2014 Kasım Anneleri

Kızlar biz bugün dra gittik 6 haftaligiz ve fasulyemi gördüm kalbini de dinledik çok güzel maşallah allahım devamını getirir inşallah ve bebeğim tekmiş agzim kulaklarimda resmen usg resmi elimde bakıp bakıp gülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrikler hayırlı olsun :nazar: darısı başımıza inşallah :KK16:

Daha inşaat halinde herhalde yarın kese için gidicez umarım görürüz ve herşey yolundadır çok tecrübesizz biri bişey diyo acaba yapsak mı diyoruz sizde öylemiydiniz

ilk gebelikten sonra tecrübe edindik.. canım valla kimseye danışmadık da,, dr ne derse çuff çuff onu yaptık.. keseyi gördünüz mü bugün :KK16:

kuzu öncelikle hayırlı olsun Rabbim inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :KK16:

dpo 10 da ve 11 de az açık kahverengi bi akıntım oldu dr a gittim progestan verdi ağızdan alıyorum ama sence bu yapar mı :26: ayrıca clexane 04 lük iğne yapıyorum haliyle bi de folk asit :26:

Canım hiç korkma ben de ayynı ilaçları kullanıyorum fakat progestanı vajinel fitil olarak iki tane günlük altı alıyorum. Benimde oluyor. Aktif kırmızı kanama olmadığı sürece korkma... O lekeyi progestan yapıyormuş..
Test sınucunn kaçtı:KK49::nazar:

canım öncelikle hoşgeldin bende bursalıyım. ben bundan önceki gebeliğimde doruka gitmiştim kanamam vardı doktor hiç birşey olmaz deyip eve yolladı. sonuç düştü ve onun yüzünden 5 gün hastanede yatmıştım. ve dorukta kimliğimi kaybettiler kadının tekine vermişler gitmiş kadın inan ben birdaha yanından geçmiyorum doruğun. zaten devletten farkı yok. eğer özel arıyorsan sana öneremiycem çünkü ben devlete gidiyorum yani doktorum orda ondan allah razı olsun bu kadarmı iyi bir insan olur.ben 2 düşük yaşadım bundan önceki doktorlar normal deyip umursamadılar ama murat kadıoğlu hemen araştırılmasını istedi. simdi son testim 17 martta ama yine hamile kaldım şansıma :KK1: yani şevket yılmaz kadın doğum hastanesine gidiceksen orda 2 doktoru önerebilirim. biri gürçay cem biri murat kadıoğlu ama tercihim her zaman murat bey. keşke muayehanesi olsa çünkü hep kalabalık bir doktor. birde devlet hastanelerinin özel gibi ultrason lüksü yok malesef yani doktor için katlanıyorum o hastaneye. eğer durumun iyiyse jimere git. doktorları iyiymiş diye okumuştum. ama tabi parasıda iyiymiş. :KK1: yada bahar tıpın doktorlarıda güler yüzlü imiş. okuduklarıma dayanarak söylüyorum. doktor şans işi canım ya doktor iyidir hastane kötüdür yada hastane iyidir doktor kötüdür. yani zor bulmak allah yardımcın olsun

Bu güzel, ilgili mesajınız için çok çok teşekkür ederim. Öncelikle yaşadığınız bu acı olaylara çok üzüldüm, inşallah bu defa bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Ben Jimere muayeneye gittim daha önce. bayan doktor istediğim için sadece iki seçenek var. nuray hanım hakkında pek iyi şeyler duymadım, aylin hanıma gittim ondan da ben hoşlanmadım. bugün pembemaviye feride hanıma gittim. İyi görünüyor ama henüz bir şey söylemek için çok erken. pembemavide fiyat olarak jimerden farklı değil hatta daha pahalı :KK5: ama zaman sıkıntımdan dolayı sıra bekleyecek yoğun bir hastaneye gidemem.

Allah inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

kızlar bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydummmmmm :)) kan testi yapmıştık öncesinde,,bir haftada sadece 2 katı artmış ama dr bebeğimi gördükten sonra artık hcg nin artık önemsiz olduğunu söyledi:KK49: sata göre 6+3..ama dr 5+6 olduğunu söyledi bebişimin :KK52: çoooooooook mutluyummmm :KK16:

ooo süper maaşallah :nazar: çook sevindim canım inşallah hepimiz böyle güzel haberler alırız tebrikler :KK16:

carlaaaaaaa bebişimi gördüm,,pıt pıt atıyodu kalbi :))) çok korktum öncesinde hcg baktırmıştım 1 haftada sadece 2ye katlamış ağladım muayene olana kadar.. sonra dr karından baktı,,boş gebelik sandı.. bide vajinal bakalım dedi,,neyse hazırlandım dr bakmaya başladı,,,baktım dr ve hemşire gülüyolar :44: sonraaa baktımki ekranda bebişim ve kalp atışları... şok oldum ağladım sevinçten,,heleki duyunca kalbinin sesini heyecandan titremeye başlamdım bu kez... çok mutluyum canımmm :KK52: 5+6 dedi dr bana,, sana kaç demişti dün tatlım???

