Sonuc var mi cqnim sende
Evet cnm. Paylasmistim ama kaynamistir arada. Adete 4 gun kala idrar da cok silik cikmisti. 3 gun kalada kanda cikti. Bu carsamba da gormeye gidiicez insallah bakalim)
arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu. büyük sürpriz oldu. çünkü daha kızım 9 aylık ve ben çalışıyorum. nasıl olcak bakalım. zor olcak ama napalım artık nasip böyleymiş. asla isyan etmiyoruz. isteyip olmayan bir çok insan var..Allah herkese nasip etsin.ama büyük sürpriz oldu tabi bize. herkese hayırlı olmasını diliyorum. sağsalim kucağımıza alırız inşaallahh...
arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu. büyük sürpriz oldu. çünkü daha kızım 9 aylık ve ben çalışıyorum. nasıl olcak bakalım. zor olcak ama napalım artık nasip böyleymiş. asla isyan etmiyoruz. isteyip olmayan bir çok insan var..Allah herkese nasip etsin.ama büyük sürpriz oldu tabi bize. herkese hayırlı olmasını diliyorum. sağsalim kucağımıza alırız inşaallahh...
Sonuc var mi cqnim sende
Evet cnm. Paylasmistim ama kaynamistir arada. Adete 4 gun kala idrar da cok silik cikmisti. 3 gun kalada kanda cikti. Bu carsamba da gormeye gidiicez insallah bakalim)
Sevindim coook guzel olacak hersey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevindim coook guzel olacak hersey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah cnm insallah
hayırlı olsun tatlım bebeğin rabbim iki yavrunada uzunnnn ömürler nasip etsin çok iyi anlıyorum seni benim bebeğimde 12 aylık tam kıpırdak dönem ben hamileyim sürekli oynamak koşuşturmak kucaklanmak istiyo ben uyumak ama gözlerimin içine masum masum bakınca çok üzülüyorum eli mahkum oynuyoruz amaba oğluma hsksızlık mı ediyorum diye çok üzülüyorum bi yandan da ikşz gibi olcaklar yanlızlık çekmşcekler berabar çok güzel vakit geçirirler diye seviniyorum tek şaşıp kaldığjm konu doktorum emmeyi bırak dedi oğlum emmeyi çok seviyo iki somursun memeyi resmen güller açıyo yüzünde internetten araştırdım bi sorun olmaz fiyo napcamı bilemedim şuan sadece günde 1-2 kere emdiriyorum oda uyutcağımda sen naptın emme konusunu?arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu. büyük sürpriz oldu. çünkü daha kızım 9 aylık ve ben çalışıyorum. nasıl olcak bakalım. zor olcak ama napalım artık nasip böyleymiş. asla isyan etmiyoruz. isteyip olmayan bir çok insan var..Allah herkese nasip etsin.ama büyük sürpriz oldu tabi bize. herkese hayırlı olmasını diliyorum. sağsalim kucağımıza alırız inşaallahh...
bendede uyku varr adete 10 gun kala başladı halada var ama koku başlamadı bende hatta bulantı falan tık yokMerhaba Kasım anneleri :))
Bir uyku bir uyku sabah kahvaltidan sonra öğlene kadar uyudum tekrar. Yarın okula gidince napcam bakalım. Bu arada evin mutfağı banyosu tuvaleti herseyi kokuyor bana sizde de böylemi?
canım çok dikkat et bol bol dinlen ayaklarını üşütmee sakın sağlıkla alacaksın inşallah kucagınaaarkadaşlar bugün yerimden kalkamadım bu kahverengi akıntı yine başladı doktor normal dese de korkuorum araştırmalarım ve duyduklarım düşük belirtisi ve beğin gelişemediğini gösteriyo kesenin görünmş olması engel değilmiş düşüğe çok korkuyorum
sabah aç karnına 1 kaşık z.yagı içip ardından ılık su içmen lazım işe yarıyor canımkızlar bu günlerde ayıptır söylemesi kabız olan varmı yaa ben çok kötü oldum neden acaba hamileliktenmi acaba ne yapmam lazım yumuşatmak için biraz tuhaf ama sormak zorunda kaldım......
