2014 Kasım Anneleri

Emzirmeyi yeni bırakmıştın sanırım hmn etksini göstermiş:))
Evet cnm yenı bırakmıştım ancak hemen ıstemıyrdum bır suphelı ılıskım oldu
Oda oldu:) nasıbıymıs yavrumun ıns saglıklıdır yarın dr gıdıcem
Oglum ıcın cok uzuluyrm o daha cok kucuk bana ıhtıyacı var:KK43:((

Slm kızlar oğlum kulak enfeksyonu olmştu doktr 10 gün kullanmk üzere augmentin verdi ishal 7 gündr oğlum.bgn reflor verdm o da bana mısın demedi yne yaptı var mı bi tavsiye? Ztn iştahsız off canım sıkılıyo iştah açıcı bişeler paylaşın canlar,emzirdğim için mi hç yemiyo nedir bu çocuk.şu hastalığı atltsın inş,kescm artık.tam 2 yaşını bekliyodm sdce uyutrken verirm.sabır taşı kullanan arkdşlar memnun kaldınzmı,uygulaması nasıl?
Cnm bnm kuzen ezcenede calısıo antıbıyotıkler ıshal yaptıgı ıcın bı probıyotık onermıstı bana
Istersen adınk yazarım
Sabır tası sıyah bısey suya tutunca yumusuyor hemen gogus ucuna suruyorsun gozukmuyor
Ogluma şok gecırdım o kadar duskun cocuk kokusundan ve tadından tahatsız oldu cektı gıttı :)

Cnm bnm kuzen ezcenede calısıo antıbıyotıkler ıshal yaptıgı ıcın bı probıyotık onermıstı bana
Istersen adınk yazarım
Sabır tası sıyah bısey suya tutunca yumusuyor hemen gogus ucuna suruyorsun gozukmuyor
Ogluma şok gecırdım o kadar duskun cocuk kokusundan ve tadından tahatsız oldu cektı gıttı :)
Daha iyi olur inş cnm allah nasip ettgine göre sana da oğluna da güç verir hiç onları düşünme nimetlerin en güzeli şükret kardeş iyidr hem.allah kimseye evlat aratmasın.bu arada sinirlerm bozuldu eczacı doktrun yazdgı dozdan fazla vermiş ilacı oğlum boş yere fazla doz aldı her içişte.ondan o kdr ishal olmş eczaneye tazminat davası açasım geliyo.böbreği karaciğeri inş etkilenmemştir,ona taktım bgn kafayı.

Kızlar merhaba
Bugun ogrendım
Hamıleyımm :)))
liliiiii cok sevindim canim hayirli olsuun.. Hayirlisiyla kucağına alirsin insallah.. Hem istiyordun da harika olmus :)

Daha iyi olur inş cnm allah nasip ettgine göre sana da oğluna da güç verir hiç onları düşünme nimetlerin en güzeli şükret kardeş iyidr hem.allah kimseye evlat aratmasın.bu arada sinirlerm bozuldu eczacı doktrun yazdgı dozdan fazla vermiş ilacı oğlum boş yere fazla doz aldı her içişte.ondan o kdr ishal olmş eczaneye tazminat davası açasım geliyo.böbreği karaciğeri inş etkilenmemştir,ona taktım bgn kafayı.
size de cok gecmis olsun canim.. Ishale bir tatli kasigi kahvenin üstüne limon sıkıp yutunca cok etkili oluyor ama miniklere olur mu bilemedim cok az miktarda dene istersen..

lilipit lilipit hayırlı olsun doğumunda haziranda gözüküyor süper olmuş sıcacık günlerde doğurmak iyi oluyo kasimdaki gibi üşütme ust uste giyinme eve kapanma falan olmaz

Slm kızlar oğlum kulak enfeksyonu olmştu doktr 10 gün kullanmk üzere augmentin verdi ishal 7 gündr oğlum.bgn reflor verdm o da bana mısın demedi yne yaptı var mı bi tavsiye? Ztn iştahsız off canım sıkılıyo iştah açıcı bişeler paylaşın canlar,emzirdğim için mi hç yemiyo nedir bu çocuk.şu hastalığı atltsın inş,kescm artık.tam 2 yaşını bekliyodm sdce uyutrken verirm.sabır taşı kullanan arkdşlar memnun kaldınzmı,uygulaması nasıl?
Çok geçmiş olsun. Yağsız yoğurt çorbası yedir canım ev yogurduyla yap. Prinç lapası gibi oluyor. Haşlanmış patates, muz verebilirsin. Bunlar keser genelde.

lilipit lilipit çok sevindim canım. Yavrun için üzülme kardeşe de çok ihtiyacı var. alışacak hayırlısıyla. Sağlıkla gelsin.

