2014 Kasım Anneleri

P plannera bu plasmacar nasil bi sey almayi düşünüyorum da halinin üzerinde gitmediğini yazmislar disarida cimlerin üstünde veya cakilli bi yolda nasil ilerliyo? Bi de neyle calisiyor?

Biz evde kullanmadık hiç canım Ama karsı komşumun oğlu evde kullanıyor halıda da suruyordu. Çakıllı yolda evet sıkıntılı oluyor. Enson kızım çimlerden aşağı suruyordu :) ama tabi çukurlu biyerde sıkıntı olur ilerlemez. Değişik bir dengesi var aracın ayakları yukarı koyup dıreksiyonu saga sola cevirince ilerliyor ama daha kucukler bızınkı ayaklarıyla itiyor sadece O kadar. Aşağıdaki linkte bir video var onu izle canım. İstersen bir oyuncak mağazasında bi bak oyle al sevecek mi bakalım. Bizim sitede bınıyordu cocuklar benim kızım onlarınkine bındı birksç kez oyle aldık.

image.jpg

Bizdede durum aynı geçen senede böyleydi denize sokana kadar ne yaptıysam geçirememiştim şimdide tatile gitmeyi sırf bu isilikler için istiyorum yoksa ben kapalıyım ve o sıcak bana eziyet oluyor
Klimada çok soğuk olmadıktan sonra çarpmıyor ben sürekli çalıştırıyorum iki gündür 26 derecede çalışıyor odanın kapısı açık oluyor ama birazda alıştırmaya bakıyor sanırım biz arabadada klima çalıştırıyoruz

Eki Görüntüle 1849882 uyurken halimizx
Bizdede klima var ama sadece uyurken çalıştirabiliyoruz çarpmasin diye.bende bizim evde ust kat ve sicaklik 30.deniz suyunu denemek gerek o zamann

Biz evde kullanmadık hiç canım Ama karsı komşumun oğlu evde kullanıyor halıda da suruyordu. Çakıllı yolda evet sıkıntılı oluyor. Enson kızım çimlerden aşağı suruyordu :) ama tabi çukurlu biyerde sıkıntı olur ilerlemez. Değişik bir dengesi var aracın ayakları yukarı koyup dıreksiyonu saga sola cevirince ilerliyor ama daha kucukler bızınkı ayaklarıyla itiyor sadece O kadar. Aşağıdaki linkte bir video var onu izle canım. İstersen bir oyuncak mağazasında bi bak oyle al sevecek mi bakalım. Bizim sitede bınıyordu cocuklar benim kızım onlarınkine bındı birksç kez oyle aldık.

Güzel bişey hosuma gitti akulu araba sevmiyorum, bisiklet yerine daha guvenli duruyor. Dedigin gibi magazada görürsem bakiim ona göre. Iki iki buçuk yaşlarında kullanabilir belki.

Güzel bişey hosuma gitti akulu araba sevmiyorum, bisiklet yerine daha guvenli duruyor. Dedigin gibi magazada görürsem bakiim ona göre. Iki iki buçuk yaşlarında kullanabilir belki.
Kızım ıkı yasındaydı biz aldıgımızda 5 yasında su an. Benim kızım biyere gıttıgımızde yurumez koşar resmen bunu aldıktan sonra rahat etmiştim. Pikniğe, yıruyuse, Acık avm lere falan goturduk hep mağazalara gırmezdi bunu goturunce sesi cıkmaz :) daha guvenli evet yokusta bindirmiceksin o kadar. Bisikleti biz kızıma yeni aldık daha hiç istemedi plasmacarı sevdiği için. akülü araba seviyorlar ama herseylerı de olsun istemiyorum. Butun avmlerde var şimdi akülü araba isteyınce bındırıyoruz mutlu oluyor. Eve alsak taşı indir kaldır, koyacak yerimiz de yok. Bize cok gereksiz geliyor ama tercih meselesi tabi.

