2014 Kasım Anneleri

20160616_091542.jpg
cok memnunun bazen bebek arabisla degilde bisikletle cikiyoruz.daha sonra uc teker olarak kullanabilir

Bu arada kizlar yazlik ayakkabi nasil aldinizz.model paylasirsaniz sevinirim.nike sandalet baktim ama rahat edermi bilemedim.

Birde bebisine akulu araba alan vlrmiii

Menenjit aşisini hastane verdi bize iki doz yapildi

hangi aylarda yaptırdın 2 doz peki 2 yaşına kadar dendiği
için bende 2 yaşında bir doz yaptırırım diyorum ama.
yanlış mı biliyorum acaba.

Eki Görüntüle 1847579
cok memnunuz oğlumda cok seviyor plastik degil demir ana hatlari. ayağı pedala yetisince inşallah sadece 3tekerlekli kullanacagiz

modelin adı ne geçiyo canım bende bakayım olmadı pek
bebek arabasını sevmiyor ama hiç durmak istemiyor
belki böyle bişey sever.

Eki Görüntüle 1847660 cok memnunun bazen bebek arabisla degilde bisikletle cikiyoruz.daha sonra uc teker olarak kullanabilir

seninkinin modeli ne peki canım buda güzelmiş..

Bu arada kizlar yazlik ayakkabi nasil aldinizz.model paylasirsaniz sevinirim.nike sandalet baktim ama rahat edermi bilemedim.

Birde bebisine akulu araba alan vlrmiii

evet aynen ayakkabı bende düşündüm sporu var eşim
bitane daha alalım diyo ben açık olsun diyorum ama
nasıl birşey bilemedim sandalet kullanamazlarmı acaba.
spor sıcaklarda terletir ya.

Sevindim canım iyi olmasına, benim oğluma flagly alerji yaptı her yeri kıpkırmızı kabardı:-( muadili başka bi ilaç verdi onuda yarın alıcam ama korkuyorum ya yine alerji yaparsa diye vermesem bu defada iyleşemyck ayy çok üzgünüm elimdende bişey gelmiyor:-(
Nidazol verir yada baska bir tedavi uygular. Er yada gec düZelir. Allah korur bebekleri

aşıyı biz alıcaz hastaneye götürüp yaptırcaz mı yani
yada bir hastaneye gidip menejit aşısı yaptırcam desem yapmazlar mı..

hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inş.
dediğin gibi en önemlisi eli ayağı düzgün olsun.
Valla bilmiyorum ki özelde Nasıl oluyor sağlık ocağı bize eczaneden alırsınız demişti

Valla bilmiyorum ki özelde Nasıl oluyor sağlık ocağı bize eczaneden alırsınız demişti

peki eczaneden aldım sağlık ocağa yapıyor mu
aşıyı hastanelermi yapıyor valla ben bu aşıdan
hiç birşey anlamadım :) doktor da yönlendirmeyince
sizden duydum öle öğrendim yani.

canim aslinda erken degil o surmryecek sen ittireceksin ilerleyen zamanlarda o surecek

fiyat nedir canim plastik mi celik aksam mi

Resim bekliyorum canim

çelik değil canım plastik aksam ama kaliteli yani dolu marka pilsan ve doluyu iyi diyorlar.bisiklet bu.tek beklemediğim yani arkasındaki ebeveyn tutamağı direksiyona yön vermiyor çocuk nereye çevirirse oraya ittiyorsun.ama model olarak en beğendiğğim buydu.fiyatı değişiyo gittigidiyorda 55 tl ye aldım.

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 41

belki böyle bişey sever.

baby and toys markası

bizim doktorumuz direk hastanede yaptı 13aylıkken tek doz ama bildiğim kadarı ile sağlık ocağı eczaneden alınca yapıyor hemsirenize sorabilirsin

Sevgili kasım anneleri dün sahurda ünlü bir pedagog vardı tv de.çocuk yetiştiren ebeveyn lerin çocuk yetiştirmek ile ilgili en az iki kitap okumadan çocuklarını yetiştirmesine hayret ediyorum dedi .adam haklı valla.yarından tezi yok başlıyorum kitaba

Sevgili kasım anneleri dün sahurda ünlü bir pedagog vardı tv de.çocuk yetiştiren ebeveyn lerin çocuk yetiştirmek ile ilgili en az iki kitap okumadan çocuklarını yetiştirmesine hayret ediyorum dedi .adam haklı valla.yarından tezi yok başlıyorum kitaba
Kendisi uzman pedagog Adem güneş oluyor onun kitaplarını okuyabilirsin tavsiye ederim öğrenecek çok şeyimiz var çoooookkk hele Adem beyi dinledikçe kendimi çok eksik görüyorum

Ceza ile çocuk eğitiminin asla olmayacağını da her programda yineliyor pazartesi saat 10:00 da bizim radyo da programı var tekrarı pazar 10:00 da

belki böyle bişey sever.

Uc ay arayla yapildi bizim asimiz doktor tarihini veriyor zaten.
Kraft markasi.modelini hatirlamiyorum.nette yazarsan cesitleri cikar cnm.

Bizim doktorumuz ıkı tur menenjit aşısı oldugunu söylemişti birisi menectra ıkı doz yapılıyormuş. Diğeri nimenrix tek doz oluyormuş. Farkı ne bilmiyorum. Doktorumuz 15.ay bittiğinde nimenrix yaptı tek doz. İnternetten bak istersen canım aşı isimlerını yazıp. Alıp yAptırabılırsın.

Her doktor gerrkli gormuyor bu asıları. Özel bir aşı. Fiyatı 155 tl idi. Devlet yapmıyor canım.

Bugün itibariyle tatile girdik, çok mutluyum oğluma daha çok zaman ayırabilicem, memleketime gidip ailemle tatili geçiricem inşallah. Uzakta olmak çok zor, karnesini alan çocuklar kadar mutluyum:)
Kızlar bu arada Şokta çocuklara karne hediyesi olsun diye uzaktan kumandalı araba gelmiş. Baya da güzel duruyor, fiyatı da çok uygun 20 tl. Normalde Migros'ta falan 100 civarı. Bizimkilere şuan erken mi olur bilmiyorum ama alıp erene bir kaç ay sonra vereyim diyorum. Siz de bi bakın derim

Kendisi uzman pedagog Adem güneş oluyor onun kitaplarını okuyabilirsin tavsiye ederim öğrenecek çok şeyimiz var çoooookkk hele Adem beyi dinledikçe kendimi çok eksik görüyorum

Ceza ile çocuk eğitiminin asla olmayacağını da her programda yineliyor pazartesi saat 10:00 da bizim radyo da programı var tekrarı pazar 10:00 da
evet canım kitabını aldım 40 lı sayfalardayım (yazdığı ilk kitapmış)
bizim radyo sizin radyo vb radyo maalesef Rize de çekmiyor:mad: . internetten takip etmekte zor. şimdilik kitaplarıyla yetineceğiz artık.

evet canım kitabını aldım 40 lı sayfalardayım (yazdığı ilk kitapmış)
bizim radyo sizin radyo vb radyo maalesef Rize de çekmiyor:mad: . internetten takip etmekte zor. şimdilik kitaplarıyla yetineceğiz artık.

X