Çok geçmiş olsun burun kemiğine birşey olsa duramazdı ağrıdan diye düşünüyorum. Benim oğlum da yuzunu kapıya carpmıştı once anlamadım neresi. 5 dk sonra burnu kanadı kemiğinin üstü mosmor oldu burnunu carpmış köşeye. Dokundum birkaç sefer sesı cıkmadı. Bişey olmamıştır allahın izniyle ama yine de rahat edeceksen doktora gotur canım. Benim oğlum da surekli dusuyor, carpıyor atlayıp zıplamaktan. Allaha emanetlerKızlar yaoğlum carsamba gecesi yüzüstü düştü. Agzi burnu kanadı. Cok ağladı yavrum benim hickira hickira. Hemde benim yüzümden bugun ogleden sonra gozlerinin alti ozellikle sol taraf bayagi kızarmış. Gozalti kirmizi kirmizi olmus. Burununa düştü diyemi.? Off. Allah'im babasına dakikasinda dr a alalim dedim birşey olmaz.dedi. ya ben duramıyorum ama. Burun kemigine birsey olmusmudur?? Ya ben napiyim simdi..? Off Allah'im..
Ben de hıc oturmuyorum 3-5 saat anca uyuyorum. İki cocuk yardım eden yok yemek camasır utu hersey bende. Hala emziriyorum oruç da tutuyorum ama yine de kilo veremiyorum :)Hayırlısıyla tamamlayıp dönmek Nasip olsun inşallah
Valla ben iyice zayıfladım 5 dk oturtmuyor Yaman sürekli ağlıyor bilmiyorum valla çok şey yazasım var ama Canları Sağolsun
Allah sana iki kat sabır versin ben tek çocukla delirdim valla iyi yine baş ediyorsun Ramazan da bende iyice gergin oldum aç susuz 17 saat duruyoruz Yaman'da Sağolsun her iftar masada kırılmadık tabak bırakmıyor ağlayıp olay çıkarıyorBen de hıc oturmuyorum 3-5 saat anca uyuyorum. İki cocuk yardım eden yok yemek camasır utu hersey bende. Hala emziriyorum oruç da tutuyorum ama yine de kilo veremiyorum :)
brn de canları sağılsun diyorum ama öyle yoruldum ve bunaldım ki sinirlerim cok bozuk. Ne eve yetebiliyorum ne cocuklara. Kilo veremeyince Onu da kafaya takıyorum. Mübarek günler dua ediyorum gücümü sabrımı arttır diye
çok teşekkürm ederim canım aklına getirmene. maalesef yine istanbuldayız. hayırlısıyla gidebilseydik.. çok zor burda çalışmak. inan mayısın 15 sinden beri hiç bi gün evde kalmadım. her hafta sınav var mecbur yazıyorlar. iş yoğunluğu çok fazla.. sıkıldım artık yaa. sizin tayin hayırlı olsun. bizim de son tercihti diyarbakır ama olmadı. allah yolunuzu açık etsin.carputi nbr nasılsın Şark sonuçları açıklandı ne yaptınız aklıma geldin yazim dedim birde yirmisekizonbirdoksan arkadaşım sen ne yaptın gidiyor musunuz Doğu'ya
Kızzzz noldu Emir'e ben şimdi görüyorum Nasıl oldu gittin mi doktora pekiKızlar yaoğlum carsamba gecesi yüzüstü düştü. Agzi burnu kanadı. Cok ağladı yavrum benim hickira hickira. Hemde benim yüzümden bugun ogleden sonra gozlerinin alti ozellikle sol taraf bayagi kızarmış. Gozalti kirmizi kirmizi olmus. Burununa düştü diyemi.? Off. Allah'im babasına dakikasinda dr a alalim dedim birşey olmaz.dedi. ya ben duramıyorum ama. Burun kemigine birsey olmusmudur?? Ya ben napiyim simdi..? Off Allah'im..
