2014 Kasım Anneleri

Kizlar Egemen icin portatif oradan oraya surukleyebilecegim bir besik bakiyorum tabi ki gece de icinde uyuyabilecegi..Yagiz Selim abisi park yatagini ozlemis kis da geliyor ayni odada idare edebilmek icin.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım yüksek birşey olsai iyi olur benim oğlan kardeşine sürekli saldırı düzenliyor abisinin ulaşamayacağı şekilde olursa rahat edersin

Kizlarmrb biras konu disi olacak ama bn firinimi degistirmek istiormda memnuniyet uzerine alamk istiorm kafam allak bullak oldu .. Firindan memnun olanlar tavsiye edeceklerden yorum bekliorm:)
Ben de Siemens kullanıyorum canım. Memnunum.

Geçmiş olsun canım. Krese başladı mı çabuk yakalarlar hastalığı.

Canim kac lira fiyatlari?
Aynen tatlim basladik pusete bir yatisi var ki Yagiz Selimin gul gul dur o kadar komik
Canim yatip kalkilabilir degil mi yani yatak olarak kullanilabilir mi?
Bir de dikkat etmem gereken bir husus var mi bunlari alirken?
Canım yüksek birşey olsai iyi olur benim oğlan kardeşine sürekli saldırı düzenliyor abisinin ulaşamayacağı şekilde olursa rahat edersin
Aklimda bulunsun canim bu husus
Bir de hamaklar varmis ama onlar nasildir bilmiyorum
kubbaa hayırlı olsun uzun ömür diliyorum bebeklerinle beraber:)
Sagol canimmmm
kubbaa ben bu msji ne zaman yazdım böyle doğum günü mesajı gibi olmuş iste bunlar hep uykusuzluk tan
Cok tatlisinn canim yaa uykusuzluk nelere kadirrr

Canim senin de bebegin oldu degil mi?
Kac ayliksiniz?

kubbaa Analı babalı büyüsün canım.
Sagol canim hepimizinkiler insallah

Ben hamakta yatırıyorum, altmış senelik hamagı kurduk taa babamın bebeklik hamagı :) çok gazlı bizimki tek onda sakinleşiyor. Ama sallarken yüzü dahil örtmek lazım buz gibi oluyolar. Ve alıştıgı için hep Hamak istiyorlar başka uyumuyolar.

Ben doğum yaptım evet 54 günlük.

Masallah canim anali babali buyusun insallah
Gunumuzdeki bebek hamaklarindan degil di mi canim bildigimiz agaclara baglansnlardandir herhalde

Masallah canim anali babali buyusun insallah
Gunumuzdeki bebek hamaklarindan degil di mi canim bildigimiz agaclara baglansnlardandir herhalde

Portatif olanları mi diyorsun sen? Öyleyse onlardan kullanmadım bilmiyorum

Bizim memlekete has bisey sanırım bu hamak. Eskiden beşik yerine bu salıncaklar olurdu. Tavana iple asılıyor bi ara resmini gonderiyim.

Portatif olanları mi diyorsun sen? Öyleyse onlardan kullanmadım bilmiyorum

Bizim memlekete has bisey sanırım bu hamak. Eskiden beşik yerine bu salıncaklar olurdu. Tavana iple asılıyor bi ara resmini gonderiyim.
Gonder canim merak ettim dogrusuu

Bende istedim de altı bezliyse yarım gün dediler
ve de 3 yaş daha iyi kendini ifade edeblir dedi falan
kafama göre olmadı yanii. sizinki nasıl tam gün mü yarım gün mü
fiyat nasıl..

B belindamm çok teşekkürler kubbaa ben geçen sene 170 e almştım yatak olarak da kullandım katlanıyo pratik bişe. 34ist cnm ben yrm gün veriyorum şimdlk,ztn bebek evi mecbur hepsi bezli:) kreşler 3 ten sonra baslıyo.dediğim gbi benm için ve oğlum için uygun olanın bu oldgunu düşünüyorm fiyatı brz yüksek ama araştrdım ve inşallah değer

cnm ben şuan zaten fazla pahalıya veremem
kışıda bi atlatalım bakalım yaza doğru yarım günden başlarım
3 yaşı dolana kadar da tam güne geçer artık arkadaş var yardımcı oluyo
bize bakalım artık.ama şuan yarım günde versem çok iyi olurdu..
ne kadar senin mesela bide yer neresi

Slm kızlar oğlum kulak enfeksyonu olmştu doktr 10 gün kullanmk üzere augmentin verdi ishal 7 gündr oğlum.bgn reflor verdm o da bana mısın demedi yne yaptı var mı bi tavsiye? Ztn iştahsız off canım sıkılıyo iştah açıcı bişeler paylaşın canlar,emzirdğim için mi hç yemiyo nedir bu çocuk.şu hastalığı atltsın inş,kescm artık.tam 2 yaşını bekliyodm sdce uyutrken verirm.sabır taşı kullanan arkdşlar memnun kaldınzmı,uygulaması nasıl?

Reflor ne ilacı bilmiyorum ama probiyotik değilse probiyotik takviyesi yap eczanelerde satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…