2014 Kasım Anneleri

Bugün itibariyle tatile girdik, çok mutluyum oğluma daha çok zaman ayırabilicem, memleketime gidip ailemle tatili geçiricem inşallah. Uzakta olmak çok zor, karnesini alan çocuklar kadar mutluyum:)
Kızlar bu arada Şokta çocuklara karne hediyesi olsun diye uzaktan kumandalı araba gelmiş. Baya da güzel duruyor, fiyatı da çok uygun 20 tl. Normalde Migros'ta falan 100 civarı. Bizimkilere şuan erken mi olur bilmiyorum ama alıp erene bir kaç ay sonra vereyim diyorum. Siz de bi bakın derim
Gule gule git cnm aikenle sevdklernle mutlu tatller cnm benm kayınbbm almştı arabayı kac ay önce ozamn bile kullnytrdu tam olmazsada şimdi cok gzel kullanıyo hele parkta balknda daha ii gidiyo kullnşlı yani tavsiye edlir

Bu arada ben cok fazla nettn alışvers yapn birsyim ilkk defa bilmedgm bi sitedn alşvers yaptım allahtn nakit yaptm sahtekar çıktlar abiye evi die bi site 120tllik bi urundu bambst 3tane pijama gndermşlr diyecgm o ki siz siz oln nenm dusygm hataya dusmyn

Bize hediye gelmişti uc tekerlekli bisiklet kızıma. Önü pandalı geniş modellerden. Küçük birşey almanı önerırım. Kızımın boyu uzundur ama 2bucuk yaşındayken bile ayakları pedala yetişemiyordu. Hiç kullanamadık oğluma da cıkarmadım. Onu indirip kaldırmak eziyet gıbı geliyor bana zaten içinde duracagını da sanmıyorum özgür takılmayı seviyor.

Plasmacar denilen bir araç var bir diğer adı karınca kızım ıkı yasından beri onunla takılıyor. Bu sene buyuk bisiklet aldık karınca oğluma kaldı çok eğleniyor sürerken. Henüz ayaklarıyla itiyor. Daha serbest takılıyor kendı ınıp bınıyor tasıyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Resim de gonderıyorum :)
Canim degisikmis gercekten cok hos fiyatlari ne civarda bu araclarin

çelik değil canım plastik aksam ama kaliteli yani dolu marka pilsan ve doluyu iyi diyorlar.bisiklet bu.tek beklemediğim yani arkasındaki ebeveyn tutamağı direksiyona yön vermiyor çocuk nereye çevirirse oraya ittiyorsun.ama model olarak en beğendiğğim buydu.fiyatı değişiyo gittigidiyorda 55 tl ye aldım.
Canim zor oluyordur sen yon veremeyince degil mi?
Fiyati cok uygunmus tesekkur ederim

Bu arada kizlar yazlik ayakkabi nasil aldinizz.model paylasirsaniz sevinirim.nike sandalet baktim ama rahat edermi bilemedim.

Birde bebisine akulu araba alan vlrmiii
Canim akulu alirsan ebeveyn kontrolu olmasini unutma derim biz henuz almadik cunku evimiz apartman

Arkadaslar Yagiz selimi sinekler mi desem bocek mi desem birseyler yiyiyor kuzumun kollari bacaklari kocaman kirmiziliklar ile dolu bir akil verin banaa:KK34::rolleyes:

Arkadaslar Yagiz selimi sinekler mi desem bocek mi desem birseyler yiyiyor kuzumun kollari bacaklari kocaman kirmiziliklar ile dolu bir akil verin banaa:KK34::rolleyes:
Cnm sink ısıryodr benm oğlumda da oldu gecn gun ayagı balon gibi şisti dunde serce parmgı bikaç gun suruyo şişliği
Akulu araba alcklara tavsiyem bize kaynnm aldı 101den uzaktn kumndalıda oluyo normlde ama 6walmyn yavs gidiyo 12lik alın seneye kullnmzlar cok yavs yani 6lık biz 350aldık bu haftada farklı modeli geliyr 101e bu geln daha şık ama 6lık bilgnz olsn

Yavrumun heryeri sicaklardan isilik olduu.uclarida su toplar gibi oluyo yaa

Cok cokk terliyorr kollari hep boncuk boncuk terr.kafasini hiccc soylemiyimm.
Bu saate kadar iki oldu suya sokuyorum.evde klima var ama çarpar diye calistiramiyoruz sadece uyudugundaa.
Sizinkiler ne durumda kizlarr

Cnm sink ısıryodr benm oğlumda da oldu gecn gun ayagı balon gibi şisti dunde serce parmgı bikaç gun suruyo şişliği
Akulu araba alcklara tavsiyem bize kaynnm aldı 101den uzaktn kumndalıda oluyo normlde ama 6walmyn yavs gidiyo 12lik alın seneye kullnmzlar cok yavs yani 6lık biz 350aldık bu haftada farklı modeli geliyr 101e bu geln daha şık ama 6lık bilgnz olsn
Bakmak lzmm.esim aşkım kidz de sordu 1300 cok pahali yaaa.biraksam alicakk.o kadar para verilirmi yaa yazik.

