Sen afyonda mi izmirde mi yasiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bende kasim annesi olcam kismetse 16 kasim :) benide araniza alirmisiniz...
Benim de aynı gün seninle bende mi gitsem yaa carla çok heyecanlandım şimdi ????????
canım burdaki haftalar baya ilerde oluyor :) yarın dr ne diyecek yaaa çok heyecanlıyımmmmmsenin bebiş napıyor
Canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Imkanın varsa git valla)) Gecen hafta kese görünce ben anca bebeği bi ihtimal görürüm dedim.. ama gözlerimle gordum kıpır kıpır kıpır kıpır
Bu arada karından baktı...
En azından bebegi görmūş olursun ....o bile rahatlatır..
Hadi inşallah gidersen haberlerini bekliyoorumm
Ayy canım yaa çok mutlu oldum ne güzel tarif öyle)
Gborg ve senden yarın en güzel haberler bekliyoruuuumm
Halayın başında mendille bekliyorum sırası gelen halaya .......
En son 2014 anneside duyunca başliicazzzz halay çekmeye hakediyoruz çunku artıık)))))))))))))))
Tesekkur ederim hosbuldumbisi sorabilrmiyim bu hamilelik takvimini nasi yapiyoruz
Canım hayırlısı olsun darısı benim daha doğrusu hepimizin başına...
Benim moralimi düzelttin valla...inşallah bende çarşamba gittiğimde görürüm bebeğimin pıtpıt atan kalbini...iki gündür mide bulantısından fenalardayım canım bu arada...
Ben boş kese olmasından da korkuyorum inşallah vardır bebeğim lütfen dua et canım bende göreyim ölecem heycandan
Tatlım korkma yaaa.mide bulantin var mi
Ben boş kese olmasından da korkuyorum inşallah vardır bebeğim lütfen dua et canım bende göreyim ölecem heycandan
Ah canım ya bulantı çok zor..ben de başlamadı ama müthiş tiksinme var .. banyo wc mutfak fobisi basladı resmen insallah atlatıcazzzz
Çarsamba gunu sende pıtpıtları gorursun duyarsin inşallah
Bursa anne adayları hangi doktorlara gidiyorsunuz, memnun musunuz? Ben inşallah yarın Pembemavi'de Feride Selim Avdıcı'ya gideceğim. Düşüncelerimi paylaşırım. siz de yardımcı olursanız sevinirim. doktor ve hastane çok önemli. Çekirge Doruk'a gitmeyi düşünüyordum ama dün kan testi yaptırmak için gittiğimde iğne atsan yere düşmeyecek durumdaydı. En erken 27 marta randevu verdiler ve hiçbir doktoru görmem mümkün olmadı. bu hastanede acil bir durumda ortada kalacağımı düşündüm. zaten acilde kanamalı acil durumdaki bir kadının yaşadığı çaresizliğe şahit oldum. Evrim aydının hastası olan kadın için doktoru aradılar ama evrim hanım hastanede olduu halde başka bir doktora postaladı, çözüm bulunmazsa bana gelin dedi. Ben normalde evrim aydına gitmeyi düşünüyorum. bu olayı görünce de tamamen vazgeçtim.
Yok işte hiç bir Belirtim yok bulantı tiksinme sadece uyuyorum bol bol o kadar
Tesekkur ederim hosbuldumbisi sorabilrmiyim bu hamilelik takvimini nasi yapiyoruz
Hayırlı olsun aramiza hosgeldin
kullanici kontrol paneline gir
profil duzenle var solda onu tikla
sorular cikiyor
asagiya inersen biraz bebegin tahmini dogum tarihini gir
en son kaydete bas
bu kadar
Gerçi kişiden kişiye değişiyor canım bnm yengem 9ay boyunca hiç agri sizi görmedi bulantı nedir bilmez di masallah çok şirin bi oğlu var şimdi 3 yaşını doldurdu.herkes aynı olacak diye bişey yok tatlım .içini ferah tut iyi şeyler dusun ki guzellikler seninle olsun
Merhaba hamisler:) Bende yeni katildim araniza. Allah kismet ederse 8 kasimda dogacak yavrum. Ankara da doktor oneriniz varmi arkadaslar? Daha doktora gitmedim de ben.