- 6 Mart 2014
- 2.801
- 3.152
bende mustela diye düşünüyorum ama tam karar vermedim internetten sipariş vermeyi düşünmezmiSin tatlım
Aa ben o markayı bilmiyorum güzel mimağazada bulamazsam internetten alırım nerden alıcaz peki site olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende mustela diye düşünüyorum ama tam karar vermedim internetten sipariş vermeyi düşünmezmiSin tatlım
ben memnumum iyi bence oğlumda kullandım parfüm felan yok alerji asla yapmıyo bi araştır bence butikbebe, annelütfen, hepsiburada veyada e-baby olabilirAa ben o markayı bilmiyorum güzel mimağazada bulamazsam internetten alırım nerden alıcaz peki site olarak
Kızlar gebelik sutyeninden haberiniz var mı hem göğüslerin hatlarını koruyormuş hemde akşam çıkarma gereği yokmuş yani yatılabiliyormuş bu konuda fikriniz var mı nerden bulabiliriz:26:
Canım bsk e- bsby de bübcehen var hemdevkapıda ödeme imkanıylaAa ben o markayı bilmiyorum güzel mimağazada bulamazsam internetten alırım nerden alıcaz peki site olarak
kızlar bırsey sorucam keseyı görmemıs yenı hamıle olduğunu öğrenenler cinsel ılıskı konusunda napıyosunuz devammı aramı
selam kızlar nasılsınız,
gecmişi oku oku yeni bitirdim : ))
ben dün gece ağrıyla uyandım sanki rahmimi büküyorlardı gibi tuhaf bir agrıydı 5 dakıkada bir gidip gelen ve sonra gecti.
Çok korktum bişey oluyor sandım,hala daha korkuyorum neden gece o agrıyla uyandım acaba diyorum..
sizlerede böyle oluyor mu ya da tecrubeli olan arkadaslar fikirlerinizi paylasır mısınız benimle.
kızlarrrrr ççookkkkk sevinçliyim sabah 7.40 dan beri uyanığımmmm uyuyamıyorummmmm
sabah test yaptım aslında klomen kullanmama rağmen pek umutsuzdum bu ay adet belirtilerimi yaşadığım için(normalde hiç yanılmam hislerimde) ama yanıldığıma çokk sevindimm
bu 4. hamileliğim 5. bebeğim(en sonuncular ikiz) henüz hiç birini kucağıma almak nasip olmadı
çoğumuzun durumu bu şekildeymiş inş Rabbim kucağımızı boş bırakmaz bu sefer
sadece eşimin haberi var ben haberi yaymak için çıldırıyorum ama bu kez söylemicem kimselere sadece sizz şimdilikDDDDDDDDDDD
kan uyuşmazlığı ve kanama pıhtılaşma bozukluğu var. iğneye geçicem kısa sürede,coraspin kullanıyorum,dekort kullanmaya başlıcam birde
yaş 28--1. bebek-- iş nedeniyle Erzurum İzmirliyim sat:11 şubat--bat:13 mart
hepinizi öperim Rabbim bebişlerimizi korusun kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıkla inş
kızlar bırsey sorucam keseyı görmemıs yenı hamıle olduğunu öğrenenler cinsel ılıskı konusunda napıyosunuz devammı aramı
Bebeğin ilk kalp atışları
Ve evet sonunda bebeğin ilk fotoğrafını albüme koymanın ve kalp atışlarını görmenin zamanı geldi. Her ne kadar bebeğin ultrason görüntüsünde baş ve gövde kısmı net ayrılamıyor olsa da yaklaşık 5 mm boyutundaki bebek bu haftanın sonlarına doğru ‘c ‘ şeklini almaya başlamıştır. Bu haftanın ortalarında üst ekstremite tomurcuğu (kollar ve ellerin gelişeceği yapı), bundan birkaç gün sonra alt ekstremite tomurcuğu (bacaklar ve ayakların gelişeceği yapı) oluşur. Beyin ve sinir sistemi gelişimine devam etmektedir. Yüz ve göz taslağı oluşmaya başlamıştır ancak bunları ultrason ile ayırt etmek mümkün değildir. Bu haftaya aslında anlam kazandıran kalp taslağının oluşması ve kasılmaya başlamasıdır. Bu kıpırtı annenin bebeğinde fark edebildiği ilk hareket olması ve canlılığı yansıtması açısından çok anlamlıdır. Bu haftada doktorunuz tarafından geniş kapsamlı rutin tetkikler yaptırılacaktır.
SANIRIM BENİM HİSSETTİĞİM SEĞİRME BEBEĞİMİN KALP KASILMALARI:)
Anladım cnmbu testleri özel hastanede söylemediler bana ya sen nerde yaptırdın ve nelere bakıldı bilgi vereblrmisin bana birazcanım dün kan ölçümüm yapıldı bende kansızlık var yani anemi. kanım 9 a düşmüş yine. yani normali 11 veya 12 olması lazım. kullanmassam düşmeye devam ediyor 7 ye düştüğünü bilirim aslında olması gereken hamilelikten öncede kullanmam gerekli ama işte hep ihmal. ayrıca 2 düşüğüm var. corasprin önlem amaçlı doktor demişti. decavit ise tamamen vitamin ilacı. ben et filan yiyemiyorum ondan yani. folibol zaten folik asit herkesin kullandığı bu kadar yani
Anladım cnmbu testleri özel hastanede söylemediler bana ya sen nerde yaptırdın ve nelere bakıldı bilgi vereblrmisin bana biraz
ben ilkinden tecrübeliyim biraz canım bende hissedince çok mutlu oldum rabbim ne güzekl bi duygu bu....Canım ağrılar kanama vs.olmadıkça normal, bol bol su iç ve ayakta fazla kalmayaya çalış :)
Canım, çok sevindim maşallahh Bende kimseye söylemedim, esim, annem ve kayınvalidem dışında :)
Haykırmak istiyorum ama bi süre bekleyim dedim :)
Canım bende iğne kullanıyorum şuan kan pıhtılaşması sebebiyle, hamile olduğumu adetime 4 gün kala öğrendim ve o gün hemen basladık. O yüzden bi an önce basla iğnelerine, bu çok önemli.
