2014 Kasım Anneleri

Bu güzel, ilgili mesajınız için çok çok teşekkür ederim. Öncelikle yaşadığınız bu acı olaylara çok üzüldüm, inşallah bu defa bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Ben Jimere muayeneye gittim daha önce. bayan doktor istediğim için sadece iki seçenek var. nuray hanım hakkında pek iyi şeyler duymadım, aylin hanıma gittim ondan da ben hoşlanmadım. bugün pembemaviye feride hanıma gittim. İyi görünüyor ama henüz bir şey söylemek için çok erken. pembemavide fiyat olarak jimerden farklı değil hatta daha pahalı :KK5: ama zaman sıkıntımdan dolayı sıra bekleyecek yoğun bir hastaneye gidemem.

Allah inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

anladım canım pembe mavi bilmiyorum dediğim gibi doktor bulduğum için araştırmadım bir daha :) özel muayehaneye de gidebilirsin. bakalım benimde 18 martta randevum var inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürecek :nazar::KK49: burda ki herkese en içten dualarımı ediyorum kimse o acı tecrübeleri tatmadan sağ salim bebişlerini kucaklarına alsın inşallah :)

Arkadaşlar bişey sormuştum ama gözden kaçtı sanırım sayfalar dolup taşıyor malum :)
Tetanoz aşısından bahsetmiştiniz ya bi çoğunuz, ben bundan 4-5 yıl önce yaşadığım ilçede sağlık ocağı aşı kartı dağıtıp, 5 tane belirli aralıklarla tetanoz aşısı yapmıştı, ve o zamanlar hamilelikte seni koruyacak ilerde falan demişlerdi. Ben şimdi aşı kartımı bulmaya çalışıyorum :KK53:
Bu durumda benim gebeliğimde tetanoz aşısı vurunmam gerekir mi tekrar? Bilgisi olan var mı? :)

Ben de 2010da hamileydim aşı yaptırdım mı hatırlayamıyorum..ben uçuçu hostes olduğum için habire aşı oluyoruz zaten her bulaşıcı hastalıga karsı artık karıştırıyorum..ama saglık ocağı cagırdi pazartesi gidicem sorucam bunu buradada paylasırım cnm

Ben de 2010da hamileydim aşı yaptırdım mı hatırlayamıyorum..ben uçuçu hostes olduğum için habire aşı oluyoruz zaten her bulaşıcı hastalıga karsı artık karıştırıyorum..ama saglık ocağı cagırdi pazartesi gidicem sorucam bunu buradada paylasırım cnm

tamam canım, çok sağol :)

Arkadaşlar bişey sormuştum ama gözden kaçtı sanırım sayfalar dolup taşıyor malum :)
Tetanoz aşısından bahsetmiştiniz ya bi çoğunuz, ben bundan 4-5 yıl önce yaşadığım ilçede sağlık ocağı aşı kartı dağıtıp, 5 tane belirli aralıklarla tetanoz aşısı yapmıştı, ve o zamanlar hamilelikte seni koruyacak ilerde falan demişlerdi. Ben şimdi aşı kartımı bulmaya çalışıyorum :KK53:
Bu durumda benim gebeliğimde tetanoz aşısı vurunmam gerekir mi tekrar? Bilgisi olan var mı? :)

Ben iş için 18 şubatta tetanoz aşısı oldum 3gün önce hamile olduğumu öğrendim. Sağlık ocağı doktoruna ikinci aşıyı yaptırmak istediğimi söyledim. O da gebelerde tetanoz aşısını 5-6.aylarda yapılmasının uygun olduğunu söyledi. Üçüncü doz aşıyıda hamilelikten sonra yapıcaklarmış. Yani hamilelikte ilk aşı 5-6.ayda ikincisi 1aysonra oluyormuş. 10yıl boyunca koruyormuş. Toplamda üç doz olduysan üzerinden 10 yıl geçmediyse tekrar yaptırmana gerek yok.

Son düzenleme:
sdnur seni de tebrik ederim canım. Yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı ne güzel:eek:

Alıntı yapamadım telden yazıyorum. qborg benim yavrulardan hiç haberim yok. Çarşamba gideceğim kontrole. bugün baktım iğnem bitmiş farktmemişim:eek: sonuncuyu vurdum şimdi. Yarın sabahtan mecburen sağlık ocagina gidip iğne yazdırmam lazım. Gitmişken kan vermeyi düşünüyorum hcg ne durumda çok merak ediyorum...

Teşekkürler @yavrucaklarm herkesinki hayırlı olsun niz bugün güzel haberler aldık darısı diğer arkadaşların başına allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biz bugün dra gittik 6 haftaligiz ve fasulyemi gördüm kalbini de dinledik çok güzel maşallah allahım devamını getirir inşallah ve bebeğim tekmiş agzim kulaklarimda resmen usg resmi elimde bakıp bakıp gülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin

Ay canım ya çok sevindim valla darısı başımıza doğum tarihlerimiz aynı bende mi gitsem ki of önümüzdeki haftaya kadar nasıl bekleyecem ben

carlaaaaaaa bebişimi gördüm,,pıt pıt atıyodu kalbi :))) çok korktum öncesinde hcg baktırmıştım 1 haftada sadece 2ye katlamış ağladım muayene olana kadar.. sonra dr karından baktı,,boş gebelik sandı.. bide vajinal bakalım dedi,,neyse hazırlandım dr bakmaya başladı,,,baktım dr ve hemşire gülüyolar :44: sonraaa baktımki ekranda bebişim ve kalp atışları... şok oldum ağladım sevinçten,,heleki duyunca kalbinin sesini heyecandan titremeye başlamdım bu kez... çok mutluyum canımmm :KK52: 5+6 dedi dr bana,, sana kaç demişti dün tatlım???

