Anladım cnm cok tesekkrler perşembe sabah 9 da ac gel dedi bana saglkocagı hemsiresi.sağlık ocağında gittiğinde hemen istiyor aile hekimin zaten. zaten normalde bu kadar erken hiç bir hastanede bakmıyorlar ultrasona sokup keseyi görünce bebek için gün veriyorlar bu zaman gel diye dahada bir şey yok. ben sağlık ocağının ebesine (hemşire) gittiğimde benden hemogram biyokimya gibi testleri istedi hemde ertesi gün hemen veriliyor testler. eğer kansızlığın filan yoksa gerekte yok bu testlere zaten zamanı gelince doktor istiyor testleri senden :)
aynen canım işte tamamen geçmişte yaşanan şeyler olduğu için yoksa eşimle ilişkim güllük gülistanlık allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok özel hayatımız da. ama işte hep bir korku kalıyor malesef . yani ister doğru ister yanlış olsun yaptığım açıkçası bebeğimden önemli değil. evet anne olmadan anneliğin ne olduğunu hamile kalınca anlıyormuş insan. o sahiplenme o koruma duygusu hatta arada sırada konuşmalarım bile başladı bebeğimle. allah onları bizlere bağışlasın biz herşeye katlanırız. sağlıklı sıhhatli evlatlar olsun inşallah hepimizin.
Kızlaaarr Müjde
Kalp atışını gorduuuuuuuukk bugun
Normalde haftaya demisti ama ben bekleyemedim
cok kayiplarim var gecen hafta kese gormustum acaba bebegi gorebilirmiyim dedim
ama kalp atisini gorduuk duymak icin haftaya gelirsin dedi bi takim testler vermisti onlarida yaptir dedi....
Allah Hepinize Nasip Etsiiiiin Insallah
Kızlaaarr Müjde
ama kalp atisini gorduuk duymak icin haftaya gelirsin dedi bi takim testler vermisti onlarida yaptir dedi....
kızlar karnım agrıyor
Herkesi tebrik ederim bir sorum var pihtilasma sorununu nasil anliyorlar benim 7 aylik bebegim karnimda öldü tansiyon olabilir dediler baska da bisey yoktu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu. büyük sürpriz oldu. çünkü daha kızım 9 aylık ve ben çalışıyorum. nasıl olcak bakalım. zor olcak ama napalım artık nasip böyleymiş. asla isyan etmiyoruz. isteyip olmayan bir çok insan var..Allah herkese nasip etsin.ama büyük sürpriz oldu tabi bize. herkese hayırlı olmasını diliyorum. sağsalim kucağımıza alırız inşaallahh...
Kızlaaarr Müjde
Tatlım sıkıntı etme benimde zaman zamn oluyor yat bol bol
korkuyorum süreklı kendımı dınlıyorum işte ne yaparsın
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
carlaaaaaaa görsem artık ya dünyalar benim olur
en son pzrtsi gittim,yarın tam bir hafta olucak,öyle merak ediyorumki ne olup ne bittiğini
bebeğimi görsem,kalp atışını... yere göğe sığamam heralde artıkkk
Aynı günüz kızzım)) bence sende yarın hem bebek hem kalp atışı birarada görüceksin inşallah ,,,,,cnm yaaaa hadi hayırlısıyla gelll yarın ,,, beni yalnız bırakma ben sen burda yanlızken geldim
seninle aynı gidiyoruz sen de öde borcunu kalp atışını gördük hatta duyduk carla deeeee taaam mı????
)))))))))))))
Ayy canım cook sevindim yaaa masallah Rabbim nazardan saklasın bebeğini. oğlunda sende çok sirinsiniz masallah:)sevimli ailecanım inşallah yarın bizde goruruz yada duyariz qborg ile demi qborg cum
ben kullanmaya başladım oğlumdan kalannormal sütyeni dışarda kullnıyorum çok rahatsız ediyor gun içinde
Kızlaaarr Müjde
Canım bsk e- bsby de bübcehen var hemdevkapıda ödeme imkanıyla