2014 Kasım Anneleri

bende mustela diye düşünüyorum ama tam karar vermedim internetten sipariş vermeyi düşünmezmiSin tatlım

Aa ben o markayı bilmiyorum güzel mi:emir_bebek:mağazada bulamazsam internetten alırım nerden alıcaz peki site olarak

Aa ben o markayı bilmiyorum güzel mi:emir_bebek:mağazada bulamazsam internetten alırım nerden alıcaz peki site olarak
ben memnumum iyi bence oğlumda kullandım parfüm felan yok alerji asla yapmıyo bi araştır bence butikbebe, annelütfen, hepsiburada veyada e-baby olabilir
Ben buralardan sürekli alışveriş yapıyorum güvenilir yani

Kızlar gebelik sutyeninden haberiniz var mı hem göğüslerin hatlarını koruyormuş hemde akşam çıkarma gereği yokmuş yani yatılabiliyormuş bu konuda fikriniz var mı nerden bulabiliriz:26:

ben kullanmaya başladım oğlumdan kalan :KK1::KK1:normal sütyeni dışarda kullnıyorum çok rahatsız ediyor gun içinde :KK31:

Merhaba Kasım anneleri :))

Bir uyku bir uyku sabah kahvaltidan sonra öğlene kadar uyudum tekrar. Yarın okula gidince napcam bakalım. Bu arada evin mutfağı banyosu tuvaleti herseyi kokuyor bana sizde de böylemi?

selam kızlar nasılsınız,

gecmişi oku oku yeni bitirdim : ))

ben dün gece ağrıyla uyandım sanki rahmimi büküyorlardı gibi tuhaf bir agrıydı 5 dakıkada bir gidip gelen ve sonra gecti.

Çok korktum bişey oluyor sandım,hala daha korkuyorum neden gece o agrıyla uyandım acaba diyorum..

sizlerede böyle oluyor mu ya da tecrubeli olan arkadaslar fikirlerinizi paylasır mısınız benimle.

Canım ağrılar kanama vs.olmadıkça normal, bol bol su iç ve ayakta fazla kalmayaya çalış :)

kızlarrrrr ççookkkkk sevinçliyim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: sabah 7.40 dan beri uyanığımmmm uyuyamıyorummmmm
sabah test yaptım aslında klomen kullanmama rağmen pek umutsuzdum bu ay adet belirtilerimi yaşadığım için(normalde hiç yanılmam hislerimde) ama yanıldığıma çokk sevindimm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu 4. hamileliğim 5. bebeğim(en sonuncular ikiz) henüz hiç birini kucağıma almak nasip olmadı
çoğumuzun durumu bu şekildeymiş inş Rabbim kucağımızı boş bırakmaz bu sefer
sadece eşimin haberi var ben haberi yaymak için çıldırıyorum ama bu kez söylemicem kimselere sadece sizz şimdilik:KK70:DDDDDDDDDDD
kan uyuşmazlığı ve kanama pıhtılaşma bozukluğu var. iğneye geçicem kısa sürede,coraspin kullanıyorum,dekort kullanmaya başlıcam birde
yaş 28--1. bebek-- iş nedeniyle Erzurum İzmirliyim sat:11 şubat--bat:13 mart
hepinizi öperim Rabbim bebişlerimizi korusun kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıkla inş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım, çok sevindim maşallahh :nazar: Bende kimseye söylemedim, esim, annem ve kayınvalidem dışında :)
Haykırmak istiyorum ama bi süre bekleyim dedim :)
Canım bende iğne kullanıyorum şuan kan pıhtılaşması sebebiyle, hamile olduğumu adetime 4 gün kala öğrendim ve o gün hemen basladık. O yüzden bi an önce basla iğnelerine, bu çok önemli.
Bu sefer Kucağına aldığın günleride gör inşallah :)

kızlar bırsey sorucam keseyı görmemıs yenı hamıle olduğunu öğrenenler cinsel ılıskı konusunda napıyosunuz devammı aramı :KK52:

Canım ben henüz görmedim keseyi, ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez zaten ara verdik :) 3 ay da düşünmüyorum korkuyorum çünkü :)
Eşim hele, bana sarılırken bile tedirgin oluyor, o hiç istemiyor bi süre :)

