2014 Kasım Anneleri

canım folibolü bende yazdırdım günde 2 defa tok karnıma alıyorum eczacı böyle yazdı . ayrıca benim de 18 martta geç değil anca kese görünür şimdi gidersen bebek 7 8 haftada anca görülebiliyor
hmmm bi gün arayla randevu almışız tatlım yaaa çok soru sordum biliyorum Ama senin folbioldemi 5 mg ona göre bende günde 2 kere kullancam

ay böle zaman mı geçer ya çok yavaş diil mi ama :26:
kızımı doğurup üstüne 3,5 sene nasıl geçmiş hayretler içindeyim şu anda

bana çok acayip geliyor çocuğu olanlar böyle bi mucize çok zor bi işmiş gibi bebe sahibi olmak

Kızlarrr belim ağrıyo ya korkuyorum valla şu kritik dönemi bi atlatssydık iyi olcaktı

Galiba bende kadim annesi olucambugün test yapt m pozitiftir en az 4 haftalık diye dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Galiba bende kadim annesi olucambugün test yapt m pozitiftir en az 4 haftalık diye dusunuyorum

Insallah canım hayırlı olsun çok sevindim

hayırlı olsun hayatım rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin

Seninki nekadarlık tatlım gördün mü keseni
benimki 4+3 küçük daha görmedim 17 martta görcem inşallah senin ki?

benimki 4+3 küçük daha görmedim 17 martta görcem inşallah senin ki?[/QUOTE]

Benimki 5+6 canım gördüm ben şükür keseyi kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum inşallah hayirlisiyla alırız Kucağımiza bende hiç belirti yok sende Var mı

Kızlarrr belim ağrıyo ya korkuyorum valla şu kritik dönemi bi atlatssydık iyi olcaktı

Benim de kasiklarima ara ara regl agrisi gibi bir agri giriyor. Ustelik bugun, islerin iyi gittigini gosteren, o acik renkli akintim da hic olmadi
Onceki kimyasal dusukteki gibi gece korkunc bir agri ve kanamayla uyanip bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum. Aglicam nerdeyse

Benimki 5+6 canım gördüm ben şükür keseyi kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum inşallah hayirlisiyla alırız Kucağımiza bende hiç belirti yok sende Var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE] hmmm siz büyümüşsünüz maşallah darısı başıma ben oğlumda 7 haftada duymuştum kalp atışlarını bebeğimi yolk kesesinide görmüştüm çok güzel bi duygu rabbim tüm isteyenlere yaşatsın

Son düzenleme:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Benim gün boyu geçmeyen bi bUlantım var gülüm belim ağrıyo bariz bi şekilde sağ kasığımda ağrıyo senin hiç mi yok?

benimde var tatlım ya sağ kasığım ağrıyo belim ağrıyo benimde akıntım yok şu keseyi felan görmedim ya ondan da oluyo galiba bi doktora gitsem iyi bişeyler duysam rahatlıcam bereket ki bulantılarım vsr ona bile seviniyorum

Benim gün boyu geçmeyen bi bUlantım var gülüm belim ağrıyo bariz bi şekilde sağ kasığımda ağrıyo senin hiç mi yok?[/QUOTE]

Hiç yok canım yaa valla bende anlamıyorum korkuyorum birsey var diye 4 ve 5hafta arasında kasık ağrım vardı sonra o da geçti çarşamba günü de keseyi gordüm işte

Benim bulantim da yok, hic olmadi
14 Mart icin randevu aldim doktordan, belki keseyi gorurum diye. Elim yuregimde bekliyorum...
Hayirlisiyla atlatsaydik su gunleri.

Kızlar bugün dktra gttim kesem14 mm ama doktrum kaç haftalık oldğunu söylemedi.tahmini hesaplar yapıyrum.sizler kese mm ve haftanızı yazar mısnx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…