Canim degisikmis gercekten cok hos fiyatlari ne civarda bu araclarin

Canım biz uc sene once almıştık 129 tlye şu an 229 tl sanırım ama internette daha ucuza var. Google a plasmacar yazıp videolarını izleyebilirsiz. Kızım 3 senedir ustunde hala sağlam hiç pişman olmadım aldıgımıza. Cok severek bindi.

Doktora goturdun mu canim ne yiyiuor olabilirki kuzulari cok uzuluyorum birde hala şu alerji denen illet gecmedi kirmiziliklar var bacaklarimizda onunda nedenini bulamadik bilmiyorum ne yapacagimi
Canım biz uc sene once almıştık 129 tlye şu an 229 tl sanırım ama internette daha ucuza var. Google a plasmacar yazıp videolarını izleyebilirsiz. Kızım 3 senedir ustunde hala sağlam hiç pişman olmadım aldıgımıza. Cok severek bindi.
Bir bakayim canim sagol bu arada agir mi canim

Doktora goturdun mu canim ne yiyiuor olabilirki kuzulari cok uzuluyorum birde hala şu alerji denen illet gecmedi kirmiziliklar var bacaklarimizda onunda nedenini bulamadik bilmiyorum ne yapacagimi

Bir bakayim canim sagol bu arada agir mi canim

Cok agır değil oğlum 19 ayı gectı kendı alıp getırebiliyor belli bi mesafede.

Allerji için yediklerini takip ettin mi hiç canım. Bizde de besin allerjisi var ama kurmuzılık olarak değil gaz ve bağırsak problemi olarak gosterıyor kendını. Parcacıklı kaka yapıyor zeytini sindiremiyor mesela. Yogurt, balık, antep fıstıgı yediği zaman karnı cok ağrıyor gece. Bunlar benim tespit ettiklerim. Uykudan once Cok emiyor bir de hala sütten de gecince hiç sindiremiyor kuzum :KK43:

Iyi geceler anneler..
Kizim kendi yaşıtlarıni veya kendinden kucukleri sevecegim derken onlara zarar veriyor, surekli aglatiyor kollarinin arasina alip sıkıyor, yuzlerini ciziyor.. Guya yakalamaca oynuyor koseye sikistirip aglatiyor.. kac kere uyardim anlamayip inadina yapiyor cok üzülüyorum mahcup oluyorum diger annelere.. Neler yapabilirim boyle durum yaşayan var mi?

Iyi geceler anneler..
Kizim kendi yaşıtlarıni veya kendinden kucukleri sevecegim derken onlara zarar veriyor, surekli aglatiyor kollarinin arasina alip sıkıyor, yuzlerini ciziyor.. Guya yakalamaca oynuyor koseye sikistirip aglatiyor.. kac kere uyardim anlamayip inadina yapiyor cok üzülüyorum mahcup oluyorum diger annelere.. Neler yapabilirim boyle durum yaşayan var mi?

Benim oğlum da aynı canım ama bizdeki durum ablayla surekli boğusma halindeler ona bağlıyorum. Oyuncak atıyor falan. Psikoloji okuyan bi tanıdıgım ani tepki verme diyor uyar sakince. Birine gıttıgım zaman ortamda cocuk varsa oğlumu takip etmekten helak oluyorum. Gecende biyerde kahve içiyorduk yanımıza biri yaklastı kucuk cocuğa oğlum parmagını uzatıyordu annesine soyledim hemen bızımkıler boğusmaya alışık oyun zannediyor diye. Sanırım şimdilik takip etmekten başka yapacak bişeyimiz yok dıger annelerın de anlayışlı olması gerekiyor cocuk sonuçta.

Iyi geceler anneler..
Ay cnm bende cok dertliyim, bnmki de kimse yanassin istemiyor yanina
Parkta kiz cocukklari cok anac gelip sirnasiyorlar bebek bebek diye, bizimki yuzlerine daliyor ittiriyor
Hic guzel guzel oynayim huyu yok
Bu donemden mi kaynakli bilemedim
Izah etsemde gelisme saglayamiyorum
Ne yapacam sasirdim

Benim oğlum da aynı canım ama bizdeki durum ablayla surekli boğusma halindeler ona bağlıyorum. Oyuncak atıyor falan. Psikoloji okuyan bi tanıdıgım ani tepki verme diyor uyar sakince. Birine gıttıgım zaman ortamda cocuk varsa oğlumu takip etmekten helak oluyorum. Gecende biyerde kahve içiyorduk yanımıza biri yaklastı kucuk cocuğa oğlum parmagını uzatıyordu annesine soyledim hemen bızımkıler boğusmaya alışık oyun zannediyor diye. Sanırım şimdilik takip etmekten başka yapacak bişeyimiz yok dıger annelerın de anlayışlı olması gerekiyor cocuk sonuçta.
Cnm bnm oglumda yalniz evdr ananesiylr duruyor ama ayni inan
Bide annem cok sevkatle bakiyor ona
Nrrden bilio oyle saldirmayi anlamadim

Kizlar bayramdan sonra oglumu sutten kesmek istyrm ancak yapamayacagimdan korkuyrm
Deneyen var mi
Nasil yapicam :KK43:
Bu arada biberon almiyor hic

X