- 11 Mart 2015
- 409
- 684
Bizimde gelişimi 34 te kalmıştı 3hafta kilo alamadı Dr da doğuma karar vermişti.37.haftada doğdu yani.mama kullandınızmı benim sadece anne sütü aldı yaramadı herhalde zayıfiz sizden
Kilo alımı çok azaldığında altı ay kadar bir süre raporlu mama kullanmıştık,onun dışında anne sütü aldı hep. İştahı çok değişken bizimkinin. İki hafta iyiyse iki hafta iştahsız. İştahlı olduğu sürede ne kadar kilo aldıysa işte. İlk zamanlarda çok takıyordum artık takılmıyorum kiloya. Sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar ne yapalım
Bize vermedi Dr hiç mama gerek yok dedi ama keşke kullansaydık.ben 1yaşından sonra mama vereyim dedim ama tadını beğenmedi yemedi hiç.muhallebi falan da sevmiyordu şimdi yiyor da artık kilo alımları baya yavaş.emmeyi bırakalı iyi alıyor işte iyi yiyorKilo alımı çok azaldığında altı ay kadar bir süre raporlu mama kullanmıştık,onun dışında anne sütü aldı hep. İştahı çok değişken bizimkinin. İki hafta iyiyse iki hafta iştahsız. İştahlı olduğu sürede ne kadar kilo aldıysa işte. İlk zamanlarda çok takıyordum artık takılmıyorum kiloya. Sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar ne yapalım
Ben tam Doğum gününden bir gün sonra bıraktırmayı başladım kademeli olarak yapamadım ben zaten çalışıyorum öğleden akşama kadar babaannesinde.artık çok yıpranmıştım geçen pazar kalktı emzirdim gündüz alışıktı zaten emmemeye çok zorlanamdık Ama geceler felaketti 5 gece kriz geçirdi. İlk 2 gün streç film sardım uf olmuş meme dedm. Şimdi çok daha iyiyiz ama yine erken kalkıo 2 gündür ağlamıyo Allah'a şükür çok zor bi süreçti inşallah sizinki kolay oluroff kolay gelsin beni de beklyo o süreç 2 hftya başlıcam inş.şuanda dişten midir nedr gece boyu memede yatrdığım anda kalkıyo ağlıyo.bırakıcağını anlıyo mu nedr tam doğumgününün geçmsni beklyorum bi ay kdr önce bıraktırayım dyodumvazgçtm.szin yöntem ne şuanda?ben sabır taşı düşünüyorum
Ben hic bilmiyrm o sutleri cnm ya
Sute alismasina sevindim
Bnmki pek sevmiyr
Kızlar 2 yaş kontrollerinde çocuklarınızın boy ve kiloları kaç çıktı . doğduklarında kaçtı paylaşalım mı. Kıyaslamak için değil benim kızım biraz minyon gidiyorda Sizinkiler nasıl merak ettim.kızım 9.5 kg 85 cm doğduğunda 1900 gr 45 cm di.
benim kızım 11.200 gr 82 cm doğumda 3 kilo idiKızlar 2 yaş kontrollerinde çocuklarınızın boy ve kiloları kaç çıktı . doğduklarında kaçtı paylaşalım mı. Kıyaslamak için değil benim kızım biraz minyon gidiyorda Sizinkiler nasıl merak ettim.kızım 9.5 kg 85 cm doğduğunda 1900 gr 45 cm di.
ben karbonat sürdüm ve birdaha ağzına almadı bakalım inşallah öyle devam ederYa 5. Gündeyiz gece 1 gibi uyuyo sabah 7 de kalkıp ağlıo meme diye kriz geçiriyo öyle böyle diil yarım saat sürüyo çok yıprandımgün içinde istemiyo açmıyo memeyi
Bence mevsimsel cnm sanmıyorum bu kadar cabuk belirti vereceğini üşütmüş de olabilirsin telaşlanma :)selam kızlar.
adet olalı 10 gün falan oldu ama mide bulantım çok var
özellikle sabahları aşırı bulanıyo halim yok kolumu kaldırmaya
hamilemiyim acaba diye düşünmeye başladım sizce olabilir mi
mevsimsel midir yoksa varmı böyle yaşayan..
çok paniğim bu yüzden..
Kızlar 2 yaş kontrollerinde çocuklarınızın boy ve kiloları kaç çıktı . doğduklarında kaçtı paylaşalım mı. Kıyaslamak için değil benim kızım biraz minyon gidiyorda Sizinkiler nasıl merak ettim.kızım 9.5 kg 85 cm doğduğunda 1900 gr 45 cm di.
Biz de ıkı ayı gectı bırakalı tahminimden kolay oldu ve aynen hem bıraktım hem üzüldüm. Kolay bırakmasına mı üzüldüm bilmiyorum :)ben karbonat sürdüm ve birdaha ağzına almadı bakalım inşallah öyle devam eder
meme diyor bazen ,veriyim diyorum istemiyor
zor olur sanıyordum ama kolay oldu şükür
ben çalışıyorum zaten belkide ondan gün boyu zaten emmiyodu haftasonları ve sabah akşam emiyordu
çok üzüldüm ama ya ayrılmışız gibi hissediyorum
Bence mevsimsel cnm sanmıyorum bu kadar cabuk belirti vereceğini üşütmüş de olabilirsin telaşlanma :)
Benim oğlum 13 kilo 93 cm. 3.200 gr 50 cm doğmuştu.
