2014 Kasım Anneleri

canımmm sen kalp atışlarını duydun muuu ben görmedim ama yazdığını yaaa!!! bu iki günde mi kaçırdım neee :44: ayyy anlatsana

Canım ben bugün duydum inanılmaz bir şey. .. 2mm boyunda aynı fasulye :) duyduğum an inanamadım önce keseyi boş gördüm sonra Bebeğimi de gördüm kalbini de dinletti drum eşim ide istedim onun o yüzü harikaydı sersem sersem bana bebegimize bakışı. .bugünü hiç unutmayacağım. .bir kadın için inanılmaz bir duygu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım benim inşallah

iyi akşamlar kızlarr benim sıkıntım var :26::26:acayip gazım var sizdede varmı patlamak üzereyim yaaa

ben baksın isterdim ama ısrar etmedim ya hayirlisi ile c.tesi duyarım qborg dua et bana da ne oluuuuurrr

iyi akşamlar kızlarr benim sıkıntım var :26::26:acayip gazım var sizdede varmı patlamak üzereyim yaaa

Gaz herkesin ortak sorunu sanırım daha 6 haftalık gebeyim ama karnim 4 aylik gibi

Gaz herkesin ortak sorunu sanırım daha 6 haftalık gebeyim ama karnim 4 aylik gibi

iştahta açılma oldu habire tıkınıyorum ki çok yıyen biri değilim oyy gazdan birde kramp giriyor

bende hep aynı tepklEri Veriyo bence ilk biraz cefe ceker sonrada sefasını süreriz

bende varım bende herkez 4 aylık felan var heralde hamileliğin diyo yok hada 1 çeyrek diyorum ağızları açık kalıyo ooooo:)

Kızzzlarrr benim sağ kasığım ve belim yani kuyruk sokumum oturup kalkerken kıpırdarken çok ağrıyo böyle şikayeti olan varmı tarın bi doktoramı gitsem normalde kontrolüm 17 mart daha hiç bakılmadı ultrasonla korkuyorum valla

şimdi bir arkadaş şey dedi bana son sonucum 49.38 çıktı ya idrar testi al bak çift çizgi net çıkıyormu diye daha dr a gitmedim ya bilemedim şimdi :26::26::26::26::26:

oğluslada ilgileniyorsun gun içinde yorulduğun için olabilir canım istirahat etmeye çalış

bende korkmaya başlamıştım canım aynı şekilde bende aynıyım iştah açılması gaz sıkıntısı ağza acı su gelmesi karın ağrısı karnımın içinde sanki 10 tane böcek var kazı yapıyor gurul gurul :124:

Son düzenleme:
oğluslada ilgileniyorsun gun içinde yorulduğun için olabilir canım istirahat etmeye çalış
nerde çok zor benim istirahat etmem bak hala uyumadı onu oynatıyorum tüm gün ya kucağımda ya arkasından koşturuyo oluyorum büyük ihtimal gitcem yarın doktora 5+0 oluyorum yarın

iki kasık tarafımıda sık sık ağrı giriyor. belime de aynı şekilde. ama oturma kalkma ile alakası yok yatarken de giriyor. kuyruk sokumunda ağrım olmadı bu süreç de..

belini falan incitmiş olabilir misin ki??

şimdi bir arkadaş şey dedi bana son sonucum 49.38 çıktı ya idrar testi al bak çift çizgi net çıkıyormu diye daha dr a gitmedim ya bilemedim şimdi :26::26::26::26::26:

canım benim hcg 164 çıktığında çook çook silik çıkmıştı. 800 çıktığında da görülebilir silikti 2.çizgi... kan da çıktıktan sonra niye tekrar idrara baktıracaksın anlamadım ama cevaplayım dedim?

2 gun wurdu zaten leke sonrasinda cok sukur olmadi en son gecen carsamba baktirdim 420 cikti

Gbrog cok sevindim canim darisi bizlerin basina

Günaydın Kasım anneleri :)) benim karın ağrım azaldi şükür ama geceleri sağıma yatamıyorum bir bölgede oluyor. Dün okulda son saat dayanamadim felaket başım döndü. Yeni yeni bulanmaya başladı midem. Bakalım hayırlısı artık. Cumartesiyi iple çekiyorum doktora gitcez.

ben bugun dışarı çıkabilirsem kan vericem butun gece düşünmekten uyuyamadım acaba yukseldimi diye idrarda çok çok silik çıkmıştı o yüzden dedim :26:birde ayaklarımda kas ağrılarından döne döne mahfoldum oğlumda erken kalktı of

günaydınnn güzel kasım annelerii...biz bugün iş başı yaptıkk ..doktorumuzun hemşiresini aradık ismimizi yazdırdık doktor 10 gibi gelirmiş arıcaz geldiğinde gideceğiz bakalımmmm inş kesemizi görürürzz :18::18:

gidip kan verdim 9-9:30 gibi çıkarmış adetimi 5 gün geçti inşallah yükselmiştir :18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…