2014 Kasım Anneleri

Bızımkı yuksek mm si 16.daha duşmedı normale dönmedi yanı.bebegın adı aras.
Canım düzelir daha çok küçük bebişin Aras bey:KK36:içime öyle doğuyor.cok
Bende hiç sanmıyorum ama adetine 3 gün kala hamile kalan
duydum o yüzden çok tereddüt de kaldım bana daha çok erken evde olsam
isterdim de maleseff :KK43::KK43::KK43:
Kız hamilemisin.merakla bekliyorum

Merhaba kislarrrr.
Ne zamandir giremiyordummm insallah tum bebişler iyidirrr.
İkinciye hamileyim bende henüz çok yeniiii

Kizlar Allah askina tuvalet egitim surecinizi anlatin
Okumaktan arastirmaktan helak oldum
Cocuklarimiz ayni donem oldugu icin
Fikir almak iyi olacak
Bi haftadir yol alamadik pek

Kızlar sanırım ben 2014 yılını özlüyorum.o heyacanı arıyorum.
İkinci çocuğa hamile olanlar veya 2.evladını doğuran annişler ikinci hamilelik nasıl geçiyor,o tadı tekrar alabiliyor musunuz.:KK56:
Cnm hic hamile degilmisim gibi
Bebegimle cok ilgilenmiyrm
Ozaman varim yogum bebegimdi
Simdi zaten bitane var bol ilgi bekleyen
O yuzden garip geciyor hamilelik:)
Dogum oncesi tuvalet egitiminj halletmek istyrm
Oglumda hazir bence ancak cok yol alamadik
Senin oglusun nasil

kasım 2016 da tekrar anne oldum.ıkıncı bebegımı kucağıma aldım ıyıkıde kasımda oldu yıne :))
bakımı cok zor.buyugu 2 yas sendromu ıle boğuşuyor.dıgerı daha 2 buçuk aylık sureklı emzır emzır gaz cıkr.eskı günlere tekrar dondum.zor ama sabırlıyım şefkatlıyım bu günler cok hızlı geçecek keşke dememek ıcın pişmn olmamak ıcın dört dörtlük bakmaya gayret edıyorum.hatrlarsanız ıkıncıye hamıle olduğumu duyurduğumda aldrcagımı soylemıstım ama şimdı kucağıma almışım canımı verırım bebeğime.hayat zorluklardan ibaret Allah butun bebeklerı ana babasına bağişlasın
Gozun aydin cnmmm cok sevindimm
:)

Sanada Allah kolaylik versin cnm
Biz bitanesi ile zor ugrasiyrz sen ikisini hallediyorsun
Hem zor tam cok guzel
evet hem zor hem güzel.sende alışacaksın.ben hamıleykende poyrazı hıcbıseyden gerı bırakmadım kucakladım takııı doğana kdar her gun parka gezmeye carsıya.allah yardım edıyor :)
ama şimdı gıdemıyoz bebeğe bakck kımse yok mecbur evdeyiz :)):)

Kizlar Allah askina tuvalet egitim surecinizi anlatin
Okumaktan arastirmaktan helak oldum
Cocuklarimiz ayni donem oldugu icin
Fikir almak iyi olacak
Bi haftadir yol alamadik pek
Biz Başlamadık henüz. Biliyor aslında tuvaleti ablasını gordukce heves ediyor ara sıra kakası gelince tuvaleti gosterıyor. Goturup yaptırıyorum. Sonra yine beze yapıyor. Dün ilk defa çişini de tuvalete yaptı. Arasıra oluyor ama böyle kafasına eserse gidiyor oturuyor. Ben Hadi gidelim diyince istemiyor. Unutmasın diye istedıgı zaman goturuyorum şimdilik sadece. İnatlaştıgı için cok gozumde buyuyor bu iş zorla goturursem ters tepecek diye korkuyorum. Çok da yorgun geliyorum şimdilik işime geliyor galiba bezli olması :)
Arkadasımın kızı iki bucugu gecti söylüyor ama inatla tuvalete gitmiyor beze yapıcam diyormuş. Her cocuk farklı farklı.

Senin oglusun nasil
Canım Allah kolaylık versin.bizde tuvalet eğitimini ödülle motive etmeye çalışıyoruz.oglum çok şükür iyi ama çok şımarık.Anladığım kadarıyla ikinci hamilelik ilkki gibi hecayanlı olmuyor.ama yinede istiyorum

Biz Başlamadık henüz. Biliyor aslında tuvaleti ablasını gordukce heves ediyor ara sıra kakası gelince tuvaleti gosterıyor. Goturup yaptırıyorum. Sonra yine beze yapıyor. Dün ilk defa çişini de tuvalete yaptı. Arasıra oluyor ama böyle kafasına eserse gidiyor oturuyor. Ben Hadi gidelim diyince istemiyor. Unutmasın diye istedıgı zaman goturuyorum şimdilik sadece. İnatlaştıgı için cok gozumde buyuyor bu iş zorla goturursem ters tepecek diye korkuyorum. Çok da yorgun geliyorum şimdilik işime geliyor galiba bezli olması :)
Arkadasımın kızı iki bucugu gecti söylüyor ama inatla tuvalete gitmiyor beze yapıcam diyormuş. Her cocuk farklı farklı.
Canım aceleye gerek yok aşama aşama gitmek lazım

Ben buraya uğramayalı gebeler olanlar doğurmuş,hatta 2.ye tur atanlar olmuş:) maşallah... berraq berraq 9 ay ne çabuk geçmiş Arasını kucağına almışsın bile hayırlı olsun.
ozsen8279 ozsen8279 hayırlı olsun bebişin...

Herkese selam...kızlar sizinkiler de agresif mi eren gibi bu aralar herşeyi fırlatıyor kafamıza.istediğini yapmazsam sinirden yerlerde yuvarlanıyor ağlamaktan kulaklarına kadar kızarıyor...deli mi ne...aldırmıyorum görmezden geliyorum öyle yaparken hata mı ediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum...anca sıkıyorum kendimi...

Senin oglusun nasil
Bende henüz başlamadım tuvalet eğitimine.
Yaza rahat etmesi icin başlamak lzm ve tabiii ikinci bebiş gelmedenn :))

X