Eki Görüntüle 1849943
Bizdede durum aynı geçen senede böyleydi denize sokana kadar ne yaptıysam geçirememiştim şimdide tatile gitmeyi sırf bu isilikler için istiyorum yoksa ben kapalıyım ve o sıcak bana eziyet oluyor
Klimada çok soğuk olmadıktan sonra çarpmıyor ben sürekli çalıştırıyorum iki gündür 26 derecede çalışıyor odanın kapısı açık oluyor ama birazda alıştırmaya bakıyor sanırım biz arabadada klima çalıştırıyoruz
Ayyy kiyamamm yaa vallaa heryerleri boyle bacaklar haricc.

Oda bişeymi adanadym 61gordu yanıyrz resmn klima hiççç kapanmıyr mutfaaga girlmyr bile 2gndr orc bile tutamıyrm

Ay ben hic konusmayayim o zaman. İzmir şuan 42°. Cocuk hic birsey yemiyor bu sıcakta. Sadece sivi aliyor. Eridi gitti valla :KK43:
benimki de oyle inan ne pisirecegini ne verecegimi sasirdim
Eki Görüntüle 1849943
Yagiz Selimin de bacaklari boyle bugun denize soktuk insallah iyi gelir cunku doktorun verdigi ilaclar yaramadi

benimki de oyle inan ne pisirecegini ne verecegimi sasirdim

Yagiz Selimin de bacaklari boyle bugun denize soktuk insallah iyi gelir cunku doktorun verdigi ilaclar yaramadi

Benim oğlum da yemiyor sıcaktan sanırım. Bi kahvaltısını guzel yapıyor o da önüne koyuyorum.ben verince yemiyor. zeytin kaşar tereyağlı yumurta bazen salatalık yarı çatalla yarı elle kırk saatte yiyor. Corba istemiyor yemekleri 1-2 kasık anca. Elma seviyor bugun dogradım koydum geldi gitti yedi. Ac geziyor resmen :KK43:

Bu konuda adem gunesin gorusunu bilmiyrm zaten o ne derse oyle yapmaya caliscam
Iki yasa kadar emzirin diyor ama ben kesicem ya
Bide etrftan kes baskilarina da uyuz oluyrm
Ee yeter emdi okadar tepkileri cildirtiyor
Sanki 3 yasina kadar emzirmjsim gibi kes kes muamelesi yapiolar
Kirmamak icin birsey demiyorum
1 yasina girdi gireli boyle
Is yerinde bi emziren ben varim
Digerleri emziremedi bisi desem alinacaklar
Susuyrm
Su insanlarin zaten annelere karisma huyuna hepten ifritim
Gecen parka bizimki cikti merdivenleri aldi basini gidiyor
Oglum dur annecim.ordan dusebilirsin gel boyle diyrm ki kontrok edemeyecegim yukseklige kadr cikiyor ve bazen oturup kaymak yerine ayakta yurumeyi deniyor kaydirakta, sonuc olarak yuvarlanma tehlikesi var
Kizini sallayan bilmis anne
Annesi birak ciksin merdivenlerden aa hadi aferin alkis falan
La havle dedim icimden kirmak istemedim
Sonuc ne oldu oglum ucuyordu kaydiraktan boyum 180 olmasa zor yakalardim onu
Kadinin ciiti cikmadi sonra
Ya sen ne karisiyorsun sanane
Bnm.oglumun merdivenn cikma cesareti sana mi kalmis, oglum 11 aylik yurudu mrrdivenlerin anasini aglatir ne biliosunki sen
Ay deli oluyrm cidden
canım bu kasım annelerini uzun süredir takip ediyorum ve Türkiye ve yurt dışında ki arkadaşlardan çok bilgi paylaşımımız oldu. Şunu rahatlıkla söyleye bilirim ki çoğu anneden bilgili ve iyi bir anne olduk. bu nedenle sen nasıl doğrusunu biliyorsan öyle yap. millette başkasına müdahale hastalığı var ne yazık ki ama vız gelir tırıs gider. bilim ve annelik hislerin ne diyorsa öyle yap:KK9:

Valla ben iki senedir bir fiil yanındayım viledayla dövüyor beni eline ne geçirse önce bana vuruyor hepsi yapıyor demek ki bunu Adem Güneş geçende anlatıyordu çocuk babasının elinden telefonu alır gider duvara tak tak vurur onun çıkardığı sesi kolunda yaptığı titreşimi gözler bunlar normal şeyler diyordu