Bebeğin ilk kalp atışları
Ve evet sonunda bebeğin ilk fotoğrafını albüme koymanın ve kalp atışlarını görmenin zamanı geldi. Her ne kadar bebeğin ultrason görüntüsünde baş ve gövde kısmı net ayrılamıyor olsa da yaklaşık 5 mm boyutundaki bebek bu haftanın sonlarına doğru ‘c ‘ şeklini almaya başlamıştır. Bu haftanın ortalarında üst ekstremite tomurcuğu (kollar ve ellerin gelişeceği yapı), bundan birkaç gün sonra alt ekstremite tomurcuğu (bacaklar ve ayakların gelişeceği yapı) oluşur. Beyin ve sinir sistemi gelişimine devam etmektedir. Yüz ve göz taslağı oluşmaya başlamıştır ancak bunları ultrason ile ayırt etmek mümkün değildir. Bu haftaya aslında anlam kazandıran kalp taslağının oluşması ve kasılmaya başlamasıdır. Bu kıpırtı annenin bebeğinde fark edebildiği ilk hareket olması ve canlılığı yansıtması açısından çok anlamlıdır. Bu haftada doktorunuz tarafından geniş kapsamlı rutin tetkikler yaptırılacaktır.
SANIRIM BENİM HİSSETTİĞİM SEĞİRME BEBEĞİMİN KALP KASILMALARI:)

Canım senin dediğin seğirmeleri ben dün 2 kez hafifçe yaşadım senin gibi, hatta merakta ettim ama hiç bu şekilde yorumlamamıştım, çok şaşırdım ve mutlu oldum okuyunca :)

Son düzenleme:
İnsallah hepimiz icin guzel olur canim sen hangi topiktesin.dr um iki test sonunda yukselme varsa hemen baslayacak onceki gebelikte 3500 hibor kullandim olmadi bu kez 0,6 lik yani 6000 lik clexan kullanicam.rabbime emanet:KK16::KK16:[/QUOTE]

Ben Ekim annelerindeyim, hibor 5000 kullanıyorum. Doktoruna güveniyorsan sorun yok tabi ama istersen yarın tekrarla testi, normalde iki günde bir tekrarlanır ya sen bekleme bence, özel hastanelerde 1 saatte veriyorlar sonucu, innnnşşalllah selametle güzel sonuçlar alırsın:)

canım dün kan ölçümüm yapıldı bende kansızlık var yani anemi. kanım 9 a düşmüş yine. yani normali 11 veya 12 olması lazım. kullanmassam düşmeye devam ediyor 7 ye düştüğünü bilirim aslında olması gereken hamilelikten öncede kullanmam gerekli ama işte hep ihmal. ayrıca 2 düşüğüm var. corasprin önlem amaçlı doktor demişti. decavit ise tamamen vitamin ilacı. ben et filan yiyemiyorum ondan yani. folibol zaten folik asit herkesin kullandığı bu kadar yani :KK70:
Anladım cnmbu testleri özel hastanede söylemediler bana ya sen nerde yaptırdın ve nelere bakıldı bilgi vereblrmisin bana biraz:nazar:

Anladım cnmbu testleri özel hastanede söylemediler bana ya sen nerde yaptırdın ve nelere bakıldı bilgi vereblrmisin bana biraz:nazar:

sağlık ocağında gittiğinde hemen istiyor aile hekimin zaten. zaten normalde bu kadar erken hiç bir hastanede bakmıyorlar ultrasona sokup keseyi görünce bebek için gün veriyorlar bu zaman gel diye dahada bir şey yok. ben sağlık ocağının ebesine (hemşire) gittiğimde benden hemogram biyokimya gibi testleri istedi hemde ertesi gün hemen veriliyor testler. eğer kansızlığın filan yoksa gerekte yok bu testlere zaten zamanı gelince doktor istiyor testleri senden :)

kızlar bırsey sorucam keseyı görmemıs yenı hamıle olduğunu öğrenenler cinsel ılıskı konusunda napıyosunuz devammı aramı :KK52:

Canım bende hiç gitmedim doktora ama. devam ediyoruz biz.çünkü düşük tehlikesi varsa o zaman yasaklıyor doktorlar.ilk bebeğimin düşük tehlikesi vardı. ondan doktor yasak koymuştu ilişkiye.ama şimdi çok şükür herşey yolunda diye düşünüyorum.kanama olmadığı sürece korkmuyoruz.sakinan göze çöp batar deyip devam diyoruz :KK55: :KK52:

Canım ağrılar kanama vs.olmadıkça normal, bol bol su iç ve ayakta fazla kalmayaya çalış :)

Canım, çok sevindim maşallahh :nazar: Bende kimseye söylemedim, esim, annem ve kayınvalidem dışında :)
Canım bende iğne kullanıyorum şuan kan pıhtılaşması sebebiyle, hamile olduğumu adetime 4 gün kala öğrendim ve o gün hemen basladık. O yüzden bi an önce basla iğnelerine, bu çok önemli.

