Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emdikleri icin öyle benim kizimda oyle. Bu ara birde sahura kalkip uyumuyor saat 6ya kadar onu uyutmaya calisiyorum. Sinek, meme , rüya gibi cesitli nedenlerden sürekli uyanik.s Bende istiyorum biraktirmayi 2 yaşıda beklesemmi diyorum ama nasil olacak bilmiyorum.Resmen yapışık geziyoruz.Nasil biraktiracaksin Adem Güneş kademeli biraktirin cocuk travma yasamasin diyor oda zor yada eski usul bilemedim.sBen cok yoruldum pilim bittu
19 aydir maksimum.kesintisiz 3 saat uyuyabildim
Uyan uykuya dal bida uyan kisir dongu
Sutten kesinc rahatlamayi umuyorum
Soyle aksam yatayim sabaha kadar uyanmadan uyuyayim
Oyle ozledim ki
Dönemsel bir şey herhalde Yaman da parka çıkınca milletin üstüne koşup tırnak atmaya çalışıyor eskiden kaçardı birini görünceIyi geceler anneler..
Kizim kendi yaşıtlarıni veya kendinden kucukleri sevecegim derken onlara zarar veriyor, surekli aglatiyor kollarinin arasina alip sıkıyor, yuzlerini ciziyor.. Guya yakalamaca oynuyor koseye sikistirip aglatiyor.. kac kere uyardim anlamayip inadina yapiyor cok üzülüyorum mahcup oluyorum diger annelere.. Neler yapabilirim boyle durum yaşayan var mi?
Kraft marka biraz pahalidir herhalde degil mi
Kizlar bayramdan sonra oglumu sutten kesmek istyrm ancak yapamayacagimdan korkuyrm
Deneyen var mi
Nasil yapicam
Bu arada biberon almiyor hic
Ben cok yoruldum pilim bittu
Oyle ozledim ki
Sanırım cocugun yapısı birazda. Karsı komşumun oğlu 3 yasında. Ablası da var ama o kadar sakin bir cocuk ki bebeklikten beri ne oyuncak attıgını gordum ne birine vurdugunu. Koltuk tepesine cıkmayı benimkilerden öğrendi Şöyle sakin bi tane doguramadım :)Cnm bnm oglumda yalniz evdr ananesiylr duruyor ama ayni inan
Bide annem cok sevkatle bakiyor ona
Nrrden bilio oyle saldirmayi anlamadim
Ben de cok bunaldım emzirmekten. Dısarda gun içinde aramıyor fazla ama gece ve gunduz uykudan once cok uzun emiyor ve başka turlu mumkun değil uyumuyor.Ben cok yoruldum pilim bittu
Oyle ozledim ki
Benim kizimda oyleydi sadece emerek uyurdu. Baskasiyla meme ihtimali kalktigi icin kendince yöntem bulur.Bakicisi sallayarak uyutuyor bende emerek asla sallatirmaz.Yani en gec bir ayda oturur duzeni dert etmeBen de cok bunaldım emzirmekten. Dısarda gun içinde aramıyor fazla ama gece ve gunduz uykudan once cok uzun emiyor ve başka turlu mumkun değil uyumuyor.
Yazın kessem aslında yorulur uyur belki bi şekilde, ıkı yası beklesem kışın işe de başlıcam cok cok zor olacak ama kıyamıyorum şu an cesaretim yok süt de geliyor. Ben işteyken nasıl uyutacaklar bilmiyorum sallatmıyor kendını
Ben de cok bunaldım emzirmekten. Dısarda gun içinde aramıyor fazla ama gece ve gunduz uykudan once cok uzun emiyor ve başka turlu mumkun değil uyumuyor.
