2014 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim carputi kağıt bardağın arkasını kesip koy dedi dr beze degmesin diye de kremi sürdürmüyorki senin dediğin gibi yapayım ozaman yapışmaz beze heralde , ayy valla canım dan can gitti sürekli ağlıyo altını açtrmıyor bile aslında 3gün önce oldu sünneti klamp yöntemiyle bugün çıkardılar o aparatı be hiç memnun kalmadım ya çocugum iki kere eziyet çekti herkeste çok memnun hayret yani, inş çabuk toparlar:-(
geçmiş olsun Allah diğer mürvetlerini de göstersin inşallah. şimdi nasıl toparladı mı biraz. sünnet duydukça içim acıyor benim de o görüntü ilk günler için gerçekten çok üzücü. benim oğlumun bez de yapışıyordu, bardak da durduramamıştık o zaman. doktor hassas teni o yüzden yapışıyor bez demişti. beze vazelin sürdürmüştü yapışmasın diye pipiye de bolca ilaç sıkıyorduk. 3 gün geçince

Teşekkür ederim carputi kağıt bardağın arkasını kesip koy dedi dr beze degmesin diye de kremi sürdürmüyorki senin dediğin gibi yapayım ozaman yapışmaz beze heralde , ayy valla canım dan can gitti sürekli ağlıyo altını açtrmıyor bile aslında 3gün önce oldu sünneti klamp yöntemiyle bugün çıkardılar o aparatı be hiç memnun kalmadım ya çocugum iki kere eziyet çekti herkeste çok memnun hayret yani, inş çabuk toparlar:-(
3 gün geçince suya oturtmuştuk doktorun önerisi ile günde 3 kez. o yaraların derilerin iyileşmesini hızlandırmıştı

Çok teşekkürler. Sizin çocuk daha küçükken geçirdi demi?
Sonradan hersey normale döndü mu?iştah i kilo alimi iyi miydi
Tabii ki. Ben internetten sürekli kalacağına dair bilgiler okuyunca korkmustum hatta. Ama merak etmeyin hijyene dikkat edince geciyor.

Merhaba kızlar umarim sizler ve güzel çocuklarınız iyidir.
Poyraz 3 gündür hasta 2 defa kustu hemde gece. 3 defa sulu kaka yapti.yesil renkli mukuslu.dr a götürdüm kan tahlilleri iyi ama gaita da amipli dizanteri çıktı. Hamileyim emzirdgm icin oldu sandim dr alakasi yok sulardan yikanmamis yiyeceklerdenolmuş dedi.bu arada cocuk 20 saattr beni emmiyor. Sanırım bırakacak.
Neyse flagly verdi hazir yiyecekler yasak.evde ne pisiyosa onuyesin dedi
Ben bu durumdan endişe duydum zayiflarsa yemeden icmeden kesilirse diye cok biii stresliyim üstelik hamileyim. Allah hepimizi kötü hastalklardan korusun.herşey için sagolun.
cok gecmis olsun benim kizimda 7 aylikken oldu 3 sise flagy bitirdik gecti altini değişirken.eldiven kullanmistim dr sizede gecebilir demisti kakasini evde bekletmeyin hemen atin dedi birde sunu unutma.kizim bu flagyden sonra kabiz oldu halada oyle her emdikten sonra kaka yapan cocuk haftada birzorla yapiyor baska bir dr bagirsak florasini boZmus bu kadar antibiyotik probiyotikle kullanilmasi gerekirdi dedi İnsallah tek sisede gecer biter sizinki ama probiyotigi sor kullan druna cok berbat birdurum her kakada ortaligi yikmasi:KK43:Rabbim herkesin cocuguna sifaa versin İnsallah bu hastalik gecici korkacak birsey yok ama bu dedigimede dikkat ett tekrar gecmis olsun

Kilosuna göre alıyordum ama sanırım dediğin gibi küçük. Bugün eşim Carrefour dan 5 numara almış. Bu arada baya indirimli şuan. 5 numara 66 lı 35,90. Normalde marketlerde pahallı oluyor. Elimde de baya molfix var. Primanın inceliği esnekliği başka bezde yok malesef
Ben su anda prima premium kullaniyorum ama ondan sonra ne kullanirim bilemedim.bu bezin inceligi cik guzell digerleri kalin sanki.
5 numara yesil paketli olanlar dimi

@güzidel canım alıntı yapamıyorum, teşekkür ederim , dr da bize öyle dedi yarın suya oturtcam inşallah , hala kıpkırmızı yaa içim tutmuyoki bakıym eşim sürüyor kremini falan insan kıyamıyor şükür ki tek derdimiz bu olsun

