- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
Bugun ilk kez muayene oldum cnmİlk kez mi gidiceksin Dr a keseyi gördünmü
Ondna once sadece kan tahlili oldu
Alttan bakti ve keseyi gordu
Biliosun bnmde sat bes eylul
Sat ile uyumlu dedi
Embrio henuz gozukmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun ilk kez muayene oldum cnmİlk kez mi gidiceksin Dr a keseyi gördünmü
Bende ne kv ne annem, ikisi de şehir dışındalar ve gelip bakabilecek durumda değiller. O yüzden zaten iki yıl iznime güvenip ikinciyi yaptım. Kızımı büyüten eşimin bi akrabası var oğlumu da ona götürücem cok yakın evlerimiz babanne diyorlar zaten ona kızım öyle alıştı. sürekli görüştüğümüz bi aile. Tasımak zor olacak ama Yabancı birine emanet etmek istemedim. Cok zor geliyor o kadar aradan sonra alışacaz hepimiz.
Kv benim gibi braz rahatina duskun bakmak icin hic teklifte bulunmadi
İsteseydi ben tabi kendi annemi tercih ederdim o ayrida
Kimseler derken bakici demek istemistim yani
yok baktırırdım sırayla tabi bizim evde olmak şartıylahmm iy ibakıyosa oda iyi canım en azından istemediğin
şeyleri rahat söylersin anneye yada kv ye sölediğin zaman
zorlarına gidiyo önemli olan çocuğun rahatlığı hepten yabancı
olması tabiki çok zor rabbim mecburen bırakanlara da iyilerle
karşılaştırsın çocuk bakmak çok zor valla biz bile
bazen sinirleniyoz onlara hiç çekemez oyüzden iyilerle
karşılaşsın kuzular..
allahtan yanındaymış annen olmasaydı
ve de sende çalışmak zorunda olsaydın
bırakmak zorunda olsaydın da rabbim iyiyle karşılaştırsın
inşallah deyip dua etmekten başka bişeyin olmaz dı. rabbim
bakıcıya vs bırakanlarıda iyilerle karşılaştırsın inş.
kv ben bakıcam deseydi mesela yok benm annem mi bakıcak
derdin peki merak ettiğinden soruyorum.mesela öyle bi durumda
sırayla bakamazlarmıydı kabul etmezmiydin öyle bir teklif gelseydi.
ben yapmak istiyorum bakalımkızlar 2.yaşı kutlayan yada kutlayacak olan
yok mu kimse plan vs yapmadı mı acaba bu konuda
pek bişey konuşulmuyor.
yok baktırırdım sırayla tabi bizim evde olmak şartıyla
ben yapmak istiyorum bakalım
ama bu sefer öyle ıvır zıvırla uğraşmıycam güzel bi pasta ikramlıklar yeter
amaç aile biraraya gelsin
Ben yine yapmıcam Doğum günü 3müz yemek yemeğe gideriz bi yerlerebenim annem uzak bana mecbur kv bakıyo baştan çok
istedi kendisi hala da devam ediyo kış geçsin kreşe inşallah yeter okadar
baktığı benim annem yanımda olaydı sıraylamı olurdu bilmem çünkü kv pek
bırakmak istemiyo bi yere:) annemi seçerdim deyince dedim heralde kv ye izin
vermeyenlerden buda benm eşimin kuzeni var çünkü öyle annesi baksın istiyo kv
izin vermicekmiş bakmaya falan kızmıştım yani öyle düşünenlere:):):)
bende yapıcam gene ufak bişeyler dağıtmak istiyorum
süslemek de istiyorum ama bakalım yaa ilkinde çok abartmıştım
özellikle ikramlıklar bu sefer öyle yapmıcam inş..geçen yıl
resimler falan atıyoduk burdan alınanlar vs..
Valla bi hafta bile rahat geldi bana doğru düzgün yemek yiyorum çay içiyorum büyüdüler artık zaten ne yapalım bazı günler eşim nöbetçiyken gitmiyor anneme evde kalıyor o da iyi olduzor bir surec malesef gecen yil.burnumdan gelmisti. sabah karli gunlerde bile evden terle ciktigimi bilirim. sariliyordu bırakmıyordu ağlamaktan perişan oluyordu .cok şükür artık alıştı birde anlattığını anlıyorlar geleceğini biliyorlar buda işi kolaylaştırıyor. alışacak seninkide çok şükür ki annen bakıyor yabancıya gitmiyorya sabahta erken kalksın birşey olmaz. Vicdan yapma öğlende mis gibi uyur alır uykusunu
Ben yine yapmıcam Doğum günü 3müz yemek yemeğe gideriz bi yerlere
Öyle valla sağlıklı sıhhatli olsunlar da bir şekilde kutlarızgeçen yılda yapmamıştın dimi olsun oda güzel
hatırlamak yeter eğlenmek yeter canım..
Lilipit hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah l çok sevindim canımBugun ilk kez muayene oldum cnm
Ondna once sadece kan tahlili oldu
Alttan bakti ve keseyi gordu
Biliosun bnmde sat bes eylul
Sat ile uyumlu dedi
Embrio henuz gozukmuyor
Sahol cnm bnm darisi basiniza artik:))Lilipit hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah l çok sevindim canım
Bu sene bizde öyle takıldık iyi oldu yemek yedik birde awm de top havuzuna girdi ohh mis...Ben yine yapmıcam Doğum günü 3müz yemek yemeğe gideriz bi yerlere
Lilii hayırlı olsun inşallah rahat geçer hamileliğin...bulantı olmadı bende ama dehşet ateş vardı martta cam kapı açıyordum :) 6 hafta olmuş ya maşallahKizar sizin bulantiniz ne zaman baslamisti hatirliyomusunuz
Oglumda adet gunumden 14 gun sonra baslamis
Suan on gun oldu adetim geceli
Henuz bulanti yok tat kaybi var
Umarim bulantim olmaz yogun
Sen de yok mu bişey... gazı iştahı da sıkıştırmışsın araya:)Bebis bekliyorsunuz hee ne güzel yaa Rabbim sag salim kucağıniza almayi nasip etsin .s gazsiz bol istahli akilli uslu cocuk olsunlar İnsallah da rahat edin sizlerde
aman dur hele:)azcik büyüsünler:)yaa iki cocuk olup birde bunlar olursa cok yorulurlar diye dedim Allah yardimcilari olsun. hem calis hem evde iki cocuk zor gercekten. sen naptin basladin mi okula . kres işini netlestirebildin miSen de yok mu bişey... gazı iştahı da sıkıştırmışsın araya:)
Geçen hafta başladım valla bi anda daha 3 ay iznim vardı ama yeter dedimBu sene bizde öyle takıldık iyi oldu yemek yedik birde awm de top havuzuna girdi ohh mis...
İşe başladın mı dostum
Çalışma şartların zor değilse gerçekten güzel oluyo çalışmak eve geldiğinde çocukla daha güzEl vakit geçiriyosunGeçen hafta başladım valla bi anda daha 3 ay iznim vardı ama yeter dedim