak yemekten sonra 2 haftada yarım kilo almış kızım dikkat etmiştim yediklerime ben toplamda 5 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…