Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım insallahEvet öyle olacak. Ayy sende mi hamilesin .tebrikler allah sag salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah. Beni de ayni şekilde tabi ❤❤❤
Menenjit aşisini hastane verdi bize iki doz yapildi
Eki Görüntüle 1847579
cok memnunuz oğlumda cok seviyor plastik degil demir ana hatlari. ayağı pedala yetisince inşallah sadece 3tekerlekli kullanacagiz
Eki Görüntüle 1847660 cok memnunun bazen bebek arabisla degilde bisikletle cikiyoruz.daha sonra uc teker olarak kullanabilir
Bu arada kizlar yazlik ayakkabi nasil aldinizz.model paylasirsaniz sevinirim.nike sandalet baktim ama rahat edermi bilemedim.
Birde bebisine akulu araba alan vlrmiii
Merhaba kızlar nasilsiniz bebişler nasıl?
Nidazol verir yada baska bir tedavi uygular. Er yada gec düZelir. Allah korur bebekleriSevindim canım iyi olmasına, benim oğluma flagly alerji yaptı her yeri kıpkırmızı kabardı:-( muadili başka bi ilaç verdi onuda yarın alıcam ama korkuyorum ya yine alerji yaparsa diye vermesem bu defada iyleşemyck ayy çok üzgünüm elimdende bişey gelmiyor:-(
Valla bilmiyorum ki özelde Nasıl oluyor sağlık ocağı bize eczaneden alırsınız demiştiaşıyı biz alıcaz hastaneye götürüp yaptırcaz mı yani
yada bir hastaneye gidip menejit aşısı yaptırcam desem yapmazlar mı..
hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inş.
dediğin gibi en önemlisi eli ayağı düzgün olsun.
Valla bilmiyorum ki özelde Nasıl oluyor sağlık ocağı bize eczaneden alırsınız demişti
canim aslinda erken degil o surmryecek sen ittireceksin ilerleyen zamanlarda o surecek
fiyat nedir canim plastik mi celik aksam mi
Resim bekliyorum canim
baby and toys markasıhangi aylarda yaptırdın 2 doz peki 2 yaşına kadar dendiği
için bende 2 yaşında bir doz yaptırırım diyorum ama.
yanlış mı biliyorum acaba.
modelin adı ne geçiyo canım bende bakayım olmadı pek
bebek arabasını sevmiyor ama hiç durmak istemiyor
belki böyle bişey sever.
seninkinin modeli ne peki canım buda güzelmiş..
evet aynen ayakkabı bende düşündüm sporu var eşim
bitane daha alalım diyo ben açık olsun diyorum ama
nasıl birşey bilemedim sandalet kullanamazlarmı acaba.
spor sıcaklarda terletir ya.
bizim doktorumuz direk hastanede yaptı 13aylıkken tek doz ama bildiğim kadarı ile sağlık ocağı eczaneden alınca yapıyor hemsirenize sorabilirsinpeki eczaneden aldım sağlık ocağa yapıyor mu
aşıyı hastanelermi yapıyor valla ben bu aşıdan
hiç birşey anlamadım :) doktor da yönlendirmeyince
sizden duydum öle öğrendim yani.
Kendisi uzman pedagog Adem güneş oluyor onun kitaplarını okuyabilirsin tavsiye ederim öğrenecek çok şeyimiz var çoooookkk hele Adem beyi dinledikçe kendimi çok eksik görüyorumSevgili kasım anneleri dün sahurda ünlü bir pedagog vardı tv de.çocuk yetiştiren ebeveyn lerin çocuk yetiştirmek ile ilgili en az iki kitap okumadan çocuklarını yetiştirmesine hayret ediyorum dedi .adam haklı valla.yarından tezi yok başlıyorum kitaba
Uc ay arayla yapildi bizim asimiz doktor tarihini veriyor zaten.hangi aylarda yaptırdın 2 doz peki 2 yaşına kadar dendiği
için bende 2 yaşında bir doz yaptırırım diyorum ama.
yanlış mı biliyorum acaba.
modelin adı ne geçiyo canım bende bakayım olmadı pek
bebek arabasını sevmiyor ama hiç durmak istemiyor
belki böyle bişey sever.
seninkinin modeli ne peki canım buda güzelmiş..
evet aynen ayakkabı bende düşündüm sporu var eşim
bitane daha alalım diyo ben açık olsun diyorum ama
nasıl birşey bilemedim sandalet kullanamazlarmı acaba.
spor sıcaklarda terletir ya.
Bizim doktorumuz ıkı tur menenjit aşısı oldugunu söylemişti birisi menectra ıkı doz yapılıyormuş. Diğeri nimenrix tek doz oluyormuş. Farkı ne bilmiyorum. Doktorumuz 15.ay bittiğinde nimenrix yaptı tek doz. İnternetten bak istersen canım aşı isimlerını yazıp. Alıp yAptırabılırsın.peki eczaneden aldım sağlık ocağa yapıyor mu
aşıyı hastanelermi yapıyor valla ben bu aşıdan
hiç birşey anlamadım :) doktor da yönlendirmeyince
sizden duydum öle öğrendim yani.
evet canım kitabını aldım 40 lı sayfalardayım (yazdığı ilk kitapmış)Kendisi uzman pedagog Adem güneş oluyor onun kitaplarını okuyabilirsin tavsiye ederim öğrenecek çok şeyimiz var çoooookkk hele Adem beyi dinledikçe kendimi çok eksik görüyorum
Ceza ile çocuk eğitiminin asla olmayacağını da her programda yineliyor pazartesi saat 10:00 da bizim radyo da programı var tekrarı pazar 10:00 da
evet canım kitabını aldım 40 lı sayfalardayım (yazdığı ilk kitapmış)Kendisi uzman pedagog Adem güneş oluyor onun kitaplarını okuyabilirsin tavsiye ederim öğrenecek çok şeyimiz var çoooookkk hele Adem beyi dinledikçe kendimi çok eksik görüyorum
Ceza ile çocuk eğitiminin asla olmayacağını da her programda yineliyor pazartesi saat 10:00 da bizim radyo da programı var tekrarı pazar 10:00 da
Sağol canım. Şükür biz de iyiyiz. Terrible two sendromunu dibine kadar yaşıyoruz ogluşla :)))selam canım biz iyiyiz sen nasılsın.
senin kuzun nasıl.