2014 Kasım Anneleri

Canım söylediklerin birebir doğru ama korku olunca yapacak bişeyde olmuyor. Hele ki bizler kayıp yaşamış olarak daha endişe ediyoruz.
Ama burda önemli olan karşı tarafın anlayışı, benden çok eşim endişe ediyor ve bi süre istemiyor, o yüzden rahatım :)
Bunlar önemsiz seyler bence, bizim için önemli olan bebeğimiz, aynı acıyı yaşamamak...

evet hemde çok zor. :)

senin randevun gelmiş. ne güzel inşallah duyarsın o küçük pıt pıtları buraya da yaz mutlaka merak ederiz. ben şimdi çıkıyorum sıkıcı boğucu kapalı bir pazar günü insanın hiç bir şey yapası gelmiyor. evi topluyayım bari azcık :) yatağı bile toplamadım o derece üşengeç oldum

Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah tatlım benimde bi düşük var.inşallah hayirlisi ile aliriz bebislerimiZi kucağımıza :):)
İnşallah kuzum.bnmde öyle hicbisi yapalım yok.temizliği eşimle yapıyorum.yemek işi kayinvalidemin.bulaşıkla bnm kolay gelsin tatlım

listeye benide yazın foreverhayat 32 yaş.. 1 kızım var ..sat4.2.2014 ..bat 4 mart 2014... beklenen doğum tarihi 11.11.2014...

arkadaşlar bugün yerimden kalkamadım bu kahverengi akıntı yine başladı doktor normal dese de korkuorum araştırmalarım ve duyduklarım düşük belirtisi ve beğin gelişemediğini gösteriyo kesenin görünmş olması engel değilmiş düşüğe çok korkuyorum

çamaşırına bulaşıyormu tatlım yoğunmu benimde vardı peçeyeye geliyordu okadar sonra geçti bebek yerleşirken oluyormuş genelde erkek bebekler yaparmış bu lekeleri ama ben yinede korktum ayaklarını dik ve yat çoğalırsa dok.git

kızlar bu günlerde ayıptır söylemesi kabız olan varmı yaa ben çok kötü oldum neden acaba hamileliktenmi acaba ne yapmam lazım yumuşatmak için biraz tuhaf ama sormak zorunda kaldım......

kızlar bu günlerde ayıptır söylemesi kabız olan varmı yaa ben çok kötü oldum neden acaba hamileliktenmi acaba ne yapmam lazım yumuşatmak için biraz tuhaf ama sormak zorunda kaldım......

Hamilelikle alakalı tatlım bende de var aynı sorun ben kuru kayısı ve kuru erik yiyorum rahatlatıyor tavsiye ederim

Sen en güzelini yapıyorsun lânetleme olayı zaruri durumların dışında kalan zamanlarda geçerli zaten eşin istese bile bebek için hayır diyebiliriz sonuçta bu farklı bi durum tatlım hiç sıkma canını bana da dedi doktor ilişki yasakdeğil diye ama bende istemiyorum

tamam ay çok sağol hemen alayım marketten ne içsem acaba yeşil çay iyi diyorlar ama
Tatlım yeşil çay içme bence anti oksidan özelliği olan şeyler düşüğü tetikliyor diye biliyorum sen dediğimi yap bide ceviz ye o da hem bağırsakları rahatlatır hem bebeğin beyin gelişimine yardımcı olur

Tamam Canım öyle yapayım o zaman

Herkese merhaba. 30 gunde bir adet oluyorum.bugun 30.gunum.dayanamayip kan testine gittim. 0.235 cikti. 3 gun sonra gel dedi doktor. Hamileyimdit insallah

​evet çamaşırımda görüyorum zaten kou kahverengi 1 haftadr var 2 gün geçmişti yine başladı yerleşme lekesi bu kadar uzun sürer mi ki

Ah canım senin bide bebegin var kolay değil. Ben de çalışıyorum . Işim biraz yorucu ama dikkat etmeye çalışıyorum genede. Bu benim ilk hamileliğim Rabbim inşallah hepimize kucağımiza almayı nasip eder. 6 ay bekledim bebegimi nasip bu zamanaymış.

Herkesi tebrik ederim bir sorum var pihtilasma sorununu nasil anliyorlar benim 7 aylik bebegim karnimda öldü tansiyon olabilir dediler baska da bisey yoktu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalim cogaliyosunuz yavas yavas. Haftayabugunben de test yapicam. Simdilik sadece yazdiklarinizi okumakla yetiniyorum.ama allah izin verirseeeeee.......insallah)

Sonuc var mi cqnim sende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu. büyük sürpriz oldu. çünkü daha kızım 9 aylık ve ben çalışıyorum. nasıl olcak bakalım. zor olcak ama napalım artık nasip böyleymiş. asla isyan etmiyoruz. isteyip olmayan bir çok insan var..Allah herkese nasip etsin.ama büyük sürpriz oldu tabi bize. herkese hayırlı olmasını diliyorum. sağsalim kucağımıza alırız inşaallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…