oncelikle kardes ve de bir oglum olsun istiyorum insallah canim onu da tatmak.. Ama cesaretim yok henüz zaten memuriyetten dolayi esimden de ayri kaldim ancak haftasonlari gorusebiliyoruz hamileligimi onsuz gecirmek istemem.. Bakalim nasip :) daha en büyük etken kizim coook zor bebekti ki devam ediyor zorlugu..Cnm çok tesekkue ederım bu kadara erken istemıyordum
Nasip işte
Darısı başınıza artık:)
Fıstıga kardes istiyormusun
Ay cnm cok sgl
Dort haftalık bugun kan verdım doktoruma gıttım
Kese falan gormeye daha zaman var sanırım
Unutmuşuz bu sureclerı
Mıde bulantısından korkuyrm
Senın paşa napıo
Ay cnm çok sgl sen bu konuda tecrubelısın napcam bılmıyrm
Oğlum 19 kılo
Kucak ıstedıgı zaman oluo, gece uyanıo kucagıma alıyrm
Agır kaldırmamam lazım nasıl olcak bılmıyrm kı
l
Evet cnm dınlen sen bıraz daha erken bencroncelikle kardes ve de bir oglum olsun istiyorum insallah canim onu da tatmak.. Ama cesaretim yok henüz zaten memuriyetten dolayi esimden de ayri kaldim ancak haftasonlari gorusebiliyoruz hamileligimi onsuz gecirmek istemem.. Bakalim nasip :) daha en büyük etken kizim coook zor bebekti ki devam ediyor zorlugu..
Nasıl oldu kuzucuk
Amın cnm agrılarım oluyor kasıklarımda korkyorum :sevet keseye biraz daha zamanı var ben
kese olayından falan korkuyorum ya görünene kadar
atla karayı seçiyorum ilkim dış gebelik yan benim
ondan dolayı olsa gerek.inşallah birde kızın olur..
benm paşa valla çok yaramaz ya napıcam bilmem çok hırçın sinirli
sürekli ağlamak babannesine öyle olduğunu sanmıyorum ya bana mı yapıyo nedir.
bugün odasına girdik bakalım güzel bir oda yapmayı planlıyoruz inşallah herşey güzel olur..
bende bir kızım olsun çok isterim rabbim gönlümüze göre versin
bize daha zaman var ama.
ohhhh maşallah evet senn paşa kiloluydu :)
tam ısırmalıktı canım valla dikkat et benmki çok kilolu
olmamasına rağmen çok taşıyınca belim ağrıyo almamaya çalış dicem
oda zor alışık istiyorlar rabbim yardım etsin valla karnındakini de korusun.
Cnm bbm oglum dev bı cocuk :) iri cok 4-5 yasında gıbı duruyor boylu falan ondan cok kılosu:) senın dedıgin gıbı yapıyrm cok tesekkur ederım cnmOyy maşallah 19 kilo mu benim kızım 5,5 yasında hala 17.5 kilo :)
Benim kızım 15 kiloydu o zaman doktora da sormuştum cok uzun mesafe taşıma Cok sıkıntı olmaz demişti kendi de cok kaldırmış. o da cocuk napıcaksinki nediyebilirsin. Kucagına aldıgında oturmaya calış mesela ayakta durma Kucaklayınca aniden kalkma yavas hareket et. Doktoruna da danış tabi inşallah risksiz bi hamilelik olur rahat rahat hareket edersin. Dua et canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.
Valla yeni başladı ise kreşe olabılıt etrafımda kreşe baslayan ların cocukları uzun soluklu hasta hep, havalarda bi soguk bi sıcak, ıns cabuk duzelırlilipit cnm inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin bu yoğun tempoya alışmışkrn diğerini de aradan çıkarma olayı mantıklı bence,sonra iyi ki dersin.ya bnm oğlan tam toparlıyo derken şimdi yine grip oldu,grip kulak enfeksyonu tekrar grip bu nası bişe anlamadım inanamıyorum bende mi hata,kreşe basladgı için mi canım sıkılıyo o böyle olunca,yemedgnden güçsz mü düşüyo bilemedm ki,keçiboynzu özü verdgmden beri böyle.şaşırdım napcağımıne giydirceğimi.gece kalın da gydrsem üstünü açıyo üşüyo herlde,bişe örtnce uyanıyo sinirle
Amın cnm agrılarım oluyor kasıklarımda korkyorum :s
Bıkac gun once uzerımde de hep hoplamıstı benı yere yatırıp
İnş bişey olmaz
Canim hayirli olsun bebis mi geliyorCnm bbm oglum dev bı cocuk :) iri cok 4-5 yasında gıbı duruyor boylu falan ondan cok kılosu:) senın dedıgin gıbı yapıyrm cok tesekkur ederım cnm
Evet cnm bende ıkılıycem Allah ızın verırseCanim hayirli olsun bebis mi geliyor
hayırlı olsunBende göreve başladım Canlar
Hayırlı olsun Rabbim kucağında göstersinKızlar merhaba
Bugun ogrendım
Hamıleyımm :)))
Hafi bakalım 2 yıllık ayrılıktan sonra zor gelir insana yaman beyi naptınBende göreve başladım Canlar
Hayırı olsun cnm. Ben de bugun dilekçe verdim ani bir kararla. Yanacak iznim var onu kullanıp ay sonunda başlayacagım. Tam iki yıl oldu bakalım nasıl Alıscaz