ay bende ıstıyorumm acaba ıkız olurmukı
hıııııc ama hıc sanmıyorumm ama
hakkı gelıyor hakkııııı :))
yarın gıdecegım cnm dra
hmmm bi gün arayla randevu almışız tatlım yaaa çok soru sordum biliyorum Ama senin folbioldemi 5 mg ona göre bende günde 2 kere kullancamcanım folibolü bende yazdırdım günde 2 defa tok karnıma alıyorum eczacı böyle yazdı . ayrıca benim de 18 martta geç değil anca kese görünür şimdi gidersen bebek 7 8 haftada anca görülebiliyor
ay böle zaman mı geçer yaçok yavaş diil mi ama :26:
kızımı doğurup üstüne 3,5 sene nasıl geçmiş hayretler içindeyim şu anda
Kiz aklina kotu şeyler getirmeeee
tamam ama lemonnnn da çok yiyorum benim pisboğazlığım galiba
Bi tek ben varım galibaKızlar kimse varmı oralarda
Bi tek ben varım galiba
Galiba bende kadim annesi olucambugün test yapt m pozitiftir en az 4 haftalık diye dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun hayatım rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersinGaliba bende kadim annesi olucambugün test yapt m pozitiftir en az 4 haftalık diye dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimki 4+3 küçük daha görmedim 17 martta görcem inşallah senin ki?Seninki nekadarlık tatlım gördün mü keseni
Kızlarrr belim ağrıyo ya korkuyorum valla şu kritik dönemi bi atlatssydık iyi olcaktı
benimki 4+3 küçük daha görmedim 17 martta görcem inşallah senin ki?
benimki 4+3 küçük daha görmedim 17 martta görcem inşallah senin ki?
benimde var tatlım ya sağ kasığım ağrıyo belim ağrıyo benimde akıntım yok şu keseyi felan görmedim ya ondan da oluyo galiba bi doktora gitsem iyi bişeyler duysam rahatlıcam bereket ki bulantılarım vsr ona bile seviniyorumBenim de kasiklarima ara ara regl agrisi gibi bir agri giriyor. Ustelik bugun, islerin iyi gittigini gosteren, o acik renkli akintim da hic olmadi
Onceki kimyasal dusukteki gibi gece korkunc bir agri ve kanamayla uyanip bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum. Aglicam nerdeyse
benimde var tatlım ya sağ kasığım ağrıyo belim ağrıyo benimde akıntım yok şu keseyi felan görmedim ya ondan da oluyo galiba bi doktora gitsem iyi bişeyler duysam rahatlıcam bereket ki bulantılarım vsr ona bile seviniyorum