2014 Kasım Anneleri

carputi carputi menenjit aşısını yaptırdın mı yamana. Bu konu konuşulmuştu sanırım ama hatırlayamadım. Erene 2 yaşında tek doz mu yaptırsam acaba? Bildiklerini paylaşır mısın arkadaşım
Valla bizde daha olmadık 2 yaşa az kaldı zaten tek doz yaptırırım artık yine bir doktorla görüşmek lazım... en son ister 2 ister tek doz yaptır ama muhakkak yaptır demişti

Valla bizde daha olmadık 2 yaşa az kaldı zaten tek doz yaptırırım artık yine bir doktorla görüşmek lazım... en son ister 2 ister tek doz yaptır ama muhakkak yaptır demişti

özeller mi yapıyor bunu peki sağlık ocakları mı olmadı
bende yaptırayım 2 yaşında son aşısı var ama onu bilmiyorum.

Herkese merhaba .ikinci bebegimin cinsiyetini ogrendim bugun.cok mutluyum. Allah bana ikinci kez anne olma duygusunu tattirdgi icin şükrediyorum. Bebeğim erkek.2 erkek annesi olcam yani. Eli ayagi düzgün olsun ayipsiz kul olsun . ☺❤❤❤❤❤ne olursa olsun.sira isim arayışında

Herkese merhaba .ikinci bebegimin cinsiyetini ogrendim bugun.cok mutluyum. Allah bana ikinci kez anne olma duygusunu tattirdgi icin şükrediyorum. Bebeğim erkek.2 erkek annesi olcam yani. Eli ayagi düzgün olsun ayipsiz kul olsun . ☺❤❤❤❤❤ne olursa olsun.sira isim arayışında
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun, bişey sorcam oğlun iyleştimi merak ettim tekrar tahlil yaptrdınmı benim oğlumda dünden beri ateş ve isal bardı kakasında amip milrobu çıkmış:-( çok moralim bozuldı yaa Allah şifa versin perişan oldu yavrum, iyleşmiştr inşallah oğlun

canım çok geçmiş olsun mürüvvetini de görürsün inşallah.
bizde 10 gün önce sünnet olduk. dr bize ilk önce batikon sürün sonra kremi ditişlerin üzerine sürün dedi.
batikonu gazlı beze çektirip pipinin üzerine damlatarak sürmeye çalışıyoruz. daha sonra kremi pipinin dikiş yerinin üzerine halka şeklinde sıkıp bardağı koyuyoruz. kremi elinle sürme bence sadece üzerine sık ve halka şeklini yap bırak bence hem daha çabuk işin bitar hem de elleyerek acıtmamış olursun. tüm bunları yaparken birisinin çocuğu da tutması lazım yoksa yapmam imkansız gibi.
canım birde kakasını yapar yapmaz altını değiştir pipiye değip enfeksiyon yapmasın.3 gün içerisinde düzelmeye başlıyor.
Amin canım sağolasın, şimdi daha iyi çok şükür bu defada bagırsak enfeksiyonu okdu:-( çok yıprandı yavrum hayırlısı bakalım

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun, bişey sorcam oğlun iyleştimi merak ettim tekrar tahlil yaptrdınmı benim oğlumda dünden beri ateş ve isal bardı kakasında amip milrobu çıkmış:-( çok moralim bozuldı yaa Allah şifa versin perişan oldu yavrum, iyleşmiştr inşallah oğlun
Merhaba cok sağol darisi başına. Tabj ikinciyi istiyorsan. Ilac kullanali 3. Gun oldu.cocuk keyifolarak iyi istah da düzeldi ama o duzelene kadar babasi ve ben uykularimizi kaybettik.ishal benm en cok korktugim sey. Sivi kaybi ,ates yetişkinler bile eriyp bitiyor.dr 10 gun ilac kullan gel tahlil yapalim dedi.o zaman gtrcem çocuğu. Sanırım salgin var.ben elazigda yaşıyorum ve bu teshis yuzunden aciller dolu cock.aslnda amip li dizanteri de yaz ayindan oluyor. Su ver cocuga bn bogazina da iyi bakmanin çocuğu erken iyilestirecegi dusuncesindeyim. Yayla corb patatesli yemekler ayran yogrt cok veriyom.dr dedi hazir gidalar paket ürünleri sakin verme.iyilesme suresi uzar.bnde bi danone verirdim zatn artk onuda almiyorum. Cok geçmiş olsun duzelirler insalllah.kurban olurum kucuk yavrularimiza. ☺❤❤❤

Tenteli bisiklet aldiniz mi arkadaslar fiyat marka onerileriniz?

Ben almadım daha. Henüz erken olduğunu düşünüyorum. 2 yaşından sonra alırım. Zaten şuan kendi suremez üstüne birde sürekli ona birseyler alinca artık hiçbirşey ile eskisi kadar oynamadigini farkettim.arabasi var zaten kendi surebildigi. O biraz beklesin.

