2014 Kasım Anneleri

Benim de aynı gün seninle bende mi gitsem yaa carla çok heyecanlandım şimdi ????????

Imkanın varsa git valla )) Gecen hafta kese görünce ben anca bebeği bi ihtimal görürüm dedim.. ama gözlerimle gordum kıpır kıpır kıpır kıpır
Bu arada karından baktı...
En azından bebegi görmūş olursun ....o bile rahatlatır..
Hadi inşallah gidersen haberlerini bekliyoorumm

canım burdaki haftalar baya ilerde oluyor :) yarın dr ne diyecek yaaa çok heyecanlıyımmmmm senin bebiş napıyor

Daha inşaat halinde herhalde yarın kese için gidicez umarım görürüz ve herşey yolundadır çok tecrübesizz biri bişey diyo acaba yapsak mı diyoruz sizde öylemiydiniz

Ben boş kese olmasından da korkuyorum inşallah vardır bebeğim lütfen dua et canım bende göreyim ölecem heycandan

Aynen tatlım tey tey tey tey halay başı bakalım yarın bizde katılırız inşallah:))) geniş aile oluyorsunuz tatlım git gıda ne güzel darısı başımıza inşallah yarın

Son düzenleme:

Ah canım ya bulantı çok zor..ben de başlamadı ama müthiş tiksinme var .. banyo wc mutfak fobisi basladı resmen insallah atlatıcazzzz
Çarsamba gunu sende pıtpıtları gorursun duyarsin inşallah

Merhaba hamisler:) Bende yeni katildim araniza. Allah kismet ederse 8 kasimda dogacak yavrum. Ankara da doktor oneriniz varmi arkadaslar? Daha doktora gitmedim de ben.

Ben boş kese olmasından da korkuyorum inşallah vardır bebeğim lütfen dua et canım bende göreyim ölecem heycandan

Bende bundan korktum günlerdir çarşambaya kadar dişimi sıkıcam....inşallah bizde görürüz canım...

Ah canım ya bulantı çok zor..ben de başlamadı ama müthiş tiksinme var .. banyo wc mutfak fobisi basladı resmen insallah atlatıcazzzz
Çarsamba gunu sende pıtpıtları gorursun duyarsin inşallah

Ahhh ahh hiç sorma canım ama napalım bu kadar zor oldu hamile kalmam,nelere katlandım buna da katlanırım elbet...Herşey bebeklerimiz için canım..
İnşallah fazla sürmez de 12.-14.haftalarda biter...
İnşallah görürüm canım Aminnnnn

ben 3 yıl önce evrim aydının hastasıydım. doktordan bi şikayetim yok ama hastane çok çok kalabalık. bu hamileliğimde kısmet olursa asla doruğa gitmem. doktordan memnundum dedim ama emin değilim aslında. doğumum normal başladı kendi sancım suni sancı derken normal olmaz bebeğin nabzı çok yükseldi düşmüyo dedi sezeryana aldı. bebek aşağı inmemiş güya ayağına kordon dolanmış. ama sancılar esnasında bi kere ultrasonla bakmadı. bu bebeğin nabzı niy e bu kadar yükseldi bi terslik mi var diye. belki baksaydı ayağına kordon dolandığını görürüdü de ben de boşuna o kadar suni sancı çekmezdim. neyse geldi getçi. şimdi rentıpa gitmeyi düşünüyorum selim akgüne. pembe mavide bu aralar doğum yapıcak bi arkadaşım var ilk doğumunu da orda aynı doktorda yapmıştı. nedret kolsal doktorunun adı. umarım sıkıntısız bi hamilelik süreci ve doğum geçiririz de gerisi hikaye...

Yok işte hiç bir Belirtim yok bulantı tiksinme sadece uyuyorum bol bol o kadar

Gerçi kişiden kişiye değişiyor canım bnm yengem 9ay boyunca hiç agri sizi görmedi bulantı nedir bilmez di masallah çok şirin bi oğlu var şimdi 3 yaşını doldurdu.herkes aynı olacak diye bişey yok tatlım .içini ferah tut iyi şeyler dusun ki guzellikler seninle olsun

Tesekkur ederim hosbuldumbisi sorabilrmiyim bu hamilelik takvimini nasi yapiyoruz

Hayırlı olsun aramiza hosgeldin
kullanici kontrol paneline gir
profil duzenle var solda onu tikla
sorular cikiyor
asagiya inersen biraz bebegin tahmini dogum tarihini gir
en son kaydete bas
bu kadar

Âmin canım benim pcos hastasının zor hamile kaldım ondan bu kadar sıkıntım inşallh. İyi olur herşey

Merhaba hamisler:) Bende yeni katildim araniza. Allah kismet ederse 8 kasimda dogacak yavrum. Ankara da doktor oneriniz varmi arkadaslar? Daha doktora gitmedim de ben.

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
ben istanbuldayım ama ankarada oturan bi arkadaşımız varsa yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…