2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu. büyük sürpriz oldu. çünkü daha kızım 9 aylık ve ben çalışıyorum. nasıl olcak bakalım. zor olcak ama napalım artık nasip böyleymiş. asla isyan etmiyoruz. isteyip olmayan bir çok insan var..Allah herkese nasip etsin.ama büyük sürpriz oldu tabi bize. herkese hayırlı olmasını diliyorum. sağsalim kucağımıza alırız inşaallahh...

Tebriklet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu. büyük sürpriz oldu. çünkü daha kızım 9 aylık ve ben çalışıyorum. nasıl olcak bakalım. zor olcak ama napalım artık nasip böyleymiş. asla isyan etmiyoruz. isteyip olmayan bir çok insan var..Allah herkese nasip etsin.ama büyük sürpriz oldu tabi bize. herkese hayırlı olmasını diliyorum. sağsalim kucağımıza alırız inşaallahh...

Hayirli ugurlu olsun. Allah kolayligini verir iansallah. Saglikla alalim da kucagimiza....

hayırlı olsun tatlım bebeğin rabbim iki yavrunada uzunnnn ömürler nasip etsin çok iyi anlıyorum seni benim bebeğimde 12 aylık tam kıpırdak dönem ben hamileyim sürekli oynamak koşuşturmak kucaklanmak istiyo ben uyumak ama gözlerimin içine masum masum bakınca çok üzülüyorum eli mahkum oynuyoruz amaba oğluma hsksızlık mı ediyorum diye çok üzülüyorum bi yandan da ikşz gibi olcaklar yanlızlık çekmşcekler berabar çok güzel vakit geçirirler diye seviniyorum tek şaşıp kaldığjm konu doktorum emmeyi bırak dedi oğlum emmeyi çok seviyo iki somursun memeyi resmen güller açıyo yüzünde internetten araştırdım bi sorun olmaz fiyo napcamı bilemedim şuan sadece günde 1-2 kere emdiriyorum oda uyutcağımda sen naptın emme konusunu?

Kızlaaarr Müjde
Kalp atışını gorduuuuuuuukk bugun
Normalde haftaya demisti ama ben bekleyemedim
cok kayiplarim var gecen hafta kese gormustum acaba bebegi gorebilirmiyim dedim
ama kalp atisini gorduuk duymak icin haftaya gelirsin dedi bi takim testler vermisti onlarida yaptir dedi....
Allah Hepinize Nasip Etsiiiiin Insallah:nazar::emir_bebek:

Merhaba Kasım anneleri :))

Bir uyku bir uyku sabah kahvaltidan sonra öğlene kadar uyudum tekrar. Yarın okula gidince napcam bakalım. Bu arada evin mutfağı banyosu tuvaleti herseyi kokuyor bana sizde de böylemi?
bendede uyku varr adete 10 gun kala başladı halada var ama koku başlamadı bende hatta bulantı falan tık yok :KK1: aman maşallah ssadece ayakta fazla kalınca kasıgım belim agrıyor:nazar::emir_bebek:
arkadaşlar bugün yerimden kalkamadım bu kahverengi akıntı yine başladı doktor normal dese de korkuorum araştırmalarım ve duyduklarım düşük belirtisi ve beğin gelişemediğini gösteriyo kesenin görünmş olması engel değilmiş düşüğe çok korkuyorum :KK43:
canım çok dikkat et bol bol dinlen ayaklarını üşütmee sakın sağlıkla alacaksın inşallah kucagınaa:nazar:
kızlar bu günlerde ayıptır söylemesi kabız olan varmı yaa ben çok kötü oldum neden acaba hamileliktenmi acaba ne yapmam lazım yumuşatmak için biraz tuhaf ama sormak zorunda kaldım......:KK17::KK17::KK17::KK17:
sabah aç karnına 1 kaşık z.yagı içip ardından ılık su içmen lazım işe yarıyor canım:KK54:
Kızlaaarr Müjde
ama kalp atisini gorduuk duymak icin haftaya gelirsin dedi bi takim testler vermisti onlarida yaptir dedi....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tebriklerrr ayy darısı başımıza inşallahhhhhhhh

Kızlaaarr Müjde

Aminnnnnn hadi canım gözün aydın darısı başımıza artık inşallah haftaya duyarsın sesini bu arada kaç mm olmuş meleğin?

