2014 Kasım Anneleri

http://www.eviminaltintopu.com/noktacikli-sevimli-sablonlar/
kızlar burada şablonlar var
mesela,
Eki Görüntüle 1844881
buna stıcker yapıstırarak renklerle ılgılı calısma yapabılırız
ben deneyecegım :)
bebıslerımız yemez ya da yırtmazsa guzel olur :)
seffaf dosyaya koyup o sekılde calısabılırız sanırım
Ben renkli kırtasiye diye bir siteden pvc kaplı olanlardan aldım 3.5 tl gibi fiyatı üstüne boyama bile yapabilir siliniyor ve yırtılmaz

Selam bayanlar oğlum sünnet oldu bugün ama dr krem verdi bizimki asla sürdürmüyor çok ağlıyo ellettrmiyo bile napmalıyım yavruları sünnet olan annişler bi yardım edin neyle sürdünüz kremi ve nasıl tabiki, off çok fena sünnet yeride zaten bakmaya içim el vermiyor:-( çok ağlıyor yaa kaç güne iyleşir acAba

Henüz görmedi geçenlerde toplu bir kırtasiye alışverişi yaptım bir çok şey aldım ona sıra var daha parmak boya ile çalışıyor bu ara

Ağzına sokmuyor mu carputi? Benim oğlum herseyı yiyor sulu boya yapıyordu kızım, gordu istedi ona da hazırladım biraz yaptı fırcayı agzına soktu, suyu içmeyr kalktı olmaz diyince ınatla agzına goturdu. Oyun hamurlarını da yıyor koparıp koparıp fırlatıyor. Herseye izin veriyorum gosterıyorum ablasından da goruyor ama dagıtmak ve yemekten başka bi iş yapmıyor. Ikı cocuk olunca da ortalık hep savaş alanına dönüyor

Eren'de araba merakı hiç yok ya, nasıl erkek çocuk bu. Tek heyecanla Oynadığı şey top. Nerde top görse onun için ağlıyor. Evimiz top doldu. Kahvaltı işinde dediklerini uygulicam inşallah işe yarar. Bu arada adaşım hangi bezi kullanıyorsunuz? Biz prima kullanıyoduk 4 numara yanlardan taşıyor sürekli. 4+ da her yerde yok. Artık Fenalık geldi bana, sürekli çıt çıt lı badi Değiştiriyoruz. Geçen hafta molfix 4 numara aldık. Büyüklüğü iyi, taşma falan da yok. Tek sıkıntı poposu pişik oldu Eren'in. Bez konusunda ne yapsam ki kararsız kaldım..
Cnm 4 numara çok küçük diilmi,ben 5+ kullanıyorum ki oğlum ne tombiş ne de uzun.bikaç kere bulamayp 5 aldgımda bile taştı.

Selam bayanlar oğlum sünnet oldu bugün ama dr krem verdi bizimki asla sürdürmüyor çok ağlıyo ellettrmiyo bile napmalıyım yavruları sünnet olan annişler bi yardım edin neyle sürdünüz kremi ve nasıl tabiki, off çok fena sünnet yeride zaten bakmaya içim el vermiyor:-( çok ağlıyor yaa kaç güne iyleşir acAba
Hayırlı olsun canımm vede çk geçmiş olsun anestol pomad verdmi doktor o brz uyuştrdgu için daha kolay sürdürüyolar

Emmek istediginde hayır şimdi degil, süt bitti falan diyorum olmadı dikkat dagitiyorum. Uzun emmek isterse yine dikkati başka bir şeye çekip bıraktırıyorum. Birden bırakmanın uygun olmadığını söyledi doktoru. Gece bırakmasına gelince de uykuyu bırakıp yerine oyun bile oynayacagiz unutması için şimdi kendimi buna hazırlıyorum çünkü ilk iş annenin kafada bitirmesi bizim için de zor bir süreç bende düşündükçe ayrilik kaygısı yaşıyorum zaman zaman

nelerr yaptım ogün canım oyun oynayalım dedim
tv bile açtım yok ağlamaktan bişey yapmadı ikna olmadı bir şekilde
belki daha küçüktür 1 2 ay sonra iyice aklı erdiğinde bitti desem yada pis desem falan
almaz daha istemez ne bilim ya valla kafam çok karışık..