Ama ben şunu anladım dönemsel olarak hepsi aynı şeyleri yapıyorlar fakat hiç bu ay çok uslu ağzı var dili yok güzel güzel oyun oynuyor dediğimiz bir dönem gelmiyor hep dönemler yaramazlık üzerine
mağdur carputi bacım benim.
YAMAN paşam bak bacı mı dövme yaptığın Türk ceza kanununa göre kasten yaralamaya suçuna girer. hele bu kasıt anne ve babaya karşı yapılır ise cezası artırılarak verilir sakın teyzem. anneye cici yap.:KK39::KK39::KK15:

Kızlar ya :KK43: oğlum carsamba gecesi yüzüstü düştü. Agzi burnu kanadı. Cok ağladı yavrum benim hickira hickira. Hemde benim yüzümden :KK43: bugun ogleden sonra gozlerinin alti ozellikle sol taraf bayagi kızarmış. Gozalti kirmizi kirmizi olmus. Burununa düştü diyemi.? Off. Allah'im babasına dakikasinda dr a alalim dedim birşey olmaz.dedi. ya ben duramıyorum ama. Burun kemigine birsey olmusmudur?? Ya ben napiyim simdi..? Off Allah'im..

Merhaba kızlar. 11 haziranda poyraz amipli dizanteri oldu 12 gundur koydeydik ilac icti.dun geldim biraktim ilacı bugün yine ishal su gibi. Poposu hemen pişti birakmiyor alt degiseyim
Ilaç içerken böyle degildi.katı olan kakasi bugün su oldu.pzt gidecem bakalm ne çıkacak. Hic durmuyor kanepede, başımın üstünde geziyor .bide hamileyim agresifim .

Can'ımsın sağol aklına gelmişiz bize çıkmadı istanbuldayız yine çok şükür siz ne yaptınız sen nasılsın damla Nasıl
Bize çıktı Can'ım Diyarbakır'a yolcuyuz inşallah hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur damla bildiğin küçük ergen triplerinde 2 yaş fena çarptı bizi hiç sakin günümüz yok sürekli huyssuz mızmız iştahsız herşeye muhalefet tüm gün koşturmaca canı sağlığı içinde olsun da ne yapalım inşallah şu rahat günler gelir bi an önce Yaman Nasıl

Kızlar ya :KK43: oğlum carsamba gecesi yüzüstü düştü. Agzi burnu kanadı. Cok ağladı yavrum benim hickira hickira. Hemde benim yüzümden :KK43: bugun ogleden sonra gozlerinin alti ozellikle sol taraf bayagi kızarmış. Gozalti kirmizi kirmizi olmus. Burununa düştü diyemi.? Off. Allah'im babasına dakikasinda dr a alalim dedim birşey olmaz.dedi. ya ben duramıyorum ama. Burun kemigine birsey olmusmudur?? Ya ben napiyim simdi..? Off Allah'im..

Cok gecmis olsun doktora gidebildiniz mi biseyi yoktur umarim

M mengur nasil gidiyo hamilelik?

Kasimda dogum cok rahatmis ya sicaklardan duramiyorum nefes alamiyorum, oglus pencerelerden sarkarsa diye pencere bile acamiyoruz bi yandan ardarda dis cikariyoruz, icerden biri tekmeliyo disardan biri, oyy oy:KK14:

Bize çıktı Can'ım Diyarbakır'a yolcuyuz inşallah hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur damla bildiğin küçük ergen triplerinde 2 yaş fena çarptı bizi hiç sakin günümüz yok sürekli huyssuz mızmız iştahsız herşeye muhalefet tüm gün koşturmaca canı sağlığı içinde olsun da ne yapalım inşallah şu rahat günler gelir bi an önce Yaman Nasıl
Hayırlısıyla tamamlayıp dönmek Nasip olsun inşallah
Valla ben iyice zayıfladım 5 dk oturtmuyor Yaman sürekli ağlıyor bilmiyorum valla çok şey yazasım var ama Canları Sağolsun

X