Bnde yaparim kekigi. Annem koyden dag kekigi toplayack.internetten tuhaf seyler okudum.yok bu hastalık kalicidr surekli tekrar eder.yok cocuk gelismez kilo almaz.bagirsaklari tamamen temizlemek lazm oda kekik sayesinde oluyormuş bir tek
Canım 1ay önce bende amipli dizanteri oldum malesef yediğim bi yiycekten bulaşmış çok kötüydü gerçkten ben bile dayanamadım lüçücük yavrucaklar nasıl dayansın:-( Allah şifa versin flagly bende içtim ilaç bitince iki gün sonra tekrar ağrımaya başladı karnım falan dağ kekiği aldım 1bardak kaynamış suya 1tatlı kaşığı atıp demledim içtim hergün çok şükür iyim tahlil için haftaya tekrar gideceğim, sende dene istersen kekiği, ayrıca bulaşıcı kesinlikle ellerini sürekli yıka oğlununda öyle tabi çünkü elini poposuns kakasına vs sürse sen yıkayanadan herhangi bi yerr sürerse orda tekrar çoğalabilir ve sizede oradan bulaşabilir, geçmiş olsun

cok gecmis olsun benim kizimda 7 aylikken oldu 3 sise flagy bitirdik gecti altini değişirken.eldiven kullanmistim dr sizede gecebilir demisti kakasini evde bekletmeyin hemen atin dedi birde sunu unutma.kizim bu flagyden sonra kabiz oldu halada oyle her emdikten sonra kaka yapan cocuk haftada birzorla yapiyor baska bir dr bagirsak florasini boZmus bu kadar antibiyotik probiyotikle kullanilmasi gerekirdi dedi İnsallah tek sisede gecer biter sizinki ama probiyotigi sor kullan druna cok berbat birdurum her kakada ortaligi yikmasi:KK43:Rabbim herkesin cocuguna sifaa versin İnsallah bu hastalik gecici korkacak birsey yok ama bu dedigimede dikkat ett tekrar gecmis olsun
Sağol canim.siZede geçmiş olsun. Allah tekrar yasatmasin.poyraz ilac da icmyor ağlıyor ağlıyor ne biçim. Enjektorle cekip agzina skyorum.bu tür ilaclar bagirsak duzenini bozuyor tabiki çok üzgünüm kullanırken bile tedirginim.kimi sonrasi kabiz oluyor.kimide aşırı kaka yapıyor. Umarim ilerde duzelir ne diyeyim

Canım 1ay önce bende amipli dizanteri oldum malesef yediğim bi yiycekten bulaşmış çok kötüydü gerçkten ben bile dayanamadım lüçücük yavrucaklar nasıl dayansın:-( Allah şifa versin flagly bende içtim ilaç bitince iki gün sonra tekrar ağrımaya başladı karnım falan dağ kekiği aldım 1bardak kaynamış suya 1tatlı kaşığı atıp demledim içtim hergün çok şükür iyim tahlil için haftaya tekrar gideceğim, sende dene istersen kekiği, ayrıca bulaşıcı kesinlikle ellerini sürekli yıka oğlununda öyle tabi çünkü elini poposuns kakasına vs sürse sen yıkayanadan herhangi bi yerr sürerse orda tekrar çoğalabilir ve sizede oradan bulaşabilir, geçmiş olsun
Sağol. Pazardan sebze meyve almisti o ara tuvalete gittim. Esyalar yerdeydi ve cocuk bi erik isirmış bir domates yemiş yikanmadan.ondan oldu bnce.dr sudan da olur dedi.evde şimdiye kdar bole bisey olmadi hergun temzliyorm ama ne varsa dışarda hastanede var

Bnde yaparim kekigi. Annem koyden dag kekigi toplayack.internetten tuhaf seyler okudum.yok bu hastalık kalicidr surekli tekrar eder.yok cocuk gelismez kilo almaz.bagirsaklari tamamen temizlemek lazm oda kekik sayesinde oluyormuş bir tek
Nette yazilanlara takilma bak sana iki tane guzel ornek bebeklermizde tekrarlamdi cok sukur bn suan dikkat bile etmiorm cok olmasi gereken gibi yasio.. bizim doktor tahlili temiz ciktikdan snra maflor(probiyotik bakteri iciren gida takviyesi) die bi damla verdi bagirsak duzelnliyici bu iki gnde kesilio hemn isalsede kabizsada normale cevirio halada evimden eksik etmem cunku amip iyisese bile o isal hemn kesilmio o donemde gunde 10 kere falan isal gidiordu azicik azicik doktoruna bi danis yavrack susuz kalmasn daha fazla