Kızlar merhaba
Bugun ogrendım
Hamıleyımm :)))

oyy cnmcım çok sevindim
hayırlısıyla dünyaya gelmnek nasip etsin inşallah.
istiyodun zaten iyi olmuş bence yaş farkı iyi olmuş
bence.

Emzirmeyi yeni bırakmıştın sanırım hmn etksini göstermiş:))

cnm sabır taşını sen sormuştun dimi
lilipit lilipit önerisiyle bende kullandım ve faydasını gördüm
amam benimki 3 hafta gibi uzak kalmıştı benden ondan dolayıda görmüş
olabilirim sende dene bi.diğer türlüğ bıraktırmak mümkün değil çünkü..

Evet cnm yenı bırakmıştım ancak hemen ıstemıyrdum bır suphelı ılıskım oldu
Oda oldu:) nasıbıymıs yavrumun ıns saglıklıdır yarın dr gıdıcem
Oglum ıcın cok uzuluyrm o daha cok kucuk bana ıhtıyacı var:KK43:((

4 haftalık ozaman dimi.
inşallah herşeyi güzel olur.
üzülmene ne gerek var canım onla da ilgilenirsin
oda alışır zaman geçtikçe..

Ya bu doz işi cok kafa karıstırıcı doktorlar bıle farklı doz veriyo
Bı standartı yok
Bnmde cnm sıkılıo
Noldu kuzu ıyı mı

liliiiii cok sevindim canim hayirli olsuun.. Hayirlisiyla kucağına alirsin insallah.. Hem istiyordun da harika olmus :)

size de cok gecmis olsun canim.. Ishale bir tatli kasigi kahvenin üstüne limon sıkıp yutunca cok etkili oluyor ama miniklere olur mu bilemedim cok az miktarda dene istersen..
Cnm çok tesekkue ederım bu kadara erken istemıyordum
Nasip işte
Darısı başınıza artık:)
Fıstıga kardes istiyormusun

Cnm çok tesekkue ederım bu kadara erken istemıyordum
Nasip işte
Darısı başınıza artık:)
Fıstıga kardes istiyormusun

Ay cnm cok sgl
Dort haftalık bugun kan verdım doktoruma gıttım
Kese falan gormeye daha zaman var sanırım
Unutmuşuz bu sureclerı
Mıde bulantısından korkuyrm:KK43:
Senın paşa napıo

Ay cnm çok sgl sen bu konuda tecrubelısın napcam bılmıyrm
Oğlum 19 kılo
Kucak ıstedıgı zaman oluo, gece uyanıo kucagıma alıyrm
Agır kaldırmamam lazım nasıl olcak bılmıyrm kı:KK43:
lilipit lilipit çok sevindim canım. Yavrun için üzülme kardeşe de çok ihtiyacı var. alışacak hayırlısıyla. Sağlıkla gelsin.
l

lilipit lilipit hayırlı olsun doğumunda haziranda gözüküyor süper olmuş sıcacık günlerde doğurmak iyi oluyo kasimdaki gibi üşütme ust uste giyinme eve kapanma falan olmaz
Ben kasım annelıgını cok sevmkstım cnm yıne kasım olsun hayal edıodum bılıomusun:))
Nasip işte çok sgl

Ben kasım annelıgını cok sevmkstım cnm yıne kasım olsun hayal edıodum bılıomusun:))
Nasip işte çok sgl

Benim kız ağustosta doğdu tek zibinla geçirdik ilk günleri dışarı çıktık bol bol ne bilim daha hoşuma gitti benim yaz bebeği :)

Ay cnm çok sgl sen bu konuda tecrubelısın napcam bılmıyrm
Oğlum 19 kılo
Kucak ıstedıgı zaman oluo, gece uyanıo kucagıma alıyrm
Agır kaldırmamam lazım nasıl olcak bılmıyrm kı:KK43:

l
Oyy maşallah 19 kilo mu benim kızım 5,5 yasında hala 17.5 kilo :)

Benim kızım 15 kiloydu o zaman doktora da sormuştum cok uzun mesafe taşıma Cok sıkıntı olmaz demişti kendi de cok kaldırmış. o da cocuk napıcaksinki nediyebilirsin. Kucagına aldıgında oturmaya calış mesela ayakta durma Kucaklayınca aniden kalkma yavas hareket et. Doktoruna da danış tabi inşallah risksiz bi hamilelik olur rahat rahat hareket edersin. Dua et canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.

X