2014 Kasım Anneleri

teşekkürler,,aynen hayatım bu gece artık mışıl mışıl uyurum,, ölüyodum meraktan.. tansiyonum çıkıyo ya gerilimden.. senin kuzucuklarr ne alemde

oyyy bebişin iyi dimi,ağrın sızın yok??

agrım var belımde..
karnımda ıc ısyan cıkmıs gıbı gur gur edıp duruyor.
bu aksam ıcımde ne var ne yok cıkardım
ben hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı yaa (

sen kalp atısları duymussun galıba gecmısı okuyamadım ama yazılanlardan bu gorunuyor.

yukarıda sana mesajım

sdnur seni de tebrik ederim canım. Yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı ne güzel

Alıntı yapamadım telden yazıyorum. qborg benim yavrulardan hiç haberim yok. Çarşamba gideceğim kontrole. bugün baktım iğnem bitmiş farktmemişim sonuncuyu vurdum şimdi. Yarın sabahtan mecburen sağlık ocagina gidip iğne yazdırmam lazım. Gitmişken kan vermeyi düşünüyorum hcg ne durumda çok merak ediyorum...

canım kan degerın kaçtı ac olmuş bır haftada gözünüz aydın buarada bende bugun 2. kanımı verdım bende tedirginim ya artmadıysa dıye benım perşembe 192 di simdi 800 olması lazım yarın ögrenıcem

Canım,çok sevindim, Maşallah
Hep böyle sorunsuz olsun inşşallah herşey, darısı bizlere.. :)

bı arkadas vardı gunu gecmıştı test yapacaktı ne oldu ona yapmışmı test acaba:26::26:

Bende kasım annesiyim hayırlısıyla, allah hepimizin kucağına almak nasip etsin.
aramıza hosgeldın

tatlım geçen pzrts 3410 du,,bu pzrts 6200.. zaten muayene öncesi test sonucunu aldım ağladım bebeğe bakana dr.um..bebeğim düşecek diye... ama bebeği ve kalp atışını gördükten sonra hcg artışı önemsizmiş

saol cnm amin hepimize nasip etsin. biz emmeyi bırakalı cok oldu.3 aylıkken işe basladım ben.bütün gün çalıştığım için beni unuttu. inş birlikte sağlıklı büyürler. kimisi çok zor olcak diyo. kimisi daha iyi yaşlarının yakın olması diyor. her kafadan bi ses çıkıyo:)) hayırlısı bakalım yaşayıp görücez...

Canım,çok sevindim, Maşallah
Hep böyle sorunsuz olsun inşşallah herşey, darısı bizlere.. :)
evet tatlım,,darısı sizlere.. burdan güzel haberler duydukça öyle mutlu oluyoki insann hep beraber büyütücez bebişlerimizi içimizde

Arkadaşlar bişey sormuştum ama gözden kaçtı sanırım sayfalar dolup taşıyor malum :)
Tetanoz aşısından bahsetmiştiniz ya bi çoğunuz, ben bundan 4-5 yıl önce yaşadığım ilçede sağlık ocağı aşı kartı dağıtıp, 5 tane belirli aralıklarla tetanoz aşısı yapmıştı, ve o zamanlar hamilelikte seni koruyacak ilerde falan demişlerdi. Ben şimdi aşı kartımı bulmaya çalışıyorum
Bu durumda benim gebeliğimde tetanoz aşısı vurunmam gerekir mi tekrar? Bilgisi olan var mı? :)

inşallah hayırlı haber alırsınız isteyen herkese nasip olsun

Amin, cok tesekkurler ederim :) Hep beraber hayirli haberler alalim, burda sevincle paylasalim insallah.

Gozunuz aydin, ne kadar buyuk mutluluk. Cok cok tebrik ederim! :)

Agriyla gecen bir gunden sonra burdaki arkadaslarin boyle mutlu haberlerini almak ilac gibi geldi. Umuyorum hep boyle devam etsin.

Gonul rahatligiyla yastiga basinizi koyun bu gece, soyle keyifle, derin, icinizi ceke ceke huzurla uyuyun, oh! :) Darisi kesesini, bebecigini gormeyi, kalp atislarini duymayi bekleyen hepimizin basina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…