pekı hangı marka boya aldın carputı :)
bıde nasıl calısıyorsunzu
Aslı'nda içeriğine göre en ucuz olanı aldım fatih marka parmak boya zararlı içeriği yok güvenilir ellerden ve kıyafetten rahat çıkıyor

Tek renk ile başladık biz sadece kırmızı ile boyama yapıyor beyaz zeminde yanına fırça koyuyorum ama müdahale etmiyorum ister eliyle ister fırçayla boyuyor karışmıyorum hiç sırasıyla diğer renklere geçicez boyadıklarını kurutup duvara asıyorum görüp ben diyor seviniyor

Ağzına sokmuyor mu carputi? Benim oğlum herseyı yiyor sulu boya yapıyordu kızım, gordu istedi ona da hazırladım biraz yaptı fırcayı agzına soktu, suyu içmeyr kalktı olmaz diyince ınatla agzına goturdu. Oyun hamurlarını da yıyor koparıp koparıp fırlatıyor. Herseye izin veriyorum gosterıyorum ablasından da goruyor ama dagıtmak ve yemekten başka bi iş yapmıyor. Ikı cocuk olunca da ortalık hep savaş alanına dönüyor
Ohooo kaç defa yedi kaldırıp ara ara denedim artık yemiyor ama hala bazen yeme denmesi yapıyor

Hayırlı olsun canımm vede çk geçmiş olsun anestol pomad verdmi doktor o brz uyuştrdgu için daha kolay sürdürüyolar
Yok canım vermedi ya sadece yara için bi krem verdi kendim alsam dediğin kremi nasıl kullancam

1 haftaya toparlıyor tam iyileşme yine bi 20-25 günü buluyor bezin pipisine denk gelen yerine bolca krem sık kapat sürdürmüyorsa zaten sabah akşam sürülüyor sende sabret biraz o tuhaf görüntü bi hafta on güne geçiyor geçmiş olsun

1 haftaya toparlıyor tam iyileşme yine bi 20-25 günü buluyor bezin pipisine denk gelen yerine bolca krem sık kapat sürdürmüyorsa zaten sabah akşam sürülüyor sende sabret biraz o tuhaf görüntü bi hafta on güne geçiyor geçmiş olsun
Teşekkür ederim carputi kağıt bardağın arkasını kesip koy dedi dr beze degmesin diye de kremi sürdürmüyorki senin dediğin gibi yapayım ozaman yapışmaz beze heralde , ayy valla canım dan can gitti sürekli ağlıyo altını açtrmıyor bile aslında 3gün önce oldu sünneti klamp yöntemiyle bugün çıkardılar o aparatı be hiç memnun kalmadım ya çocugum iki kere eziyet çekti herkeste çok memnun hayret yani, inş çabuk toparlar:-(

Teşekkür ederim carputi kağıt bardağın arkasını kesip koy dedi dr beze degmesin diye de kremi sürdürmüyorki senin dediğin gibi yapayım ozaman yapışmaz beze heralde , ayy valla canım dan can gitti sürekli ağlıyo altını açtrmıyor bile aslında 3gün önce oldu sünneti klamp yöntemiyle bugün çıkardılar o aparatı be hiç memnun kalmadım ya çocugum iki kere eziyet çekti herkeste çok memnun hayret yani, inş çabuk toparlar:-(

O yöntemi bilmiyorum ben bize eski usul dikişli yapıldı sıkma canını toparlıyorlar ağrı kesicisini içir eziyet çekmesin

X