Yazın kessem aslında yorulur uyur belki bi şekilde, ıkı yası beklesem kışın işe de başlıcam cok cok zor olacak ama kıyamıyorum şu an cesaretim yok süt de geliyor. Ben işteyken nasıl uyutacaklar bilmiyorum sallatmıyor kendını
Benim kizimda oyleydi sadece emerek uyurdu. Baskasiyla meme ihtimali kalktigi icin kendince yöntem bulur.Bakicisi sallayarak uyutuyor bende emerek asla sallatirmaz.Yani en gec bir ayda oturur duzeni dert etme
Cnm bnm oglumda yalniz evdr ananesiylr duruyor ama ayni inan
Bide annem cok sevkatle bakiyor ona
Nrrden bilio oyle saldirmayi anlamadim
Cnm oyle dusunme ben bu zamna kadar yarım saat bile ayrılmadım oğlumla onda da var o hırcınlık baskasına zarar vermiurda ama biri karıssa oda tepki veriyr durduk yere vurmuyrBenim oğlumda da elindekileri bize atma vurma huyu var. Elinde kumanda, oyuncak ne varsa bir anda bize atıyor, anlatıyorum yok, kızsam Gülüyor, oyuna çeviriyor. Acaba çalışan annelerin çocukları mı böyle genelde? Yani bi nevi bize tepki mi? Artık herşeyi düşünüyorum, çünkü senin dediğin gibi sevgiyle büyüyor. Neden bu şiddet anlamadım
Valla ben iki senedir bir fiil yanındayım viledayla dövüyor beni eline ne geçirse önce bana vuruyor hepsi yapıyor demek ki bunu Adem Güneş geçende anlatıyordu çocuk babasının elinden telefonu alır gider duvara tak tak vurur onun çıkardığı sesi kolunda yaptığı titreşimi gözler bunlar normal şeyler diyorduBenim oğlumda da elindekileri bize atma vurma huyu var. Elinde kumanda, oyuncak ne varsa bir anda bize atıyor, anlatıyorum yok, kızsam Gülüyor, oyuna çeviriyor. Acaba çalışan annelerin çocukları mı böyle genelde? Yani bi nevi bize tepki mi? Artık herşeyi düşünüyorum, çünkü senin dediğin gibi sevgiyle büyüyor. Neden bu şiddet anlamadım
Hiç alakası yok canım çalışmakla ben kızım 11 aylıkken işe başlamıştım hareketlidır atlar zıplar ama kızımın hiç vurdugunu attıgını gormedim. Oğlumla 20 ay olacak beraberiz su içer bardagı atar kırar, yemek yerken tabagı yere ceker , bize vurur, biyerde yemek yiyorduk bardagı masaya vurdu elinde kırıldı bişey olmadı sukur. Cocugun yapısı tamamen bence.Benim oğlumda da elindekileri bize atma vurma huyu var. Elinde kumanda, oyuncak ne varsa bir anda bize atıyor, anlatıyorum yok, kızsam Gülüyor, oyuna çeviriyor. Acaba çalışan annelerin çocukları mı böyle genelde? Yani bi nevi bize tepki mi? Artık herşeyi düşünüyorum, çünkü senin dediğin gibi sevgiyle büyüyor. Neden bu şiddet anlamadım
Tayin isteyecegim olma ihtimali cok az ama seneyede ayni kisi olacak İnşallah. Benim kizimda 1 yil istisnasiz hergun agladi yeni alisti. Ama Eylul seminer doneminden bir hafta once yinede çağıracağım eveki hatirlasin unutacaklar cunku.sBakıcımız yeni dönem için çalışamayacağını söyledi, kuran kursuna gidicem falan dedi ama bence çocuk onu eve bağladığı için bakmak istemiyor. Normalde gezmeye düşkün biriydi ama Allah var genel olarak memnundum. Eren tam 2 ay arkamdan ağladı. Sonradan alıştı tabi. Çocuğumu tekrardan bir Başkasına alıştırmaya hiç hazır Değilim Onu tekrar ağlatmayı Göze alamıyorum. Sen naptın bakıcı işini, aynı kişi mi bakacak bu sene de.
Cnm oyle dusunme ben bu zamna kadar yarım saat bile ayrılmadım oğlumla onda da var o hırcınlık baskasına zarar vermiurda ama biri karıssa oda tepki veriyr durduk yere vurmuyr
Komsumn oğlu 2.5yasında artk oğlumu gorusturmuyrum bile hep dovuyr kufur ediyr onlar hiç kızmazdı şimdi tek kalınca kızıyrlar dovuyrlar ama vocuk devam hiç korkmuyr birazda buyuseler gecer die dusunuyrm ama siz yinede uyarın her defasında
Valla ben iki senedir bir fiil yanındayım viledayla dövüyor beni eline ne geçirse önce bana vuruyor hepsi yapıyor demek ki bunu Adem Güneş geçende anlatıyordu çocuk babasının elinden telefonu alır gider duvara tak tak vurur onun çıkardığı sesi kolunda yaptığı titreşimi gözler bunlar normal şeyler diyordu
Ama ben şunu anladım dönemsel olarak hepsi aynı şeyleri yapıyorlar fakat hiç bu ay çok uslu ağzı var dili yok güzel güzel oyun oynuyor dediğimiz bir dönem gelmiyor hep dönemler yaramazlık üzerine
Hiç alakası yok canım çalışmakla ben kızım 11 aylıkken işe başlamıştım hareketlidır atlar zıplar ama kızımın hiç vurdugunu attıgını gormedim. Oğlumla 20 ay olacak beraberiz su içer bardagı atar kırar, yemek yerken tabagı yere ceker , bize vurur, biyerde yemek yiyorduk bardagı masaya vurdu elinde kırıldı bişey olmadı sukur. Cocugun yapısı tamamen bence.