Hayırlı olsun Can'ım evde 3böcek 1 çiçek olcak yani

Paralı aşı bu istersen işte alıyorsun yapıyorlar

aşıyı biz alıcaz hastaneye götürüp yaptırcaz mı yani
yada bir hastaneye gidip menejit aşısı yaptırcam desem yapmazlar mı..

hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inş.
dediğin gibi en önemlisi eli ayağı düzgün olsun.

merhaba ben aldım.gittigdyrdan dolu marka 3 tekerlekli ebeveyn tutamaklı bisiklet.kalite güzel.tentesi yok ben tenteli modelleri sevmiyorum bu daha modern duruyo.model olarak da ünisex bi model.foto koyamadım bi sorun oldu.

aşıyı biz alıcaz hastaneye götürüp yaptırcaz mı yani
yada bir hastaneye gidip menejit aşısı yaptırcam desem yapmazlar mı..

hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inş.
dediğin gibi en önemlisi eli ayağı düzgün olsun.
Menenjit aşisini hastane verdi bize iki doz yapildi

Merhaba cok sağol darisi başına. Tabj ikinciyi istiyorsan. Ilac kullanali 3. Gun oldu.cocuk keyifolarak iyi istah da düzeldi ama o duzelene kadar babasi ve ben uykularimizi kaybettik.ishal benm en cok korktugim sey. Sivi kaybi ,ates yetişkinler bile eriyp bitiyor.dr 10 gun ilac kullan gel tahlil yapalim dedi.o zaman gtrcem çocuğu. Sanırım salgin var.ben elazigda yaşıyorum ve bu teshis yuzunden aciller dolu cock.aslnda amip li dizanteri de yaz ayindan oluyor. Su ver cocuga bn bogazina da iyi bakmanin çocuğu erken iyilestirecegi dusuncesindeyim. Yayla corb patatesli yemekler ayran yogrt cok veriyom.dr dedi hazir gidalar paket ürünleri sakin verme.iyilesme suresi uzar.bnde bi danone verirdim zatn artk onuda almiyorum. Cok geçmiş olsun duzelirler insalllah.kurban olurum kucuk yavrularimiza. ☺❤❤❤
Sevindim canım iyi olmasına, benim oğluma flagly alerji yaptı her yeri kıpkırmızı kabardı:-( muadili başka bi ilaç verdi onuda yarın alıcam ama korkuyorum ya yine alerji yaparsa diye vermesem bu defada iyleşemyck ayy çok üzgünüm elimdende bişey gelmiyor:-(

Ben almadım daha. Henüz erken olduğunu düşünüyorum. 2 yaşından sonra alırım. Zaten şuan kendi suremez üstüne birde sürekli ona birseyler alinca artık hiçbirşey ile eskisi kadar oynamadigini farkettim.arabasi var zaten kendi surebildigi. O biraz beklesin.
canim aslinda erken degil o surmryecek sen ittireceksin ilerleyen zamanlarda o surecek
merhaba ben aldım.gittigdyrdan dolu marka 3 tekerlekli ebeveyn tutamaklı bisiklet.kalite güzel.tentesi yok ben tenteli modelleri sevmiyorum bu daha modern duruyo.model olarak da ünisex bi model.foto koyamadım bi sorun oldu.
fiyat nedir canim plastik mi celik aksam mi
Ben aldum bisiklet tenteli.itmeli sonra parcalarini sokup uc tekerlekli kullanabiliyorsun.resim atarim ilk firsatta
Resim bekliyorum canim

canim aslinda erken degil o surmryecek sen ittireceksin ilerleyen zamanlarda o surecek

Resim bekliyorum canim
mBYT-2029021B_1.jpeg
cok memnunuz oğlumda cok seviyor plastik degil demir ana hatlari. ayağı pedala yetisince inşallah sadece 3tekerlekli kullanacagiz

Resim bekliyorum canim

Bize hediye gelmişti uc tekerlekli bisiklet kızıma. Önü pandalı geniş modellerden. Küçük birşey almanı önerırım. Kızımın boyu uzundur ama 2bucuk yaşındayken bile ayakları pedala yetişemiyordu. Hiç kullanamadık oğluma da cıkarmadım. Onu indirip kaldırmak eziyet gıbı geliyor bana zaten içinde duracagını da sanmıyorum özgür takılmayı seviyor.

Plasmacar denilen bir araç var bir diğer adı karınca kızım ıkı yasından beri onunla takılıyor. Bu sene buyuk bisiklet aldık karınca oğluma kaldı çok eğleniyor sürerken. Henüz ayaklarıyla itiyor. Daha serbest takılıyor kendı ınıp bınıyor tasıyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Resim de gonderıyorum :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 93
X