Canım ben henüz görmedim keseyi, ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez zaten ara verdik :) 3 ay da düşünmüyorum korkuyorum çünkü :)

Canım senin dediğin seğirmeleri ben dün 2 kez hafifçe yaşadım senin gibi, hatta merakta ettim ama hiç bu şekilde yorumlamamıştım, çok şaşırdım ve mutlu oldum okuyunca :)
ben ilkinden tecrübeliyim biraz canım bende hissedince çok mutlu oldum rabbim ne güzekl bi duygu bu....

Canım bende hiç gitmedim doktora ama. devam ediyoruz biz.çünkü düşük tehlikesi varsa o zaman yasaklıyor doktorlar.ilk bebeğimin düşük tehlikesi vardı. ondan doktor yasak koymuştu ilişkiye.ama şimdi çok şükür herşey yolunda diye düşünüyorum.kanama olmadığı sürece korkmuyoruz.sakinan göze çöp batar deyip devam diyoruz :KK55: :KK52:

bak canım ben 2 düşük yaptım düşüklerden önce ne zaman doktora gittiysem bana cinsel ilişkiyi yasaklamıştı bilmiyorum belki doktordan doktora değişiyor. bu seferkinde ise gebeliği öğrendiğimden beri ilişki olmadı. en azından ilk 3 ay düşünmüyoruz. eşlerin bu konuda anlayışlı olması lazım benim eşim 2 bebek kaybedince hiç bir şey bebekten önemli değil dedi. evet belki sakınan göze çöp batar sözü doğrudur ama o korku var ya insanın içinde ki bütün hevesi isteği bitiriyor. o yüzden 3 ay çok uzun bi süre değil. tehlikeli ayı atlattıkmı zaten herşey yolunda gitmeye devam eder :KK17:

bak canım ben 2 düşük yaptım düşüklerden önce ne zaman doktora gittiysem bana cinsel ilişkiyi yasaklamıştı bilmiyorum belki doktordan doktora değişiyor. bu seferkinde ise gebeliği öğrendiğimden beri ilişki olmadı. en azından ilk 3 ay düşünmüyoruz. eşlerin bu konuda anlayışlı olması lazım benim eşim 2 bebek kaybedince hiç bir şey bebekten önemli değil dedi. evet belki sakınan göze çöp batar sözü doğrudur ama o korku var ya insanın içinde ki bütün hevesi isteği bitiriyor. o yüzden 3 ay çok uzun bi süre değil. tehlikeli ayı atlattıkmı zaten herşey yolunda gitmeye devam eder :KK17:

Mutlaka canım benim hicbirsey onlardan önemli değil tabiki.fakat dinimizde şu da var erkek isterse hanimi olmaz derse lanetlenme ihtimalin var.bide her hak sahibine hakkını vermek lazım.anneliği fazla abartmakta problem olabiliyor.dr um derse ki yasak bizde yapmayiz.herşeyin hayirlisi inşallah.dengeyi kurmak lazım

Benim 2 kez kan verdikten sonra yukselme varsa basliyor dr um zaten dusuk olmuyor bende hep kalp atisi duruyor bu da baska biraeye bagliyor dr o yuzden dekort diye bir ilac var ona da baslicaz:KK49::KK49:

İnsallah hepimiz icin guzel olur canim sen hangi topiktesin.dr um iki test sonunda yukselme varsa hemen baslayacak onceki gebelikte 3500 hibor kullandim olmadi bu kez 0,6 lik yani 6000 lik clexan kullanicam.rabbime emanet:KK16::KK16:

Ben Ekim annelerindeyim, hibor 5000 kullanıyorum. Doktoruna güveniyorsan sorun yok tabi ama istersen yarın tekrarla testi, normalde iki günde bir tekrarlanır ya sen bekleme bence, özel hastanelerde 1 saatte veriyorlar sonucu, innnnşşalllah selametle güzel sonuçlar alırsın:)[/QUOTE]

Hayirlisi artik belki ilk kani bugunden veririm sali da igneye baslarim evde 3500 luk var onlari mi kullansam bu 3 gun bilemedim:KK16:

