- 22 Ekim 2010
- 467
- 607
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en azından bahanen var cnm 2 tane çocuk doğuracaksın ben ne yapayım. tam 12 kilo aldım hatta 13 de denilebilir 28 haftada.
ya ben acayip kilo aldım inşallah doğumdan sonra hayırlısıyla veririm 10 gün önce tartıldığımda 64 kiloydum bikaç gün sonra doktoruma kontrol için gittiğimde 72 kilo çıktım hangisi doğru acaba baskül görmek istemiyorum tırsıyorum:18: 56 kiloyla başladım ki hamile kalmadan önce istesem de kilo almazdım verir miyim acaba karnımda çok büyüdü 2 ay önden gidiyorum sanki
canm kaç haftalıksın bilmiorum ama çok almışsın sanki ya ben 29. haftamdayım 7 kilo aldm toplamda doktorun bişey demiyo mu bu duruma kusura bakma moralini bozmak istemedm ama eğer 72 doğru tarttıysa 16 kilo yapıyo
Aynen ya 16 kilo almış oluyorum ilk doktorum kiloya önem veriyodu ki o zamanlar kilomda bi anormallik yoktu. şimdiki de genellikle bebeğin ve benim sağlığıma bakıyor sorun yok diyor[MENTION][/MENTION]. gebelik şekerim de normal çıktı ama olmaz bu şekil fazla bi şey de yemiyorum offf çok kilo aldım ya nolcak bu halim diyete başlıycam bu gidişle
hemen hemen aynı sürelerimiz ama bi de 7. aydan sonra daha hızlı kilo alınıyo diolar doğurmadan da sakın diyete başlama sakın ben mesela özellikle akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyorum midem yanıo zaten midemde gebelikten önce de sıkıntılarım vardı şimdi karnım büyüdükçe iyice arttı ki sadece kahvaltılarımda ekmek yiyorum o da az bişey ona ragmen taş gibi oturuyo yediklerim midemde o yüzden kestm ekmeği ve şekeri kestim günde 3 bardak çay içiorum sadece ama şekersiz mesela sen de deneyebilirsin ekmeği şekeri kes o bile fayda edecektr doktorun bebeğin sağlığını düşünüomuş tabi ki öncelik senin ve bebeğinin sağlığı ve tabi ki bunu doktor daha iyi bilir ama senn fazla kilo alman ya da Allah korusun bebeğin iri olması iyi bişey deil ki doktorunun bunu biraz frenletmesi lazım sana aslında be bileym anlamadm bi de her gün yürüyüş yapmayı dene iyi gelio gerçekten...
2 günde bir egzersiz yapıyorum ama yürüyüş yapma imkanım pek olmuyor maalesef, çayı 6 yıldan fazla oluyor şekerli içmiyorum kepek ekmek kullanıyorum ama yine de kilo alıyorum şekeri de zaten sadece bitter çikolatadan alıyorum. mide ekşimesi yanması bende de acayip var süt falan içiyorum ama pek bi işe yaramıyor. fil gibi olucam bu gidişle ben yaa
o zaman bünyen müsait yapcak bişey yok verirsin ya takma bi sen değilsin bu kadar kilo alan valla bnm annem kardeşimde 37 kilo aldı ama sağlam bi diyetle fazlasıyla geri verdi tabi bu dediğim 22 senelik olay :) azmedersin verirsin...