canımmm sen kalp atışlarını duydun muuuben görmedim ama yazdığını yaaa!!! bu iki günde mi kaçırdım neee :44: ayyy anlatsana
bendeeee,,her hafta gerilim filmi kahramanı gibi çıkıyodum muayenehanedennnbugünde ağlayarak girdim,, sonra sustum azcık,,kalp atışını görünce bidaha ağladım.. zaten bu ara çok duygusalım sendeeee daha çokağlarsın benim gibi ama mutluluktan dilerim
ben baksın isterdim ama ısrar etmedim ya hayirlisi ile c.tesi duyarım qborg dua et bana da ne oluuuuurrrtatlım inan değerleri gördükten sonra dr. eşime içerde konuştuklarında ya boş gebelik ya da düşük olacak vs. demiş. dr. karından baktı ve boş gebelik olduğunu sandık.ki zaten karından kese daha ufak görünüyormuş. sonra vajinalde bebişi ve kalp atışını gördük,,kese karından ölçtüğüne oranla daha büyüktü. zaten kalp atışlarını duyduk düşünseneeekeşke vajinal baktırsaydın kesinlikle bebeğini görürdün
iyi akşamlar kızlarr benim sıkıntım var :26::26:acayip gazım var sizdede varmı patlamak üzereyim yaaa
Gaz herkesin ortak sorunu sanırım daha 6 haftalık gebeyim ama karnim 4 aylik gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende hep aynı tepklEri Veriyo bence ilk biraz cefe ceker sonrada sefasını sürerizsaol cnm amin hepimize nasip etsin. biz emmeyi bırakalı cok oldu.3 aylıkken işe basladım ben.bütün gün çalıştığım için beni unuttu. inş birlikte sağlıklı büyürler. kimisi çok zor olcak diyo. kimisi daha iyi yaşlarının yakın olması diyor. her kafadan bi ses çıkıyo:)) hayırlısı bakalım yaşayıp görücez...
bende varım bende herkez 4 aylık felan var heralde hamileliğin diyo yok hada 1 çeyrek diyorum ağızları açık kalıyo ooooo:)iyi akşamlar kızlarr benim sıkıntım var :26::26:acayip gazım var sizdede varmı patlamak üzereyim yaaa
Kızzzlarrr benim sağ kasığım ve belim yani kuyruk sokumum oturup kalkerken kıpırdarken çok ağrıyo böyle şikayeti olan varmı tarın bi doktoramı gitsem normalde kontrolüm 17 mart daha hiç bakılmadı ultrasonla korkuyorum valla
iyi akşamlar kızlarr benim sıkıntım var :26::26:acayip gazım var sizdede varmı patlamak üzereyim yaaa
nerde çok zor benim istirahat etmem bak hala uyumadı onu oynatıyorum tüm gün ya kucağımda ya arkasından koşturuyo oluyorum büyük ihtimal gitcem yarın doktora 5+0 oluyorum yarınoğluslada ilgileniyorsun gun içinde yorulduğun için olabilir canım istirahat etmeye çalış
Kızzzlarrr benim sağ kasığım ve belim yani kuyruk sokumum oturup kalkerken kıpırdarken çok ağrıyo böyle şikayeti olan varmı tarın bi doktoramı gitsem normalde kontrolüm 17 mart daha hiç bakılmadı ultrasonla korkuyorum valla
şimdi bir arkadaş şey dedi bana son sonucum 49.38 çıktı ya idrar testi al bak çift çizgi net çıkıyormu diye daha dr a gitmedim ya bilemedim şimdi :26::26::26::26::26:
Canım hiç korkma ben de ayynı ilaçları kullanıyorum fakat progestanı vajinel fitil olarak iki tane günlük altı alıyorum. Benimde oluyor. Aktif kırmızı kanama olmadığı sürece korkma... O lekeyi progestan yapıyormuş..
Test sınucunn kaçtı
canım benim hcg 164 çıktığında çook çook silik çıkmıştı. 800 çıktığında da görülebilir silikti 2.çizgi... kan da çıktıktan sonra niye tekrar idrara baktıracaksın anlamadım ama cevaplayım dedim?
Allahım korusun düşünme öyle şeyler ikiz :)) yoksaaaa üçüz belkide sen bu ihtimaller üzerinde dur tatlım
ay Allah korusunnnnnn çok güzel çıkıcak herşey inşallahhh