Memeden kesmeyi basaran arkadaslara Gözünüz aydın diyorum yeni okuyabildim alıntı yapamadım.
Ben de ilk cocugum emmediği için buyuk hevesle emzirdim 2-3 ay oncesine kadar ve kesinlikle 2 yastan once kesmem diyordum ama o kadar bunalmış durumdayımki su an bence cok emmesi kesinlikle anneye psikolojik olarak zaraar veriyor ben oyleyim yani şu an en azından. Emmekten uyuyamıyor gece uyanınca gerı uyuması 1 saati buluyor memeden kopamadıgı için. uykusuz olunca butun gun eziyet ediyor. Emzirmesem daha beter krıze giriyor saatlerce ağlıyor sallatmıyor kendını ordan oraya atıyor. Ikı yasında da işe başlayacagım için 1-2 ay içerısınde kesmek zorundayım.
Umarım bizim sürecimiz de kolay olur ama cesaretim yok tek başımayım kızım da var. Saatlerce uyutmaya calısıp oyalayıp nasıl herseyi birden yapıcam, sadece emerek uyuyabilen oğlumu nasıl uyutacagım su an için hiçbir fikrim yok. Cok huysuz ve hareketli bir cocuk zaten. yemesi de iyi fakat 11.5-12 kilo arası hala.
aynen oyle gercekten
Ikiyil olacak uyuyamiyorum
Hani bebek dogdugunda emziremeyip emziren annelere gicik olanlar var ya
Bende mama veren annelere gicik oluyrm
(Kimse alinmasin psikolojimi ifade etmek istiyrm)
Cunku diyorum ki icimden bunaldigimda ohh veriyorlar mamayi sabaha kadar uyuyor bebekleri, ne rahatlar
Oglum bi yasinda kadar yarim saate bir kalkardi buyudukce 1-1,5 saate nadiren iki saate uzadi araliklari
Ben mahvoldum, ha burda nette yazan beslenme duzenine gore yanlislarim olabilir, belki ben yapamad bilmiyrm (9ay sonra gece beslenmesini kesme muhabbeti) ben agladikca verdim, baska turlu zaptededim, emsin yeterki dedim
Iki cocukla cidden zor olmali
Ben oglumu hayatta biraktiramam saniyrdum ama zor degilmis o kadar
Korkutma gozunu, kararli ol, cidden ilk gunu atlatinca baya kolayliyor
Heleki sabir tasinin tadini alinca cekti gitti, sok oldum. Aglar ortaligi yikar saniyrdum
Tabi gece krizli geciyor, bu gece daha rahattik,
Beni ne duygulandiriyor biliomusun, sarilmak istiyor, koynuma yuzustu yatiyorr seve seve uyutuyorum, hic boyle yapmaZdi, sanki daha bi duskun oldu bana
Nasil bi bag bu, rabbime sukurler olsun