Canım bana umut oldun yaa bnm de randevum bugün idi.kese var ama kalp atisi duyulmadı.alttan bakmakta istemedi dr inşallah cumartesi gününü iple çekiyorum.her ihtimale karşı ilaç verdi inşallah bende duyarım kalp atisini.dünyalar bnm olacak o zaman.bende sın gibi ağlarim herhalde duyunca:KK49: :KK55: :KK52:

Ay canım ya çok sevindim valla darısı başımıza doğum tarihlerimiz aynı bende mi gitsem ki of önümüzdeki haftaya kadar nasıl bekleyecem ben

Teşekkürler canım dr ne derse onu dinle ben ağzından ne çıkıyorsa onu yapıyorum zor geçiyor zaman ama rahat ol drun haftaya cagirdiysa vardır bir bildiği kendini düşünüp kemirme hayırlısıyla sende duyarsin görürsün inşallah :KK66:

Amin, cok tesekkurler ederim :) Hep beraber hayirli haberler alalim, burda sevincle paylasalim insallah.

Gozunuz aydin, ne kadar buyuk mutluluk. Cok cok tebrik ederim! :)

Agriyla gecen bir gunden sonra burdaki arkadaslarin boyle mutlu haberlerini almak ilac gibi geldi. Umuyorum hep boyle devam etsin.

Gonul rahatligiyla yastiga basinizi koyun bu gece, soyle keyifle, derin, icinizi ceke ceke huzurla uyuyun, oh! :) Darisi kesesini, bebecigini gormeyi, kalp atislarini duymayi bekleyen hepimizin basina :)

çok teşekkür ederim darısı başına canımmm :)
kasık ağrın mı oluyor,,Dr.a danıştın mı peki?? mutlaka muayene ol,geç gitme bebiş geç görünüyo diye. kanama falan olursa dr.un ilaç verir,tedbir olur :KK66:
benim çok ağrım vardı ve lekelenmem,,adetten 2 gün önceydi. o gün doktora gittim hem bebişi öğrendim hemde hememn tedbirimi aldım :KK34:
dilerim en kısa zamanda seninde güzelll haberlerlerini okurum buradan :KK16:

canım benim hayırlı olsun inan çok sevindim ay allahım inşallah bende duyarım senin gibi :nazar:

sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksın :KK66: sağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu :KK43:

sağol canımmm,, elbette duyacaksın ve burada bizimle paylaşacaksın :KK66: sağlıklı ve rahat bi gebelik geçiririz dilerim... bebişimi gördüğümde ağlamaya başladım mutluluktan,,çok acayip bi duyguydu :KK43:

Kesinlikle başka bir şey tarifi mümkün değil hâlâ kulaklarimda cinliyo kalp atışı maşallah :KK66:

ben her ultrasondan ağlayarak çıktım bu sefer gülmek istiyorum ağlamak değil :KK76: inşallah haftaya güzel haberlerimi bende yazarım buraya :KK49::KK49: inşallah o acayip duyguyu bende tadarım burda ki herkeste tadar :KK1::KK1:

Canım tebrik ederim...darısı bizlerin başına artık...:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

yaaa kızlar siz böyle güzel şeyler yazdıkça daha bi duygulanıyorum :KK43:
canımm hepinizi burdan takip ediyorum,, öyle bi ay oldu ki bu şubat ayı,,,,hepimize uğurlu geldi :21: seninde çook güzel haberler vereceğine inanıyorum,ve dört gözle bekliyorum :KK16:

Canım bana umut oldun yaa bnm de randevum bugün idi.kese var ama kalp atisi duyulmadı.alttan bakmakta istemedi dr inşallah cumartesi gününü iple çekiyorum.her ihtimale karşı ilaç verdi inşallah bende duyarım kalp atisini.dünyalar bnm olacak o zaman.bende sın gibi ağlarim herhalde duyunca:KK49: :KK55: :KK52:

tatlım inan değerleri gördükten sonra dr. eşime içerde konuştuklarında ya boş gebelik ya da düşük olacak vs. demiş. dr. karından baktı ve boş gebelik olduğunu sandık.ki zaten karından kese daha ufak görünüyormuş. sonra vajinalde bebişi ve kalp atışını gördük,,kese karından ölçtüğüne oranla daha büyüktü. zaten kalp atışlarını duyduk düşünseneee :KK9: keşke vajinal baktırsaydın kesinlikle bebeğini görürdün :KK16:

Kesinlikle başka bir şey tarifi mümkün değil hâlâ kulaklarimda cinliyo kalp atışı maşallah :KK66:

canımmm sen kalp atışlarını duydun muuu :KK52: ben görmedim ama yazdığını yaaa!!! bu iki günde mi kaçırdım neee :44: ayyy anlatsana :KK16:

kistler önceleri büyüyor ama sonra kendiliğinden kayboluyor kaybolmasa da sezeryan sırasında büyüyen kisti alıyorlar korkma yani bebeğe etkisi yok:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Teşekkürler canım valla bebeğe etkisi olmasın da yaşarım kistle de:)

ben her ultrasondan ağlayarak çıktım bu sefer gülmek istiyorum ağlamak değil :KK76: inşallah haftaya güzel haberlerimi bende yazarım buraya :KK49::KK49: inşallah o acayip duyguyu bende tadarım burda ki herkeste tadar :KK1::KK1:

bendeeee,,her hafta gerilim filmi kahramanı gibi çıkıyodum muayenehanedennn :KK53: bugünde ağlayarak girdim,, sonra sustum azcık,,kalp atışını görünce bidaha ağladım.. zaten bu ara çok duygusalım :KK17: sendeeee daha çokağlarsın benim gibi ama mutluluktan dilerim :KK54:

X