Bu sefer Kucağına aldığın günleride gör inşallah :)
Canım ben henüz görmedim keseyi, ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez zaten ara verdik :) 3 ay da düşünmüyorum korkuyorum çünkü :)
Eşim hele, bana sarılırken bile tedirgin oluyor, o hiç istemiyor bi süre :)
Canım senin dediğin seğirmeleri ben dün 2 kez hafifçe yaşadım senin gibi, hatta merakta ettim ama hiç bu şekilde yorumlamamıştım, çok şaşırdım ve mutlu oldum okuyunca :)
Canım bende hiç gitmedim doktora ama. devam ediyoruz biz.çünkü düşük tehlikesi varsa o zaman yasaklıyor doktorlar.ilk bebeğimin düşük tehlikesi vardı. ondan doktor yasak koymuştu ilişkiye.ama şimdi çok şükür herşey yolunda diye düşünüyorum.kanama olmadığı sürece korkmuyoruz.sakinan göze çöp batar deyip devam diyoruz
bak canım ben 2 düşük yaptım düşüklerden önce ne zaman doktora gittiysem bana cinsel ilişkiyi yasaklamıştı bilmiyorum belki doktordan doktora değişiyor. bu seferkinde ise gebeliği öğrendiğimden beri ilişki olmadı. en azından ilk 3 ay düşünmüyoruz. eşlerin bu konuda anlayışlı olması lazım benim eşim 2 bebek kaybedince hiç bir şey bebekten önemli değil dedi. evet belki sakınan göze çöp batar sözü doğrudur ama o korku var ya insanın içinde ki bütün hevesi isteği bitiriyor. o yüzden 3 ay çok uzun bi süre değil. tehlikeli ayı atlattıkmı zaten herşey yolunda gitmeye devam eder
Canım ağrılar kanama vs.olmadıkça normal, bol bol su iç ve ayakta fazla kalmayaya çalış :)
Canım, çok sevindim maşallahh Bende kimseye söylemedim, esim, annem ve kayınvalidem dışında :)
Haykırmak istiyorum ama bi süre bekleyim dedim :)
Canım bende iğne kullanıyorum şuan kan pıhtılaşması sebebiyle, hamile olduğumu adetime 4 gün kala öğrendim ve o gün hemen basladık. O yüzden bi an önce basla iğnelerine, bu çok önemli.
Bu sefer Kucağına aldığın günleride gör inşallah :)
Canım ben henüz görmedim keseyi, ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez zaten ara verdik :) 3 ay da düşünmüyorum korkuyorum çünkü :)
Eşim hele, bana sarılırken bile tedirgin oluyor, o hiç istemiyor bi süre :)
Canım senin dediğin seğirmeleri ben dün 2 kez hafifçe yaşadım senin gibi, hatta merakta ettim ama hiç bu şekilde yorumlamamıştım, çok şaşırdım ve mutlu oldum okuyunca :)
İnsallah hepimiz icin guzel olur canim sen hangi topiktesin.dr um iki test sonunda yukselme varsa hemen baslayacak onceki gebelikte 3500 hibor kullandim olmadi bu kez 0,6 lik yani 6000 lik clexan kullanicam.rabbime emanet
Mutlaka canım benim hicbirsey onlardan önemli değil tabiki.fakat dinimizde şu da var erkek isterse hanimi olmaz derse lanetlenme ihtimalin var.bide her hak sahibine hakkını vermek lazım.anneliği fazla abartmakta problem olabiliyor.dr um derse ki yasak bizde yapmayiz.herşeyin hayirlisi inşallah.dengeyi kurmak lazım
canım bur da lanetlenme ile ilgili ne demek istediğini tam anlayamadım. o muhabbeti biliyorum. ama neden dediğini anlamadım. ben eşinin anlayışı ile alakalı yazmıştım. evet eşim hiç bir şey çocuktan önemli değil dedi ara verdik. ha şöyle deseydim eşim istiyor ama ben istemiyorum tamam bu lafını anlayabilirdim. 2 kez bebek kaybetmek sanırım bazı konularda daha hassas düşünmeni sağlıyor bilmiyorum. belki abartıyorum ama abartmam lazım. korkunun ecele faydası yok ama önlemlerimi almam lazım
Yok kuzum senin için demedim :) bnm kocis istiyo ondan dedim.ne güzel istemiyor seninki en güzeli. bnmki isteyince yapıyoruz demek istedim
istese kaçabilcemnmi tabi ki hayır
canım 18 martta randevum var doktora. birazda onu bekliyoruz. kalp atışlarını hayırlısıyla bir duyalım zaten ondan sonrası sıkıntı olmaz inşallah. bizim tedbir alma nedenimiz. ilk gebeliğimde kanamam çok az vardı. bi ara kesilmişti o sırada cinsel ilişki oldu kanama şiddetlendi zaten 1 hafta sonra düşük oldu.yani eşimde kendini suçlu hissetti onunla alakası olmadığı halde. o yüzden şu doktor randevusunu bi atlatalım hayırlısıyla normal yaşantımıza döneriz :)