Canm gecen ay yatyrdum oda yanımdaydı uyumuyrdum oyleki dalmştm ustume bi atladıki elimle gozumu bi kapadım saniyeyle her yer kan içine kaldı esime bi bagrdım gel diye beni oyle gorunce adamda korktu oğlumda korktu ama o durumda bile gozumu acamıyrm die esime diyorum bak ona bişe oldumu die dikişlik duruma getrdi de attrmadım ama dikişSanırım erkek çocukları vurmaya daha eğilimli. Ben çevremdeki Arkadaşlarıma söylediğimde bizimkinde vurma huyu yok diyorlar. Bir de Çocuğum yaramaz dediler mi deli oluyorum valla yaramazlık normal diyorum, etrafı dağıtması, karıştırması onlara göre yaramazlık. Ben bunlara çoookk alıştım, Yeter ki eline geçeni bize atmasın. Bu zamanda yaramaz olmayan çocuk neredeyse yok. Şu etrafa zarar verme huyu hoş değil. O kadar müzikli oyuncağı var, düğmelerine basmak yerine oyuncakları ya sürekli yere vurarak kırmayı ya da bize atmayı tercih ediyor. Bu vurma olayı nasıl aşılır ki, görmezden gelinecek bir durum da değil. Dönemsel deyip vurmalarına göz mü yumalım kızlar:)
Geçen gün baya ağır bir anahtarlığı dedesinin gözüne Attı, Adamın gözü baya kötü oldu çok utandım
Sanırım erkek çocukları vurmaya daha eğilimli. Ben çevremdeki Arkadaşlarıma söylediğimde bizimkinde vurma huyu yok diyorlar. Bir de Çocuğum yaramaz dediler mi deli oluyorum valla yaramazlık normal diyorum, etrafı dağıtması, karıştırması onlara göre yaramazlık. Ben bunlara çoookk alıştım, Yeter ki eline geçeni bize atmasın. Bu zamanda yaramaz olmayan çocuk neredeyse yok. Şu etrafa zarar verme huyu hoş değil. O kadar müzikli oyuncağı var, düğmelerine basmak yerine oyuncakları ya sürekli yere vurarak kırmayı ya da bize atmayı tercih ediyor. Bu vurma olayı nasıl aşılır ki, görmezden gelinecek bir durum da değil. Dönemsel deyip vurmalarına göz mü yumalım kızlar:)
Geçen gün baya ağır bir anahtarlığı dedesinin gözüne Attı, Adamın gözü baya kötü oldu çok utandım
Evet bencede oyle, erkek cocuklari vurmaya egilimliyken ki cocuklari cok anacSanırım erkek çocukları vurmaya daha eğilimli. Ben çevremdeki Arkadaşlarıma söylediğimde bizimkinde vurma huyu yok diyorlar. Bir de Çocuğum yaramaz dediler mi deli oluyorum valla yaramazlık normal diyorum, etrafı dağıtması, karıştırması onlara göre yaramazlık. Ben bunlara çoookk alıştım, Yeter ki eline geçeni bize atmasın. Bu zamanda yaramaz olmayan çocuk neredeyse yok. Şu etrafa zarar verme huyu hoş değil. O kadar müzikli oyuncağı var, düğmelerine basmak yerine oyuncakları ya sürekli yere vurarak kırmayı ya da bize atmayı tercih ediyor. Bu vurma olayı nasıl aşılır ki, görmezden gelinecek bir durum da değil. Dönemsel deyip vurmalarına göz mü yumalım kızlar:)