Hamileliliğin ilk dönemlerinde başka bir nedene dayanan düşük tehdidi söz konusu değilse cinsel ilişkinin düşüğe yol açması söz konusu değildir! Hamilelik, embriyonun ana rahmine düşüp tutunması ile başlar. Bu dönem kadının henüz gebe olduğunu bilmediği ancak aslında sürecin başladığı bir dönemdir. Gebelik teşhisine kadar geçen sürede – ki bu 2-3 hafta kadar bir zamanı içerir- kadınlar hamile oldukları bilgisinden bağımsız, normal hayat rutinlerine devam etmektedir. Haliyle cinsel hayatları da her zamanki şeklindedir. Bu esnada yaşanan cinsel ilişkiler aslında gebelik adına en riskli dönem olmasına rağmen gebeliğin başlaması adına bile bir risk teşkil etmezler. Hamilelik teşhisi konulduktan sonra da cinsel ilişkiye devam etmemek bu nedenle de gereksiz bir tedbir sayılabilir. Embriyonun oturduğu rahim boşluğu ile ilişkiye girilen vajina aynı organ değildir. Vajina kubbesi ile rahim boşluğu arasında anatomik ve kimyasal bariyerler mevcuttur. Bu nedenle cinsel ilişki sırasında bebeğe zarar vermek söz konusu olamaz.

Mutlaka canım benim hicbirsey onlardan önemli değil tabiki.fakat dinimizde şu da var erkek isterse hanimi olmaz derse lanetlenme ihtimalin var.bide her hak sahibine hakkını vermek lazım.anneliği fazla abartmakta problem olabiliyor.dr um derse ki yasak bizde yapmayiz.herşeyin hayirlisi inşallah.dengeyi kurmak lazım

canım bur da lanetlenme ile ilgili ne demek istediğini tam anlayamadım. o muhabbeti biliyorum. ama neden dediğini anlamadım. ben eşinin anlayışı ile alakalı yazmıştım. evet eşim hiç bir şey çocuktan önemli değil dedi ara verdik. ha şöyle deseydim eşim istiyor ama ben istemiyorum tamam bu lafını anlayabilirdim. 2 kez bebek kaybetmek sanırım bazı konularda daha hassas düşünmeni sağlıyor bilmiyorum. belki abartıyorum ama abartmam lazım. korkunun ecele faydası yok ama önlemlerimi almam lazım :KK50:

canım bur da lanetlenme ile ilgili ne demek istediğini tam anlayamadım. o muhabbeti biliyorum. ama neden dediğini anlamadım. ben eşinin anlayışı ile alakalı yazmıştım. evet eşim hiç bir şey çocuktan önemli değil dedi ara verdik. ha şöyle deseydim eşim istiyor ama ben istemiyorum tamam bu lafını anlayabilirdim. 2 kez bebek kaybetmek sanırım bazı konularda daha hassas düşünmeni sağlıyor bilmiyorum. belki abartıyorum ama abartmam lazım. korkunun ecele faydası yok ama önlemlerimi almam lazım :KK50:

Yok kuzum senin için demedim :) bnm kocis istiyo ondan dedim.ne güzel istemiyor seninki en güzeli. bnmki isteyince yapıyoruz demek istedim :KK49:

Yok kuzum senin için demedim :) bnm kocis istiyo ondan dedim.ne güzel istemiyor seninki en güzeli. bnmki isteyince yapıyoruz demek istedim :KK49:

istese kaçabilcemnmi tabi ki hayır :KK17::KK17::KK17::KK52::KK52:

canım 18 martta randevum var doktora. birazda onu bekliyoruz. kalp atışlarını hayırlısıyla bir duyalım zaten ondan sonrası sıkıntı olmaz inşallah. bizim tedbir alma nedenimiz. ilk gebeliğimde kanamam çok az vardı. bi ara kesilmişti o sırada cinsel ilişki oldu kanama şiddetlendi zaten 1 hafta sonra düşük oldu.yani eşimde kendini suçlu hissetti onunla alakası olmadığı halde. o yüzden şu doktor randevusunu bi atlatalım hayırlısıyla normal yaşantımıza döneriz :)

istese kaçabilcemnmi tabi ki hayır :KK17::KK17::KK17::KK52::KK52:

canım 18 martta randevum var doktora. birazda onu bekliyoruz. kalp atışlarını hayırlısıyla bir duyalım zaten ondan sonrası sıkıntı olmaz inşallah. bizim tedbir alma nedenimiz. ilk gebeliğimde kanamam çok az vardı. bi ara kesilmişti o sırada cinsel ilişki oldu kanama şiddetlendi zaten 1 hafta sonra düşük oldu.yani eşimde kendini suçlu hissetti onunla alakası olmadığı halde. o yüzden şu doktor randevusunu bi atlatalım hayırlısıyla normal yaşantımıza döneriz :)

İnşallah tatlım.kadın olmak zor gerçekten demi :) ama cennet annelerin ayakları altinda hadisine mazhar olmakta kolay değil tabiki.inşallah hayirlisi ile aliriz bebislerimiZi kucağımıza tatlım.bnmde yarın randevum inşallah hayırlı haberlerle geliriz :KK49: :KK55:

X