kızlr merhaba
ogluma renklerı ogretemedım
uzun zamandır mavı arabanı getır oglum dedıgımde veya sıyah arabanı getır o sekılde bılıyor
ama onun harıcı renklerı soylemıyor bılmıyor
sızde durum nedır??
bebegınız bu ayda neler yapabılıyor
renklı ıcı tellı kadıfe cubuklardan aldım, suzgecın delıklerıne gecırttım, onu yapıyor
fıgurlu ahsapların bulup yerıne takabılıyor rahatlıkla
bultakları zaten aşalı baya oldu
kendısı yemek yıyordu artık dokmeden yıyebılıyor
suyunu ıcebılıyor
ne yapabılır acaba baska, eksık oldugu bısı var mı uzerıne egılsem
bnm tespıt ettıgım sımdılık renkler
Ben de oğretemedim cAnım konuşmuyor hala zaten. Herseye baba bak,gitti, düştü mama, meme o kadar. Konuşmadıgı için de cok hırçın. Hiç bişeyle ilgilenmiyor ne bultak ne ahşap puzzle, iç içe geçen kovalar falan var. Etkinlik yapmaya calısıyorum herseyı dagıtıyor.
Ablası ne yaparsa o da aynısını yapıyor. Kagıt karalıyor, suluboya yaptı birkaç kez ama facia tabi heryer battı. Çay takımı oynuyor :) atlayıp zıplıyorlar butun gun.
Kızım renkleri ve sayı saymayı bılıyordu bu yasta. Ona bakan yenge oğretmişti. Renkleri mandallarla oynarken oğrenmiş gruplandırmışlar falan. Sayı saymayı da merdiven inip cıkarken saymışlar hep ıkıncı kattalar asansör yok. Ben de yuruturken sayıyorum. Şekilleri de oyuncaklarla halıda iz yapardık öğrenmişti. Fikir olur belki sizlere.
Oğluma iki sene ben bakıyım istedim ama kendim bişey öğretemedim hiiç ilgilenmiyor