Kızlaaarr Müjde
Kalp atışını gorduuuuuuuukk bugun
Normalde haftaya demisti ama ben bekleyemedim
cok kayiplarim var gecen hafta kese gormustum acaba bebegi gorebilirmiyim dedim
ama kalp atisini gorduuk duymak icin haftaya gelirsin dedi bi takim testler vermisti onlarida yaptir dedi....
Allah Hepinize Nasip Etsiiiiin Insallah
Kızlaaarr Müjde
ama kalp atisini gorduuk duymak icin haftaya gelirsin dedi bi takim testler vermisti onlarida yaptir dedi....
Sen en güzelini yapıyorsun lânetleme olayı zaruri durumların dışında kalan zamanlarda geçerli zaten eşin istese bile bebek için hayır diyebiliriz sonuçta bu farklı bi durum tatlım hiç sıkma canını bana da dedi doktor ilişki yasakdeğil diye ama bende istemiyorum
Eveet katılıyorum canım kalp ve şeklini görmek için sabırsızlıkla bekliyorummne güzel seninki şekillenmeye başlamış benimki daha belli değil takvime göre
Aminnnnnn hadi canım gözün aydın darısı başımıza artık inşallah haftaya duyarsın sesini bu arada kaç mm olmuş meleğin?
ınsallah gorene kadar heves yoktu sımdı dogurasım geldı hemen :))
arkadaşlar bugün yerimden kalkamadım bu kahverengi akıntı yine başladı doktor normal dese de korkuorum araştırmalarım ve duyduklarım düşük belirtisi ve beğin gelişemediğini gösteriyo kesenin görünmş olması engel değilmiş düşüğe çok korkuyorum
Kızlaaarr Müjde
canım tamamen tecrübe ettiğim için konuşuyorum yoksa bu konuda en doğru yorum doktorun. evet o kanamalar insanın aklını başından alıyor malesef. ama sakın korkma sıkıntı yapma. inan sıkıntı arttırıyor kanamayı. tuvalet haricinde kalkma. bol bol su iç. bilmiyorum doktor progestana başladımı ama onu önerilen şekilde kullan. öyle beyin gelişimi filan dediğin şey yanlış çok insan var kanaması olupta bebeğini kucağına alan. evet düşük belirtisi olarak geçiyor ama. tamamen önlem amaçlı denilen bir kelime. rahim açılmadığı sürece düşük olmaz. o kahverengi lekelenmeler yoğun adet kanamasına dönmediği sürece de panik yapma. geçmiş olsun inşallah biran önce o lekelenmeler biter insanın moralini çok bozuyor allah yardımcın olsun canım
arkadaşlar bugün yerimden kalkamadım bu kahverengi akıntı yine başladı doktor normal dese de korkuorum araştırmalarım ve duyduklarım düşük belirtisi ve beğin gelişemediğini gösteriyo kesenin görünmş olması engel değilmiş düşüğe çok korkuyorum
canımmm çok güzel bir haber bu amaaaa
bende yarın gidicem senle günlerimiz aynı,,,duyar mıyız acabacarla çok heyecanlandırdın beniii
Valla canim kontrolden yararlaniyim belesten muayene dedim
Doktorada dedim gecen hafta keseyi gordum ama cok kayibim var hani bos gebelikmi bi bakabilirmiyiz yattim hayirli olsun kalp atislarina bakin dedi
valla Ohhh bee diye alkis yaptim
suratsiz abi haftaya duyabilirsiniz ancak sesini dedi
gıcıktı ama bana mujdeyi verdi
bence sende gorursun mutlaka
ben hep gec goruyorum valla şok oldum
Hadi darısı yarın senden gelecek haberlere insallahhhh