2014 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

bende bugün 26+0 oldum 9 kilo almışım
son aylarda daha çok alınıyo diyolar Allah yardımcımız olsun,
bebişler kaç kilo oldu acaba yakın zamanda doktora gittin mi ?

ben su an 26+4 ve gecen ay kontrolümde 7,5 kilo almistim bu ay kesin bir kilo daha almisimdir :)) ilk gebeligime göre bu kez daha cabuk kilo aliyorum belki de kilolu basladigim icin :-(

evet son aylarda gercekten daha cok kilo aliniyor. bende ayrica vücut su toplamaya basladi onun da etkisi var tabi.

24.haftamda 62 kiloyum
Bu ay 3 kilo aldım
Hamileliğimin başşından beri 10 kilo aldım, ben 10 kilo ile tüm hamileliği bitirmeyi düşünüyordum

24.haftamda 62 kiloyum
Bu ay 3 kilo aldım
Hamileliğimin başşından beri 10 kilo aldım, ben 10 kilo ile tüm hamileliği bitirmeyi düşünüyordum

yaaa sorma yaa bende hızlı kilo almışım doktor yemeklerini yarıya indir dedi bana sinir oldum
banane indirmiycem çok yemediğim halde aldım ben 9 kiloyu ve 26+3 üm bugün.

benim 24. hafta 56 kilo ekler misin..

Son düzenleme:
28+3 haftalık 5 kilo aldım 66 başladım 71 kiloyum dr hiç kendine almamışın bebiş almış böyle gidersen hepsi gider doğumdan sonra dedi :))

kasekercim ben 60 kg ıle hamıle kaldım... 24 . hafta 64 kg dım.. 28 haftada dr muanesınde 64 kg 600 gram çıktım.... Aldıgım 600 gramda bebeğe gitmiş.:) o kadar da yıyorum ama ekmek şekerlı seyleri yasak etti dr.. tuzda çok az...dra göre 8 kıloyla tamamlarmışım. benım ıcın farketmez saglıklı olsunda 100 kg olmaya da razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…