Nette yazilanlara takilma bak sana iki tane guzel ornek bebeklermizde tekrarlamdi cok sukur bn suan dikkat bile etmiorm cok olmasi gereken gibi yasio.. bizim doktor tahlili temiz ciktikdan snra maflor(probiyotik bakteri iciren gida takviyesi) die bi damla verdi bagirsak duzelnliyici bu iki gnde kesilio hemn isalsede kabizsada normale cevirio halada evimden eksik etmem cunku amip iyisese bile o isal hemn kesilmio o donemde gunde 10 kere falan isal gidiordu azicik azicik doktoruna bi danis yavrack susuz kalmasn daha fazla
Ben her dakka su veriyorum.dr bir yudum bile cok onemli dedi.ve bolca yayla corb patatesli yemekler kefir. Dr flagly e ilave olarak reflor sase verdi.bir bardk suda eritp icilen.dedi ateş onemli bunun yani sira kusma onemli bnlar bzde yok smdlk sukur.
Tedavi bittiktn sonra bakacm durumuna.
Zaten anneler çocuklarının herseyini onceden tahmin edebiliyor.
Poyraz normal hayatindada aşırı kaka yapan bir çocuktu. Gunde 3 bazen 4.hatta ben endiselenmistim demek yedigi yaramiyor zayif kalack dedim ama bana çekmiş kilosu da iyi boyuda maşallah.
Flagly bittikten sonra nasıl olur dersen yine sivik yapar eski haline döner insallah

Ben su anda prima premium kullaniyorum ama ondan sonra ne kullanirim bilemedim.bu bezin inceligi cik guzell digerleri kalin sanki.
5 numara yesil paketli olanlar dimi

Biz ilk 4 ay premium care kullandık. Onda tek sevmediğim şey içi fileli olduğundan kaka yapınca poposuna yapışıyordu. Ondan sonra prima aktife( yeşil renkli olan ) beze geçtik. O da baya ince güzel ama taşma olayı çok oluyor. Molfixi denedim, çok kalın geldi ve pişik yaptı, pişiğini geçiremedim. Valla bez konusunda tam 4-4 lük biz bez bulamadım malesef. Şimdi tekrar primaya geçtim, artık değiştirmek istemiyorum. Bez değiştirmekte pişik yapıyor.
Bu arada yeşil paketler indirimde. Premium care baya pahallı ya.

carputi carputi menenjit aşısını yaptırdın mı yamana. Bu konu konuşulmuştu sanırım ama hatırlayamadım. Erene 2 yaşında tek doz mu yaptırsam acaba? Bildiklerini paylaşır mısın arkadaşım

Yaman'ında 3 numara nesli ben ağladım ilk kestiğinde eşim bi tuhaf oldu çocuk bi daha istemem öyle kısa yakıştıramadım valla
ayy cok uzuldum optum hep kafasını
sonra dedım kı kendıme
baska bı sebep dolayısıylada kesılebılırdı, uzulme
annem ortu ıle saclarını toplamıs yanı yere dusmedıler
kokladım onları eve gelınce, miss kokuyorlar, saklayacagım saclarını, umarım o miss koku kalır :KK43:

bebegımızın gecmısıne ulasamamak ne kotu
mesela o yenı dogan hallerı
doyamadan buyuyolar :KK43:(((((((((((((((((((((

bı haftada baya toparlıyor
kremı bızde uzerıne sıkıp kapatıyorduk, baska turlu surulemıyor zaten
kopuk bardagın ust kısmını halka seklınde ıkı parmak kalınlıgında kesıp koyuyor ve her alt acmada yenısı ıle degıstırıyorduk bı hafta boyunca

alt acmak bı ıskenceydı
eger bebıs kılolu ıse pıpısını gerı sıyırın mutlaka

Selam bayanlar oğlum sünnet oldu bugün ama dr krem verdi bizimki asla sürdürmüyor çok ağlıyo ellettrmiyo bile napmalıyım yavruları sünnet olan annişler bi yardım edin neyle sürdünüz kremi ve nasıl tabiki, off çok fena sünnet yeride zaten bakmaya içim el vermiyor:-( çok ağlıyor yaa kaç güne iyleşir acAba
canım çok geçmiş olsun mürüvvetini de görürsün inşallah.
bizde 10 gün önce sünnet olduk. dr bize ilk önce batikon sürün sonra kremi ditişlerin üzerine sürün dedi.
batikonu gazlı beze çektirip pipinin üzerine damlatarak sürmeye çalışıyoruz. daha sonra kremi pipinin dikiş yerinin üzerine halka şeklinde sıkıp bardağı koyuyoruz. kremi elinle sürme bence sadece üzerine sık ve halka şeklini yap bırak bence hem daha çabuk işin bitar hem de elleyerek acıtmamış olursun. tüm bunları yaparken birisinin çocuğu da tutması lazım yoksa yapmam imkansız gibi.
canım birde kakasını yapar yapmaz altını değiştir pipiye değip enfeksiyon yapmasın.3 gün içerisinde düzelmeye başlıyor.

sonra dedım kı kendıme
kokladım onları eve gelınce, miss kokuyorlar, saklayacagım saclarını, umarım o miss koku kalır :KK43:

duygusal bacım benim. yazdıklarına aynen katılıyorum. hemen büyüyorlar

sonra dedım kı kendıme

duygusal bacım benim. yazdıklarına aynen katılıyorum. hemen büyüyorlar :nazar:

sonra dedım kı kendıme

duygusal bacım benim. yazdıklarına aynen katılıyorum. hemen büyüyorlar :nazar:

X