2014 Kasım Anneleri

beklenen doğum tarihi 27 ekim 2014
1. çocuk
yaş 27

Kızlaaaaaaaaar bebeğim susam tanesi kadar olmuşşşbi görseydim dahada mutlu olucammmmmm

Kıslaar bişey sorucam
Şuan ki uyuma pozisyonlarınız nedir
Sırtüstü yatıyorum ama uyuyamayınca yan dönüyorum yan dönünce ya agrim başlıyo ya da endişe
o olmazsa o ....
sizlerde durum nasıllll
ben de sırt üstü ytamıyorum doğrusu nasıl acaba

Eki Görüntüle 1013798

Biiz Kasım 2014 Anne ve bebişlerini çooooook öpüyoruz
Kardeslerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz

maaşallah Allah bağışlasın kardeşini de bu tatlı meleği de

Kızlar gebelik sutyeninden haberiniz var mı hem göğüslerin hatlarını koruyormuş hemde akşam çıkarma gereği yokmuş yani yatılabiliyormuş bu konuda fikriniz var mı nerden bulabiliriz:26:

ben de merak ediyorum bunu bugün çıkıp bakacam birkaç yere

hayırlı olsun Rabbim tamamna erdirsin inş

amin canım inşallah hepimizin sonu güzel olur

Öncelikle bu tabloyu hazırlayıp birbirimizden haberdar olmamızı sağladığınız için çok teşekkürler : Benim bilgilerim Şehir: Bursa, Yaş:28, İlk bebek. Beklenen doğum tarihi 15.11.2014

kızlar yatma pozısyonları pek farketmez ben yan bazen yüzükoyun kısa sürelı yatıyorum 30lu haftalarda fln yatışlar önemlı dert etmeyın

hmmm heralde iyi bişeydir rahim büyüyo ya bişey dicem ne kadar doğrudur bilemem ama sol kasık ağrırsa erkek sağ ağrırsa kız derler benim ilk solumdsydı oğlum oldu şimdi sağ tarafım ağrıyo

bende seyırme olmuyor canım ama agrım oluyor kasıklarımda buda korkutuyor ıster ıstemez:26:
korkma tatlım ağrı çok şiddetli değilse normal sayılıyo kolaymı içerde bi van büyüyo

Kızlaaaaaaaaar bebeğim susam tanesi kadar olmuşşşbi görseydim dahada mutlu olucammmmmm
maşallah inşallah kocaman olduklarınıda görücez tatlım

Mrh inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız şehir ankara yaş 27 ilk bebek

yazamıyorum buraya bi okuyayım diyorum sayfalar çok geçmiş hem karnımdakiyle hem yanımdakiyle uğraşıyorum..
baş ağrısı müthişş var özellikle gece yatarken. yorgunluk iştahsızlık(diğerinde bilmiyordum) sormadık bile doktora beklenen doğum tarihini:))
vakit buldukça uğrarım, hepinizi kocamann öpüyoruuz kızımla

amin canım inşallah hepimizin sonu güzel olur

Merhaba Alya, topicinize bir göz atarken yazını gördüm de iğnelere başlayacaksan bir an evvel başlaman çok önemli, ne güzel 5 gün kala öğrenmişsin, bence bugün en geç yarın kullanmay başla canım, ben de kullanıyorum o iğneleri ve ben her ay test yapmaktan sıkıldığım için 2 gün kala öğreniştim ancak . İnşallah sağlıklı ve keyifli bir gebelik geçirirsin..

Kıslaar bişey sorucam
Şuan ki uyuma pozisyonlarınız nedir
Sırtüstü yatıyorum ama uyuyamayınca yan dönüyorum yan dönünce ya agrim başlıyo ya da endişe
o olmazsa o ....
sizlerde durum nasıllll

İnternette bi doktor dinledim cenin pozisyonunda sol tarafimıza yatarsak oksijen ve kan dolaşımı için iyi oluyormuş hamilelikte

canim benim bebekler hep solda oluyo bakalim gorelim ne olacak cinsiyeti

İnsallah hepimiz icin guzel olur canim sen hangi topiktesin.dr um iki test sonunda yukselme varsa hemen baslayacak onceki gebelikte 3500 hibor kullandim olmadi bu kez 0,6 lik yani 6000 lik clexan kullanicam.rabbime emanet

Canım ne zaman gitmeyi düşünyosun bende 8 haft olana kadr düşünmüyorum

Doktora mı tatlım geçen Çarşamba keseyi gördüm haftaya gelirsen bebeği görürüz ama kalp atışlarını 2hatfa sonra duyarız dedi kararsızım o konuda ne yapsam diye bana bıraktı

Bebeğin ilk kalp atışları
Ve evet sonunda bebeğin ilk fotoğrafını albüme koymanın ve kalp atışlarını görmenin zamanı geldi. Her ne kadar bebeğin ultrason görüntüsünde baş ve gövde kısmı net ayrılamıyor olsa da yaklaşık 5 mm boyutundaki bebek bu haftanın sonlarına doğru ‘c ‘ şeklini almaya başlamıştır. Bu haftanın ortalarında üst ekstremite tomurcuğu (kollar ve ellerin gelişeceği yapı), bundan birkaç gün sonra alt ekstremite tomurcuğu (bacaklar ve ayakların gelişeceği yapı) oluşur. Beyin ve sinir sistemi gelişimine devam etmektedir. Yüz ve göz taslağı oluşmaya başlamıştır ancak bunları ultrason ile ayırt etmek mümkün değildir. Bu haftaya aslında anlam kazandıran kalp taslağının oluşması ve kasılmaya başlamasıdır. Bu kıpırtı annenin bebeğinde fark edebildiği ilk hareket olması ve canlılığı yansıtması açısından çok anlamlıdır. Bu haftada doktorunuz tarafından geniş kapsamlı rutin tetkikler yaptırılacaktır.
SANIRIM BENİM HİSSETTİĞİM SEĞİRME BEBEĞİMİN KALP KASILMALARI:)

Canım ne zaman gitmeyi düşünyosun bende 8 haft olana kadr düşünmüyorum

Hic gimediysen 1 kez gitmelisincanim kesenin rahim icinde oldugu gordukten sonra bekle Direkt bebegini gormeye gidersin sonrada

KIzlar kampanyalı olarak chicco bübchen seba med gibi markalar var ben bübchen e karar verdim ankarada veya herhangi bir bebek sitesinde uygun olarak nerden bulabilirim kızılay avm de chicco var indirimli ama ben bübchen istiyorum Almanlar a sağlık konusunda güvenirim siz ne almayı ve nerden almayı düşünüyosunuz

Hic gimediysen 1 kez gitmelisincanim kesenin rahim icinde oldugu gordukten sonra bekle Direkt bebegini gormeye gidersin sonrada

Evet eşimde öyle diyor karar verdik yarın gideceğiz inşallah herşey yolundadır haber veririm burdan 8 hafta olana kadarda bidaha gitmicem

bende mustela diye düşünüyorum ama tam karar vermedim internetten sipariş vermeyi düşünmezmiSin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…