Sen en güzelini yapıyorsun lânetleme olayı zaruri durumların dışında kalan zamanlarda geçerli zaten eşin istese bile bebek için hayır diyebiliriz sonuçta bu farklı bi durum tatlım hiç sıkma canını bana da dedi doktor ilişki yasakdeğil diye ama bende istemiyorum

aynen canım işte tamamen geçmişte yaşanan şeyler olduğu için yoksa eşimle ilişkim güllük gülistanlık allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok özel hayatımız da. ama işte hep bir korku kalıyor malesef . yani ister doğru ister yanlış olsun yaptığım açıkçası bebeğimden önemli değil. evet anne olmadan anneliğin ne olduğunu hamile kalınca anlıyormuş insan. o sahiplenme o koruma duygusu hatta arada sırada konuşmalarım bile başladı bebeğimle. allah onları bizlere bağışlasın biz herşeye katlanırız. sağlıklı sıhhatli evlatlar olsun inşallah hepimizin. :KK49::nazar::nazar:

Eveet katılıyorum canım kalp ve şeklini görmek için sabırsızlıkla bekliyorumm:emir_bebek: ne güzel seninki şekillenmeye başlamış benimki daha belli değil takvime göre:KK1:

canım burdaki haftalar baya ilerde oluyor :) yarın dr ne diyecek yaaa çok heyecanlıyımmmmm :KK53: senin bebiş napıyor :KK49:

Aminnnnnn hadi canım gözün aydın darısı başımıza artık inşallah haftaya duyarsın sesini bu arada kaç mm olmuş meleğin?

Benim doktorum yoktu zaten gecen hafta muayene oldugum icin kontrolden yararlandığım icin mi anlamadım 3dk kaldım icerde o da bebegi kalp atışını gordum
ne tansiyon ne kilo hicbiseyime bakilmadi
ilacla ilgili bisey sordum baska kendi kullandigim amaan bi surat bi havalar hicbisey anlamadan başından savdı resmen..
simdi ultrason kagıdına baktım
keseye gecen hafta 3.65cm denmis
bugun 6cm yaziyordu
valla bebeginkini anlayamadimmm
haftaya kendi doktorumda ogrenirim rahat rahat valla beles olunca boyle oluyor demek ki ;((((

arkadaşlar bugün yerimden kalkamadım bu kahverengi akıntı yine başladı doktor normal dese de korkuorum araştırmalarım ve duyduklarım düşük belirtisi ve beğin gelişemediğini gösteriyo kesenin görünmş olması engel değilmiş düşüğe çok korkuyorum :KK43:

canım tamamen tecrübe ettiğim için konuşuyorum yoksa bu konuda en doğru yorum doktorun. evet o kanamalar insanın aklını başından alıyor malesef. ama sakın korkma sıkıntı yapma. inan sıkıntı arttırıyor kanamayı. tuvalet haricinde kalkma. bol bol su iç. bilmiyorum doktor progestana başladımı ama onu önerilen şekilde kullan. öyle beyin gelişimi filan dediğin şey yanlış çok insan var kanaması olupta bebeğini kucağına alan. evet düşük belirtisi olarak geçiyor ama. tamamen önlem amaçlı denilen bir kelime. rahim açılmadığı sürece düşük olmaz. o kahverengi lekelenmeler yoğun adet kanamasına dönmediği sürece de panik yapma. geçmiş olsun inşallah biran önce o lekelenmeler biter insanın moralini çok bozuyor allah yardımcın olsun canım :nazar::KK17:

Kızlaaarr Müjde

canımmm çok güzel bir haber bu amaaaa :KK52:
bende yarın gidicem senle günlerimiz aynı,,,duyar mıyız acaba :KK16: carla çok heyecanlandırdın beniii

canım tamamen tecrübe ettiğim için konuşuyorum yoksa bu konuda en doğru yorum doktorun. evet o kanamalar insanın aklını başından alıyor malesef. ama sakın korkma sıkıntı yapma. inan sıkıntı arttırıyor kanamayı. tuvalet haricinde kalkma. bol bol su iç. bilmiyorum doktor progestana başladımı ama onu önerilen şekilde kullan. öyle beyin gelişimi filan dediğin şey yanlış çok insan var kanaması olupta bebeğini kucağına alan. evet düşük belirtisi olarak geçiyor ama. tamamen önlem amaçlı denilen bir kelime. rahim açılmadığı sürece düşük olmaz. o kahverengi lekelenmeler yoğun adet kanamasına dönmediği sürece de panik yapma. geçmiş olsun inşallah biran önce o lekelenmeler biter insanın moralini çok bozuyor allah yardımcın olsun canım :nazar::KK17:

evet bu haftalarda kanama olması çok normalmiş,,,6. haftaya kadar.. ltfn ama sıkma canını EYLÜLLL! dr. sana progestan verir mutlak,dinlen ve üzme kendini lütfennn!!!

Eslaaya katılıyorum cok guzell anlatmis....
calisiyorsan rapor al....dinlenince geciyor
insallah progestan vermistir
eczaci o ilaci alirken bu ilac hayat kurtariyo demisti.. Allaha şukur gormedim daha kahveleri ama yinede önlem amaclı dinlen progestanin yoksa doktorunla telefonla gorusme imkanin varsa sor istersen ..canım benim gecicek insallah ama doktora danış yine de onun teşhisi çok daha dogru olur..:nazar:

kızlar bende ara sıra bel ağrısı uyku ve iştah dışında başka bişey yok aynı durumda olan varmı :) 4+3 teyiz daha :44::44::44:
oğlumda değişim erken başlamıştı aman maşallah böyle olsunda ne bileyim mide bulantısı kusma kokuda hassaslık olmayınca sağlıksız oluyormuş gebelik oyle okudum bir yerede :44::44::44:

canımmm çok güzel bir haber bu amaaaa :KK52:
bende yarın gidicem senle günlerimiz aynı,,,duyar mıyız acaba :KK16: carla çok heyecanlandırdın beniii

Valla canim kontrolden yararlaniyim belesten muayene dedim :KK66:
Doktorada dedim gecen hafta keseyi gordum ama cok kayibim var hani bos gebelikmi bi bakabilirmiyiz yattim hayirli olsun kalp atislarina bakin dedi
valla Ohhh bee diye alkis yaptim
suratsiz abi haftaya duyabilirsiniz ancak sesini dedi
gıcıktı ama bana mujdeyi verdi
bence sende gorursun mutlaka
ben hep gec goruyorum valla şok oldum
Hadi darısı yarın senden gelecek haberlere insallahhhh
:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Valla canim kontrolden yararlaniyim belesten muayene dedim :KK66:
Doktorada dedim gecen hafta keseyi gordum ama cok kayibim var hani bos gebelikmi bi bakabilirmiyiz yattim hayirli olsun kalp atislarina bakin dedi
valla Ohhh bee diye alkis yaptim
suratsiz abi haftaya duyabilirsiniz ancak sesini dedi
gıcıktı ama bana mujdeyi verdi
bence sende gorursun mutlaka
ben hep gec goruyorum valla şok oldum
Hadi darısı yarın senden gelecek haberlere insallahhhh
:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

carlaaaaaaa görsem artık ya dünyalar benim olur :KK52:
en son pzrtsi gittim,yarın tam bir hafta olucak,öyle merak ediyorumki ne olup ne bittiğini :KK49:
bebeğimi görsem,kalp atışını... yere göğe sığamam heralde artıkkk:KK16:

X