Evet canim ya çok sevindimmmm gercekten
tatlim ben dedigim gibi suratsiz bi doktora denk geldim daha ben soru sorarken lafı agzima tikadi bakin kalp atışı dedi ona baktim sevinc alkis falan makinayi birakti kalkabilirsiniz dedi
kalkinca ilaclarimla ilgili soru sordum bi tek
ben dahiliyeci degilim dedi lafi tikadi çiktim oglum doktordan korkunca disarda bekliyordu ne cabuk ciktin dedi
kalp atisi varya bende bosverdim
artik kendi doktorumdan ogrencem rahat rahat

ooo süper maaşallah :nazar: çook sevindim canım inşallah hepimiz böyle güzel haberler alırız tebrikler :KK16:

teşekkür ederim canımmm :)) güzel haberlerini bekliyorum :KK54:
dünden beri gerginim forumada bakmadım pek,,daha geçmişide okumadım heyecandan haber vericem diyee :KK52:

Evet canim ya çok sevindimmmm gercekten
tatlim ben dedigim gibi suratsiz bi doktora denk geldim daha ben soru sorarken lafı agzima tikadi bakin kalp atışı dedi ona baktim sevinc alkis falan makinayi birakti kalkabilirsiniz dedi
kalkinca ilaclarimla ilgili soru sordum bi tek
ben dahiliyeci degilim dedi lafi tikadi çiktim oglum doktordan korkunca disarda bekliyordu ne cabuk ciktin dedi
kalp atisi varya bende bosverdim
artik kendi doktorumdan ogrencem rahat rahat

benim dr bi önceki doktorumdan daha iyi,,öncekine soru sorardık eveleyip gevelerdi işte yapın derdi sadece çocuk yapın.. ne ilaç ne bişey..
tabi bu doktorumda çok yordu beni ama galiba dr.lar hep böyle temkinli her an herşey olabilecekmiş gibi davranıyorlar. gerçi sana bakan dahiliyeciymiş ama :KK33:
en iyisi bi dr bakacak sürekli o takip edicek dimi :KK49:

teşekkür ederim canımmm :)) güzel haberlerini bekliyorum :KK54:
dünden beri gerginim forumada bakmadım pek,,daha geçmişide okumadım heyecandan haber vericem diyee :KK52:
inşallah güzel haberlerle geliriz cnm :KK16: olsun önce müjdeyi ver sonra okursun :KK1: ben de bugün öldüm öldüm dirildim ama çok şükür mutlu son :21: bu progestan uyku yapıyo bende cümleten iyi geceler kızlar :KK3:

inşallah güzel haberlerle geliriz cnm :KK16: olsun önce müjdeyi ver sonra okursun :KK1: ben de bugün öldüm öldüm dirildim ama çok şükür mutlu son :21: bu progestan uyku yapıyo bende cümleten iyi geceler kızlar :KK3:

iyi geceler tatlım ama neyin vardı noldu yaz mutlaka okuyunca bana olur mu :KK54:

Ayy canım yaa çok mutlu oldum ne güzel tarif öyle :KK66:)
Gborg ve senden yarın en güzel haberler bekliyoruuuumm
Halayın başında mendille bekliyorum sırası gelen halaya .......
En son 2014 anneside duyunca başliicazzzz halay çekmeye hakediyoruz çunku artıık :KK66:))))))))))))))):KK4::KK4::KK4:

vallaaaa hala ağzım kulaklarımda,,eve gelene kadar aptal bi gülümse vardı suratımda kiii hala da aynıyım :KK76:

qborg mükemmel bir haber bu :)) Hayırlı olsun hem kalp hem kese bir taşla iki kuş vurmuşsun :) çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun. Bu gece rahat rahat uyu:)

Canım çook sevindim, maşallah sana da, bebişine de :nazar:
Herşey hep böyle yolunda gider inşallah, darısı bizlere :)

Teşekkür ediyorum canım inşallah her şey yolunda gider ve ben de Bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım :)

X