2014 Kasım Anneleri

evet canım kesenin boyuydu,hcg artışıydı derken çok gerilim yaşadık,,ama bugün dünyalar benim olduuu

canım benim hayırlı olsun inan çok sevindim ay allahım inşallah bende duyarım senin gibi

anladım canım pembe mavi bilmiyorum dediğim gibi doktor bulduğum için araştırmadım bir daha :) özel muayehaneye de gidebilirsin. bakalım benimde 18 martta randevum var inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürecek burda ki herkese en içten dualarımı ediyorum kimse o acı tecrübeleri tatmadan sağ salim bebişlerini kucaklarına alsın inşallah :)

Ben de 2010da hamileydim aşı yaptırdım mı hatırlayamıyorum..ben uçuçu hostes olduğum için habire aşı oluyoruz zaten her bulaşıcı hastalıga karsı artık karıştırıyorum..ama saglık ocağı cagırdi pazartesi gidicem sorucam bunu buradada paylasırım cnm

tamam canım, çok sağol :)

Ben iş için 18 şubatta tetanoz aşısı oldum 3gün önce hamile olduğumu öğrendim. Sağlık ocağı doktoruna ikinci aşıyı yaptırmak istediğimi söyledim. O da gebelerde tetanoz aşısını 5-6.aylarda yapılmasının uygun olduğunu söyledi. Üçüncü doz aşıyıda hamilelikten sonra yapıcaklarmış. Yani hamilelikte ilk aşı 5-6.ayda ikincisi 1aysonra oluyormuş. 10yıl boyunca koruyormuş. Toplamda üç doz olduysan üzerinden 10 yıl geçmediyse tekrar yaptırmana gerek yok.

Son düzenleme:

Teşekkürler @yavrucaklarm herkesinki hayırlı olsun niz bugün güzel haberler aldık darısı diğer arkadaşların başına allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım ya çok sevindim valla darısı başımıza doğum tarihlerimiz aynı bende mi gitsem ki of önümüzdeki haftaya kadar nasıl bekleyecem ben

Canım bana umut oldun yaa bnm de randevum bugün idi.kese var ama kalp atisi duyulmadı.alttan bakmakta istemedi dr inşallah cumartesi gününü iple çekiyorum.her ihtimale karşı ilaç verdi inşallah bende duyarım kalp atisini.dünyalar bnm olacak o zaman.bende sın gibi ağlarim herhalde duyunca

Ay canım ya çok sevindim valla darısı başımıza doğum tarihlerimiz aynı bende mi gitsem ki of önümüzdeki haftaya kadar nasıl bekleyecem ben

Teşekkürler canım dr ne derse onu dinle ben ağzından ne çıkıyorsa onu yapıyorum zor geçiyor zaman ama rahat ol drun haftaya cagirdiysa vardır bir bildiği kendini düşünüp kemirme hayırlısıyla sende duyarsin görürsün inşallah

çok teşekkür ederim darısı başına canımmm :)
kasık ağrın mı oluyor,,Dr.a danıştın mı peki?? mutlaka muayene ol,geç gitme bebiş geç görünüyo diye. kanama falan olursa dr.un ilaç verir,tedbir olur
benim çok ağrım vardı ve lekelenmem,,adetten 2 gün önceydi. o gün doktora gittim hem bebişi öğrendim hemde hememn tedbirimi aldım
dilerim en kısa zamanda seninde güzelll haberlerlerini okurum buradan

canım benim hayırlı olsun inan çok sevindim ay allahım inşallah bende duyarım senin gibi

sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksın sağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu

sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksın sağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu

Kesinlikle başka bir şey tarifi mümkün değil hâlâ kulaklarimda cinliyo kalp atışı maşallah

ben her ultrasondan ağlayarak çıktım bu sefer gülmek istiyorum ağlamak değil inşallah haftaya güzel haberlerimi bende yazarım buraya inşallah o acayip duyguyu bende tadarım burda ki herkeste tadar

Canım tebrik ederim...darısı bizlerin başına artık...

yaaa kızlar siz böyle güzel şeyler yazdıkça daha bi duygulanıyorum
canımm hepinizi burdan takip ediyorum,, öyle bi ay oldu ki bu şubat ayı,,,,hepimize uğurlu geldi seninde çook güzel haberler vereceğine inanıyorum,ve dört gözle bekliyorum

tatlım inan değerleri gördükten sonra dr. eşime içerde konuştuklarında ya boş gebelik ya da düşük olacak vs. demiş. dr. karından baktı ve boş gebelik olduğunu sandık.ki zaten karından kese daha ufak görünüyormuş. sonra vajinalde bebişi ve kalp atışını gördük,,kese karından ölçtüğüne oranla daha büyüktü. zaten kalp atışlarını duyduk düşünseneee keşke vajinal baktırsaydın kesinlikle bebeğini görürdün

Kesinlikle başka bir şey tarifi mümkün değil hâlâ kulaklarimda cinliyo kalp atışı maşallah

canımmm sen kalp atışlarını duydun muuu ben görmedim ama yazdığını yaaa!!! bu iki günde mi kaçırdım neee :44: ayyy anlatsana

kistler önceleri büyüyor ama sonra kendiliğinden kayboluyor kaybolmasa da sezeryan sırasında büyüyen kisti alıyorlar korkma yani bebeğe etkisi yok

Teşekkürler canım valla bebeğe etkisi olmasın da yaşarım kistle de:)

ben her ultrasondan ağlayarak çıktım bu sefer gülmek istiyorum ağlamak değil inşallah haftaya güzel haberlerimi bende yazarım buraya inşallah o acayip duyguyu bende tadarım burda ki herkeste tadar

bendeeee,,her hafta gerilim filmi kahramanı gibi çıkıyodum muayenehanedennn bugünde ağlayarak girdim,, sonra sustum azcık,,kalp atışını görünce bidaha ağladım.. zaten bu ara çok duygusalım sendeeee daha çokağlarsın benim gibi ama mutluluktan dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…