evet canım kesenin boyuydu,hcg artışıydı derken çok gerilim yaşadık,,ama bugün dünyalar benim olduuu
Bu güzel, ilgili mesajınız için çok çok teşekkür ederim. Öncelikle yaşadığınız bu acı olaylara çok üzüldüm, inşallah bu defa bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Ben Jimere muayeneye gittim daha önce. bayan doktor istediğim için sadece iki seçenek var. nuray hanım hakkında pek iyi şeyler duymadım, aylin hanıma gittim ondan da ben hoşlanmadım. bugün pembemaviye feride hanıma gittim. İyi görünüyor ama henüz bir şey söylemek için çok erken. pembemavide fiyat olarak jimerden farklı değil hatta daha pahalıama zaman sıkıntımdan dolayı sıra bekleyecek yoğun bir hastaneye gidemem.
Allah inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
Arkadaşlar bişey sormuştum ama gözden kaçtı sanırım sayfalar dolup taşıyor malum :)
Tetanoz aşısından bahsetmiştiniz ya bi çoğunuz, ben bundan 4-5 yıl önce yaşadığım ilçede sağlık ocağı aşı kartı dağıtıp, 5 tane belirli aralıklarla tetanoz aşısı yapmıştı, ve o zamanlar hamilelikte seni koruyacak ilerde falan demişlerdi. Ben şimdi aşı kartımı bulmaya çalışıyorum
Bu durumda benim gebeliğimde tetanoz aşısı vurunmam gerekir mi tekrar? Bilgisi olan var mı? :)
Ben de 2010da hamileydim aşı yaptırdım mı hatırlayamıyorum..ben uçuçu hostes olduğum için habire aşı oluyoruz zaten her bulaşıcı hastalıga karsı artık karıştırıyorum..ama saglık ocağı cagırdi pazartesi gidicem sorucam bunu buradada paylasırım cnm
Arkadaşlar bişey sormuştum ama gözden kaçtı sanırım sayfalar dolup taşıyor malum :)
Tetanoz aşısından bahsetmiştiniz ya bi çoğunuz, ben bundan 4-5 yıl önce yaşadığım ilçede sağlık ocağı aşı kartı dağıtıp, 5 tane belirli aralıklarla tetanoz aşısı yapmıştı, ve o zamanlar hamilelikte seni koruyacak ilerde falan demişlerdi. Ben şimdi aşı kartımı bulmaya çalışıyorum
Bu durumda benim gebeliğimde tetanoz aşısı vurunmam gerekir mi tekrar? Bilgisi olan var mı? :)
evet tatlım,,darısı sizlere.. burdan güzel haberler duydukça öyle mutlu oluyoki insannhep beraber büyütücez bebişlerimizi içimizde
sdnur seni de tebrik ederim canım. Yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı ne güzel
Alıntı yapamadım telden yazıyorum. qborg benim yavrulardan hiç haberim yok. Çarşamba gideceğim kontrole. bugün baktım iğnem bitmiş farktmemişimsonuncuyu vurdum şimdi. Yarın sabahtan mecburen sağlık ocagina gidip iğne yazdırmam lazım. Gitmişken kan vermeyi düşünüyorum hcg ne durumda çok merak ediyorum...
Kızlar biz bugün dra gittik 6 haftaligiz ve fasulyemi gördüm kalbini de dinledik çok güzel maşallah allahım devamını getirir inşallah ve bebeğim tekmiş agzim kulaklarimda resmen usg resmi elimde bakıp bakıp gülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
carlaaaaaaa bebişimi gördüm,,pıt pıt atıyodu kalbi :))) çok korktum öncesinde hcg baktırmıştım 1 haftada sadece 2ye katlamış ağladım muayene olana kadar.. sonra dr karından baktı,,boş gebelik sandı.. bide vajinal bakalım dedi,,neyse hazırlandım dr bakmaya başladı,,,baktım dr ve hemşire gülüyolar :44: sonraaa baktımki ekranda bebişim ve kalp atışları... şok oldum ağladım sevinçten,,heleki duyunca kalbinin sesini heyecandan titremeye başlamdım bu kez... çok mutluyum canımmm5+6 dedi dr bana,, sana kaç demişti dün tatlım???
Ay canım ya çok sevindim valla darısı başımıza doğum tarihlerimiz aynı bende mi gitsem ki of önümüzdeki haftaya kadar nasıl bekleyecem ben
Amin, cok tesekkurler ederim :) Hep beraber hayirli haberler alalim, burda sevincle paylasalim insallah.
Gozunuz aydin, ne kadar buyuk mutluluk. Cok cok tebrik ederim! :)
Agriyla gecen bir gunden sonra burdaki arkadaslarin boyle mutlu haberlerini almak ilac gibi geldi. Umuyorum hep boyle devam etsin.
Gonul rahatligiyla yastiga basinizi koyun bu gece, soyle keyifle, derin, icinizi ceke ceke huzurla uyuyun, oh! :) Darisi kesesini, bebecigini gormeyi, kalp atislarini duymayi bekleyen hepimizin basina :)
canım benim hayırlı olsun inan çok sevindim ay allahım inşallah bende duyarım senin gibi
sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksınsağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu
sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksınsağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu
Canım tebrik ederim...darısı bizlerin başına artık...
Canım bana umut oldun yaa bnm de randevum bugün idi.kese var ama kalp atisi duyulmadı.alttan bakmakta istemedi dr inşallah cumartesi gününü iple çekiyorum.her ihtimale karşı ilaç verdi inşallah bende duyarım kalp atisini.dünyalar bnm olacak o zaman.bende sın gibi ağlarim herhalde duyunca
canımmm sen kalp atışlarını duydun muuuKesinlikle başka bir şey tarifi mümkün değil hâlâ kulaklarimda cinliyo kalp atışı maşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kistler önceleri büyüyor ama sonra kendiliğinden kayboluyor kaybolmasa da sezeryan sırasında büyüyen kisti alıyorlar korkma yani bebeğe etkisi yok
ben her ultrasondan ağlayarak çıktım bu sefer gülmek istiyorum ağlamak değilinşallah haftaya güzel haberlerimi bende yazarım buraya inşallah o acayip duyguyu bende tadarım burda ki herkeste tadar