Benimki de keske yumurta peynir yese insalllahhhh yerrrBenim oğlum da yemiyor sıcaktan sanırım. Bi kahvaltısını guzel yapıyor o da önüne koyuyorum.ben verince yemiyor. zeytin kaşar tereyağlı yumurta bazen salatalık yarı çatalla yarı elle kırk saatte yiyor. Corba istemiyor yemekleri 1-2 kasık anca. Elma seviyor bugun dogradım koydum geldi gitti yedi. Ac geziyor resmen
Allah sana iki kat sabır versin ben tek çocukla delirdim valla iyi yine baş ediyorsun Ramazan da bende iyice gergin oldum aç susuz 17 saat duruyoruz Yaman'da Sağolsun her iftar masada kırılmadık tabak bırakmıyor ağlayıp olay çıkarıyor
Bugünlerde geçecek işte ama bizde insanız gerçekten Rabbim sabrımızı artırsın valla çocuk büyütmek zormuş işe başlayınca uzak kalınca belki daha tahammülümüz olur ne bileyim
Kiloyu da takma zaten iki çocukla 2 dk oturmuyorsundur yiyeceksin ki enerjin olsun işe başlayınca artık bi diyet yaparsın emzirmeyi de bıraktır artık yavaş yavaş valla sanada yazık belki gece uyanmaz
annem bugun soyledıSlm kızlar bakın benm oğlumda isilik içinde ne yapacagımı sasrdım gunde 3defa dusa giryo klima kesintisiz acık dı die bugun oksuruyo burnu akıyo hapsırıyo
Adana sıcagunda yandı cocugum isiliği care arıyrum varsa soyleyn
Öksrgu için keciboynuzu öznu aldm eczaneden hunnap marka ii geliyr demiiştniz almıstım cok hassas bi cildi var
ben almadımBebeğine eğitici hafıza kartları alan varmı?kafam karıştı sağ beyin gelişimi için faydalıymış galiba yada başka ne yapabiliriz?
gecmıs olsun cnmMerhaba kızlar. 11 haziranda poyraz amipli dizanteri oldu 12 gundur koydeydik ilac icti.dun geldim biraktim ilacı bugün yine ishal su gibi. Poposu hemen pişti birakmiyor alt degiseyim
Ilaç içerken böyle degildi.katı olan kakasi bugün su oldu.pzt gidecem bakalm ne çıkacak. Hic durmuyor kanepede, başımın üstünde geziyor .bide hamileyim agresifim .
Face de piapolya oyun ablası diye bir grup var ben oradaki dosyalar bölümümden sebzeler meyveler ve eşleştirme kartlarının çıktısını aldım renkli olarak fotokopiciden mesela 4 tane hayvanı yere koyuyorum sırayla diğerlerini Yaman'a gösterip eşini soruyorum buluyor eşleştiriyor meyve sebzeleri tanıyor zaten veriyor onları adlarını söylemeye çalışıyor ordan bi bak istersenBebeğine eğitici hafıza kartları alan varmı?kafam karıştı sağ beyin gelişimi için faydalıymış galiba yada başka ne yapabiliriz?
Denizi bende duydum ama gidemedik tuzlu suyla yikiyimmm o zamnn.tesekkurrrannem bugun soyledı
tuzlu su ıle yıkamak gerekıyormus ya da denıze goturmek gerekıyormus
Dr a almadık canım. Şuan durumu iyi kizarikliklar geçti şükür.Cok gecmis olsun doktora gidebildiniz mi biseyi yoktur umarim
Canim aynisini esimde söyledi. Kırılma olsa böyle rahat oynarmiydi diye. Boşuna çocuğa rontgen falan çekip radyasyon yuklemeyelim dedi. Şuan iyi gozalti kizarikligida geçti. Senin yorumunu okuduktan sonra burnuna dokundum bir seyi yok gibi. Gerçekten Allah'a emanetler.Çok geçmiş olsun burun kemiğine birşey olsa duramazdı ağrıdan diye düşünüyorum. Benim oğlum da yuzunu kapıya carpmıştı once anlamadım neresi. 5 dk sonra burnu kanadı kemiğinin üstü mosmor oldu burnunu carpmış köşeye. Dokundum birkaç sefer sesı cıkmadı. Bişey olmamıştır allahın izniyle ama yine de rahat edeceksen doktora gotur canım. Benim oğlum da surekli dusuyor, carpıyor atlayıp zıplamaktan. Allaha emanetler
Kızzzz noldu Emir'e ben şimdi görüyorum Nasıl oldu gittin mi doktora peki
Face de piapolya oyun ablası diye bir grup var ben oradaki dosyalar bölümümden sebzeler meyveler ve eşleştirme kartlarının çıktısını aldım renkli olarak fotokopiciden mesela 4 tane hayvanı yere koyuyorum sırayla diğerlerini Yaman'a gösterip eşini soruyorum buluyor eşleştiriyor meyve sebzeleri tanıyor zaten veriyor onları adlarını söylemeye çalışıyor ordan bi bak istersen[/QUOT