2014 Kasım Anneleri

carla demir adına çok sevindim. şimdi sıra bizlerde inşallah hayırlısıyla biz de görelim kalp atışlarını. çarşamba benim 5. hafta bitmiş 6. haftanın ilk günü olcak. kalp atışı göremem kesin ama inşallah kese görürürm. belki bebişi de görürüz kimbilir. göremezse vajinal bakmasını istiycem. ama nedens eiçinde bi ümitsizlik bi korku var. hadi hayırlısı...

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun. İnşallah bu doğumunuz ilkini unutturacak kadar rahat geçer. ne zormuş doktor bulmak. Peki arkadaşınız nedret hanımdan memnun mu, bilginiz var mı?

bende mustela diye düşünüyorum ama tam karar vermedim internetten sipariş vermeyi düşünmezmiSin tatlım
mustelayı kullandım evet güzeldi. konak için olanından aldım, güvenerek kullandım

bübchenin pişik kremini kullanıyorum, güzel bir marka.. içeriğine bak.. mesela ben inş. bu bebişimde paket halinde almayacağım. chicco nun çantasından almıştım, bitince tekk şamp. adım üstünde free yazıyor , paketinde yazmıyordu.
bence daha erken ilerleyen zmanlarda alman daha iyi olur.

Yok işte hiç bir Belirtim yok bulantı tiksinme sadece uyuyorum bol bol o kadar

Benim de ilk hamileligimde hic bulantim olmadi. Bunda da yok. Icini ferah tut. Bende de sadece uyuma istegi var. Hep iyi dusunelim iyi seylerle karsilasalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de ilk hamileligimde hic bulantim olmadi. Bunda da yok. Icini ferah tut. Bende de sadece uyuma istegi var. Hep iyi dusunelim iyi seylerle karsilasalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkürler içim rahatladı biraz canım

kesinlikle memnun. 4.5 yıl önce ilk hamileliğinde de doktoru oydu. şimdi hem hastaneden hem doktorundan memnun ki yine oraya gidiyor.

Çok teşekkürler içim rahatladı biraz canım

Belirtinin olmaması biseyin belirtisi sanma sakın canım benim
Bak ben boş gebelik yaşadığımda asansör kokuyor diye merdiven kullaniyordum ve bosgebelik sonucu kürtaja giderken yolda kustum düşün yani bebek yok ama bulantı var....
Senin kanaman vs olmadığına göre melegin seninle demek ki

Bu endişe çok dogal daha ilerlerde hareket etmedigi zaman ay kesin bisey var diye ultrasona gidicez bak gör bu endişe hiiiiç bitmiicek

Doğuncada zaten endiselerin babalarını yaşıcaz bu ona hazırlık

:))))))) hic kendini ūzme belirtin yoksa tadını cıkar ))))

kesinlikle memnun. 4.5 yıl önce ilk hamileliğinde de doktoru oydu. şimdi hem hastaneden hem doktorundan memnun ki yine oraya gidiyor.

Çok teşekkür ederim :) Pembe mavi hakkında genelde doktorlar iyi ama hastanenin donanımı yetersiz deniliyor. yeni binayı yaptılar ama bakalım ne zaman taşınacaklar. kısmet :)

Ah sorma canım o korkuyu ben şimdi gördüm rahatladım mı sanki tabi ki hayııır
Hep bi sonraki adım korkutuyor
şimdi 3.ayı bi atlatsamdayım (atlatamadıgım gebelikten kalma bi endise)
3 aydan sonra ense kalınlıgı vs hiic bitmiicek
Insallah canim ya buyuttuk valla sen artık keseyi görür dedigin gibi bi ihtimal bebek bile cee diyebilir hadi insallahhhh

İyiki varsınız valla içim ferahlıyor sizden böyle şeyler duyunca çok tşk ederim canım benim umarım herşey yolunda gider

Kahverengi akıntısı olan varmi yatıyorum iki gündür az kalkıp is yapsam akıntım kahve rengine donüyor.. Boyle bisey yaşayan varmi

canım öncelikle hoşgeldin bende bursalıyım. ben bundan önceki gebeliğimde doruka gitmiştim kanamam vardı doktor hiç birşey olmaz deyip eve yolladı. sonuç düştü ve onun yüzünden 5 gün hastanede yatmıştım. ve dorukta kimliğimi kaybettiler kadının tekine vermişler gitmiş kadın inan ben birdaha yanından geçmiyorum doruğun. zaten devletten farkı yok. eğer özel arıyorsan sana öneremiycem çünkü ben devlete gidiyorum yani doktorum orda ondan allah razı olsun bu kadarmı iyi bir insan olur.ben 2 düşük yaşadım bundan önceki doktorlar normal deyip umursamadılar ama murat kadıoğlu hemen araştırılmasını istedi. simdi son testim 17 martta ama yine hamile kaldım şansıma yani şevket yılmaz kadın doğum hastanesine gidiceksen orda 2 doktoru önerebilirim. biri gürçay cem biri murat kadıoğlu ama tercihim her zaman murat bey. keşke muayehanesi olsa çünkü hep kalabalık bir doktor. birde devlet hastanelerinin özel gibi ultrason lüksü yok malesef yani doktor için katlanıyorum o hastaneye. eğer durumun iyiyse jimere git. doktorları iyiymiş diye okumuştum. ama tabi parasıda iyiymiş. yada bahar tıpın doktorlarıda güler yüzlü imiş. okuduklarıma dayanarak söylüyorum. doktor şans işi canım ya doktor iyidir hastane kötüdür yada hastane iyidir doktor kötüdür. yani zor bulmak allah yardımcın olsun

Canım nerden aldın benim normal çamaşırım sıkıyo artıkk
iç çamaşırı satan heryerde satılıyor canım ben avm den almıştım

Yok işte hiç bir Belirtim yok bulantı tiksinme sadece uyuyorum bol bol o kadar

merhaba arkadaşım aynı durumdayım bende oğlumda 4. haftada başladı kusmalar kokular bulantılar ama bunda tık yok paso uyuyorum öğlen oğlumla uyuyorum bol bol yatıyorum ama araştırdım bir kaç saat evvel her hamilelik aynı olmazmış telaş etme allahın izniyle sağlıkla alıcaz kucaklarımıza hepimiz

Canım yanlış alıntı yapmışım yazmıştım dün ama...şimdi doğru olucak sanırım :)
1.Bebeğim olucak nasipse

hamileliğimi öğrenmeden önce başlayan ve hamilemiyim dedirten bi geğirme problemim vardı. hala devam ediyor. halam da böyleymiş hamileliklerinde. tiksinme gibi bi durum yok. sadece geğirme. sizde de var mı? daha önce hiç duymadım da başkasından ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…