- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
Vay cok iyi basarmissin ben basaramam saniyrmSelam bayanlar sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyorum emme konusu açılmış benim kızımda gün içinde aklına düştüğü an Memiş diye tutturuyor elleri kucağıma geldiği an sürekli koynumda 5 dakika emerse 10 dakika seviyor kokluyor öpüyor uykuya geçerkende eller koynuma giriyor seve seve uyuyor Öncesinde emerek uyuyordu Bigün canıma tak etti gece 2,3 sefer kalkıyordu emmedende uyumuyordu dedim emmeyi iki yaşına kadar bırakmayacağım ama gece emmesini keseceğim gece emzirdim birlikte yattık elini koynuma soktu dedim annecim bu gece meme uyudu sabah olsun uyanacak sabaha kadar meme yok uyuması baya sürdü mızmızlandı ama sonunda uykuya yenik düştü gece her kalktığında aynı şeyi söyledim istersen su içebilirsin dedim ama üç gece baya çok ağladı kucağıma aldım sevdim öptüm sarıldım her meme dediğinde emziğini verdim hırsından bana vurdu bile ama ben kararlı davranınca su içmeyi kabul etti sabah 8 gibi o istemeden annecim meme uyanmış istersen emebilirsin dedim çok sevindi tabiki şimdi gece Uyandığında su istiyor sabah 10:30'da kalkıyor ama saat 8,9'da kurulmuş gibi emmek istiyor biz aynı yatakta uyuyoruz ilk uykusunu kendi yatağında uyuyor 3,4 saat sonra uyanıp bizim yatağımıza geliyor elini koynuma sokup uyuyor şimdi Sırada bütün geceyi kendi yatağında geçirmesini Sağlamak onun içinde yine benim kararlı olmam lazım bi gücümü toplarsam sıra ona gelecek benim keyfim iyide bütün gece Babayı tekmeliyor yatakta adam tekme yememek için yatağın iyice kenarında bir karışlık yerde yatmak zorunda kalıyor
Yine cok kotuyum
Ya yazik degilmj bana ya
Onu uyuturken sizmisim
Bi kac ssaat uykudan sonra yanima gelio saga cevir emzir sola cevir emzir tam daldi yatiriyim diyrm mizir mizir aglio bida al emzir
Sahura kalkacam kaldirmadi
Annem aldi kucagina o agla agla bennyedim ictim bisilrr
Annemde sinirlendim gitmjs yumurtali ekmek yapmis yaa
Zaten cocuk emio susuyrm
O mahveder beni
Yorgunluktan cok gerginim
Mama veren annelere soylenip duruyrm
Vrriyorlar mamayi sabah kadar oh yatiyorlar diye sinirimi onlardan cikariyorum
Bidr bida emzirmiycem diyrm ama nasil basaricam ya
Durduramam.gibi gelio