Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah doğum sonrası da verdiğimiz kilolar bol bol olur da güzel güzel anlatırız
28+0 olduk bugün 73.8 olmuşum toplamda 3.1 kg geriye kalan 12 haftada çıkmaz inşallah acısı
maşşalah cnm inş almazsın ben sanmıyorum alacağını en fazla 80le bitirirsin oda en cok gibi
Ay inşallah ben de 80 i görmemeyim istiyorum zira evlendikten sonra 70 i görünce cok üzülmüştüm
bende kilolu kaldım planlarıma göre en az 60 olmadan hamile kalmıyacağım dediö ama planlı olmadı pek ama şimdiki halimden memnunum yinde çoğu kişeye göre az aldım dr öyle dedi hepsi gider dedi seninde gider takma kafana bebişlerimiz sağlıklı olsunda
İnşallah ya... Çok kilo aldım ben de tırsıyorum. tecrübeli anneler hemen veriliyor diyor burda ama benim 1 ay önce dogum yapmış arkadaşım emzirirken, kilo aldı nasıl oldu bilemedim
merhaba anneler anne adayları benim bi kuzenim var hamile düşük yapmaya çalışmış zıplamış zıplamış karnını sıkıştırmış biraz böyle tuvalette oturur vazıyette zıplamış birde bi kaç kez de karnına vurmuş çok üzüldüm söyleyince bende hamileyim şimdi pişman tabii binlerce kez tövbe dilenyo ama korkuyo da endişeli acaba bebeğine bir şey olmuş mudur bana daha yeni anlattı şimdi 29 haftalık ama 14 haftalıktı falan diyo düşürmeye çalıştığında zaten hergün ağlıyodu eşi de iyi değil sıkıntıları var tartışıp duruyorlardı sizce bebeiş iyi midir kızlar nolur cevap verin böyle bişey yasayan var mı bunkasr cok tartısıyo hamileyken esiyle tartışan var mı hamilelikte cok üzülüyorum
merhaba anneler anne adayları benim bi kuzenim var hamile düşük yapmaya çalışmış zıplamış zıplamış karnını sıkıştırmış biraz böyle tuvalette oturur vazıyette zıplamış birde bi kaç kez de karnına vurmuş çok üzüldüm söyleyince bende hamileyim şimdi pişman tabii binlerce kez tövbe dilenyo ama korkuyo da endişeli acaba bebeğine bir şey olmuş mudur bana daha yeni anlattı şimdi 29 haftalık ama 14 haftalıktı falan diyo düşürmeye çalıştığında zaten hergün ağlıyodu eşi de iyi değil sıkıntıları var tartışıp duruyorlardı sizce bebeiş iyi midir kızlar nolur cevap verin böyle bişey yasayan var mı bunkasr cok tartısıyo hamileyken esiyle tartışan var mı hamilelikte cok üzülüyorum
28 hafta bitti 64.5 kilo olduuuuuuum