Haklısın ben bide düzensiz oluyorum benim de uykularım kaçıyor her ay psikolojik hamilelik belirtileri hissediyorum :)ay inşallah canım annem teyzem falan vardı çocuğun doğum günü
için geldiler adet oldum diyorum geçmedi yani üstüne görebilirsin
işyerinde kadınlar var yaşça büyük onlar aynı deli olcam ya sabahları özellikle
çok bulanıyo halsizlik var bazen karnım ağrıyo bazen midem bugünde kasıklarım
çok kafam karışık adet olmama rağmenevde olsam hiç sıkıntı değil isterim
ama çalışmak ve çalışmak zorunda olduğum için bu şuan imkanız kv bakmaz çünkü
şuan bile söyleniyo bakarken bıktı artık..
senin maşallah çok iyiymiş kuzucuk.
Haklısın ben bide düzensiz oluyorum benim de uykularım kaçıyor her ay psikolojik hamilelik belirtileri hissediyorum :)
Oğlum 10 aylıkken 10 kiloydu sonra hiç almadı doğru düzgün. memeyi bırakınca son üç ayda baya kilo aldı.
Benim de kızım çok zayıf 5,5 yaşında hala 18 i zor görüyoruz. Yaşıtları 20-23 kilo napalım sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar.
Günaydın Boya gidiyor dedi bana da hemşire.evet 1 kilo geride gibiyiz size göre.tşk ederim cvbın içinGüzel canım da katkı maddelimidir
bilmiyorum biraz ondan içsin diyorum da bakalım.
süte hem nasıl alıştı valla eve girer girmez dolaba gidiyo
anne düdü anne düdü :):):)
dün aşıya gittik 12 kilo çıktı ama 1 kilo
fazla tartıyo olabilir dedi ben 11 olarak düşünüyorum o yüzden boyu da 88 dedi doğru
ölçtüyse pek güvenemedim hemşireye
doğumuda 3100 kg 47 cm boyuydu.
doğum kilonu düşünürsek hemen hemen bizlerle aynısınız.
aradaki farka bakaraktan.
Sağol cnm ya yanı arada uçurum gibi rakamlar yokmuş.benim etrafımdaki çocuklar iri herhalde.benim kızım 11.200 gr 82 cm doğumda 3 kilo idi
Maşallah cnm.1 yaşını doldurmadan çok almalı kiloyu.sonrasında çok yavaş alıyo çünkü.benim unlu muhallebidir hazır mamadır hiç yemedi yedirmek istedim denedim ama almadı benim sütümde yaramadı.ama bağışıklığı harikaydı memeyi bıraktık iki oldu antibiyotik kullandık.Benim oğlum 13 kilo 93 cm. 3.200 gr 50 cm doğmuştu.
Maşallah cnm.1 yaşını doldurmadan çok almalı kiloyu.sonrasında çok yavaş alıyo çünkü.benim unlu muhallebidir hazır mamadır hiç yemedi yedirmek istedim denedim ama almadı benim sütümde yaramadı.ama bağışıklığı harikaydı memeyi bıraktık iki oldu antibiyotik kullandık.Benim oğlum 13 kilo 93 cm. 3.200 gr 50 cm doğmuştu.
poyrz yasına gırdiğinde 9 kıloydu.18 aylık oldugunda 11 kıloydu.yanı 6 ayda 2 kılo hmde yasını gecmıstı.daha kucukken bıle bu hıza sahıp degıldı.cunku gaz diş derken metabolzma hızlıydı.dun aşı vardı gıttık 12 kılo.son 6 ayda 1 kılo yanı.allaj uzun omur versın hepsıne saglıklı olsnlar..buyuyecekler:)Maşallah cnm.1 yaşını doldurmadan çok almalı kiloyu.sonrasında çok yavaş alıyo çünkü.benim unlu muhallebidir hazır mamadır hiç yemedi yedirmek istedim denedim ama almadı benim sütümde yaramadı.ama bağışıklığı harikaydı memeyi bıraktık iki oldu antibiyotik kullandık.
öğünde kuru üzüm verıyırum yada pestıl bazen sut.kılo almasını ıstıyosan kıymalı makarna yap ver benm oglum sevıyır.avakado ıyı kalorılı fakat her cocuk sevmez.bnmkı yemez.sen pankek yap ıcıne koy yada muzla karıstr yesınBenim kızım bu aralar un kavurup sütle pişiriyorum muhallebi gibi ona bayıldı.faydası yok Pof kilo diyeceksiniz belki ama biraz toplasın istiyorum yemeklerinde seçici değil herşeyden yemeye çalışıyor ekmek pek yemiyor.o yüzden birazda unlu sut yesin dedim.siz ara öğünlerde ne verıyorsunuz.birde avokadoyu değişik nasıl kullanabiliriz