2014 Kasım Anneleri

cook küçükkendi kombinimiz teyzesi artik kocaman olduk.. Minik horozun da girmistir iki yasina nice hayirli yaşları olsun..
Maşallah ya şimdi daha tatlıdır kızlar daha bıcır bıcır oluyor...ereni bir gün öyle giydircem içimde uhde kalacak yoksa :)
Doğum günümüz cumartesi şaka gibi 2 yaşına girecekler...teşekkürler efsuncum...Allah hepsine sağlık ve uzun ömür versin...

Kizlarmrb biras konu disi olacak ama bn firinimi degistirmek istiormda memnuniyet uzerine alamk istiorm kafam allak bullak oldu .. Firindan memnun olanlar tavsiye edeceklerden yorum bekliorm:)

Maşallah ya şimdi daha tatlıdır kızlar daha bıcır bıcır oluyor...ereni bir gün öyle giydircem içimde uhde kalacak yoksa :)
Doğum günümüz cumartesi şaka gibi 2 yaşına girecekler...teşekkürler efsuncum...Allah hepsine sağlık ve uzun ömür versin...
amin canim insallah.. Ereni oyle giydirme annesi erene bir kardes gelir onu giydirirsin :)) daha bicir bicir bir o kadar da cadilik pesinde canim o kadaaar zorluyor ki her konuda.. :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Oğlumun konuşması çok geri, 4-5 kelimesi var. Çok uğraşmama rağmen bi ilerleme kaydedemedik maalesef. Doktorumuz kreşlerin 1-2 saatlik oyun gruplarına göndermemiz gerektiğini söyledi. Aranızda çocuğunu oyun gruplarına gönderen var mı acaba?
Canım çocuktan 1-2 yaş büyük çocuklarla oynamasının faydasını ben gordum.baba diyordu şimdi arkadaşından öğrendiği gibi yunus amca diyor babasına:KK53:

arkadaşlar selam
çocuk için kreş bakayım dedim çalışan tanıdıklar var
bezden çıkmazsa yarım gün olur oda çok zor dedi ayrıca
3 yaş daha iyi dedi kendini ifade edebiliyor falan dedi sizce
bu durum nasıl. ben bu sabah çok karar vermiştim yazı beklemeyim
kreşe vereyim diye ama...

Kizlarmrb biras konu disi olacak ama bn firinimi degistirmek istiormda memnuniyet uzerine alamk istiorm kafam allak bullak oldu .. Firindan memnun olanlar tavsiye edeceklerden yorum bekliorm:)
Siemens tavsiye ederim canım

Günaydın kızlar oğlum geçen hfta üşütmş grip gbydi 2 gün önce kusmalar basladı dün götrdüm kulak enfeksyonu varmş antbyotik verdi onu da çıkarıyo bikç saat sonra,keçiboynuzu veriim dedim öğürdü hç bişe yemiyo ztn,kreşe basladı 2. Kez hasta 1 ay içinde.bgn gönderemedm ben de evdyim:KK43: doğum yapan arkadaşıma hayırlı olsun sağlıklı büyüsün kuzusu inşallah

Ya bide bnm oğlan sıkılınca fln yerlrde yuvarlanıp duruyo,halıda yatıyo o da neyin nesiyse

Günaydın kızlar oğlum geçen hfta üşütmş grip gbydi 2 gün önce kusmalar basladı dün götrdüm kulak enfeksyonu varmş antbyotik verdi onu da çıkarıyo bikç saat sonra,keçiboynuzu veriim dedim öğürdü hç bişe yemiyo ztn,kreşe basladı 2. Kez hasta 1 ay içinde.bgn gönderemedm ben de evdyim:KK43: doğum yapan arkadaşıma hayırlı olsun sağlıklı büyüsün kuzusu inşallah

çok geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatır
benimkide boğaz enfeksiyonu olmuştu salgınmış çabuk geçti
antibiyotik kullandık malesef bizde..
kreş 3 yaş daha iyi dediler bize ya bezleniyosa çok zor dediler
sizinki nasıl.

çok geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatır
benimkide boğaz enfeksiyonu olmuştu salgınmış çabuk geçti
antibiyotik kullandık malesef bizde..
kreş 3 yaş daha iyi dediler bize ya bezleniyosa çok zor dediler
sizinki nasıl.
İnşallah cnm ya hastalk zor walla bide biz hep aynı anda oluyorz birbrmzden bulaşıyo.bnm oğlum evde çk sıkılıyodu bide çalıştıgım için kreşe verdm bakıcıya güvenemem bakıcı fln da kesmez.tavsye ederm

Kizlar Egemen icin portatif oradan oraya surukleyebilecegim bir besik bakiyorum tabi ki gece de icinde uyuyabilecegi..Yagiz Selim abisi park yatagini ozlemis kis da geliyor ayni odada idare edebilmek icin.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

image.jpeg
image.jpeg
Kizlar Egemen icin portatif oradan oraya surukleyebilecegim bir besik bakiyorum tabi ki gece de icinde uyuyabilecegi..Yagiz Selim abisi park yatagini ozlemis kis da geliyor ayni odada idare edebilmek icin.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
:)) kıskanmalar basladı tabi kolay gelsin cnm:) ben beneto beşik almştım hatta geç kalmşım 7 aylıkken fln almştım çok kullanşlı resmini de atıyorum ayrıca yatağı içinde geldi 8-9 aylığa kdr kullanılablr

X