2014 Kasım Anneleri

kızlar tamam azar azar koyup yiyecem...
cinsmiyim neyim ben ya bitek salataya aşeriyom.
gidiyimde yeyim azıcık öpüldünüz hepiniz...
isyan123 geçmiş olsun
Rabbim hepinizi ve meleklerinizi korusun:KK54:

hormonlar çarptı beni galiba,, bebişe bişey olmasınnn :KK43: pzrts daha bi rahatlarım umarım.. başımda dönüyo ara ara,,gebeliğin nekadar gıcık belirtisi varsa hepsini barındırmaktayım şuanda kendimdeee :KK53:

Arada bas dönmedi bendede oluyor şekerim ama geçiyor.kendini ddinleme sikms..stres en büyük dusmanimiz su anda..birde günde 2 lt su iç canim...ben daha doktora girunmedim bile haftaya gitcem bskalim bende durumlar ne..azcik tirsiyorum ama dusunmemeyr calisiyorum sekerim

Arada bas dönmedi bendede oluyor şekerim ama geçiyor.kendini ddinleme sikms..stres en büyük dusmanimiz su anda..birde günde 2 lt su iç canim...ben daha doktora girunmedim bile haftaya gitcem bskalim bende durumlar ne..azcik tirsiyorum ama dusunmemeyr calisiyorum sekerim

bol bol içiyorum su,, bide benim taş kum vs.. böbrekler baya zengindir sorma :KK50: bide onlar çıkmasa başıma iyi olacakkk

merhabalar test sonuçlarımı aldım.

beta hcg:KK43:H) 451.0 mIU/mL nasıl arkadaşlar sonuç azmı çokmu :S

bu arada diğer sonuçlarım bi düşük bi yüksek. allak bullak hematoloji sonuçlarım.

kan değerim: HGB 9.5 yani sınırın altında

bana DECAVİT ,Ferro sanol duodenal bunların decavit olanı vitamin. ferro olanı demir ilacı demirim baya düşmüş hemen başlıyorum ilaçlara.

merhabalar test sonuçlarımı aldım.

beta hcg:KK43:H) 451.0 mIU/mL nasıl arkadaşlar sonuç azmı çokmu :S

bu arada diğer sonuçlarım bi düşük bi yüksek. allak bullak hematoloji sonuçlarım.

kan değerim: HGB 9.5 yani sınırın altında

bana DECAVİT ,Ferro sanol duodenal bunların decavit olanı vitamin. ferro olanı demir ilacı demirim baya düşmüş hemen başlıyorum ilaçlara.

değerin güzel canım sat kaç bu arada, ilaçlarına hemen başla erteleme

Kızlar birşey sorcam dereotu nane ve maydonoz hamilelikte zararlımı ?
doktoruma sormadım internette baktım tam emin olamadım zaten azar azar salataların içine ekleyip yiyecegim...
canım cok istiyor yav...
Bir bilginiz varmı kızlar

maydanozun söktürücü özelliği var tatlım
çok yeme. yani azcıktanda bişi olmaz bi yerin şişmesin =))

kuramıyorum şuan :KK43: bende ağla ağlaaa ancakkkk... en son bu pzrts hcg bakıldı,,3410 çıkmıştı. pazartesii 20000 civarlarında olması lazım minumum. bakalım noolacak

ay böle zaman mı geçer ya :KK1: çok yavaş diil mi ama :26:
kızımı doğurup üstüne 3,5 sene nasıl geçmiş hayretler içindeyim şu anda :KK1::KK52:

YA ICIMDE HIC HEYECAN YOKTU BENIDE HEYECANLANDIRDINIZ:d:d:d

BIRDE SIZ ZIRT PIRT NEDEN HCG DEGERINE BAKIYORSUNUZ KI

canım sattan tam emin değilim. ama şubat 2 ya da 3 olması lazım bundan eminim :)

başlıycam canım hemen :KK17:

benim doğum 11 kasım gibi gözüküyor aramızda 2 gün var çarşamba günü yani 2 gün önce betahcg 420 çıkmıştı bence değerin çok normal haftaya cuma cumartesi gibi keseni görürsün sorunsuz karından :nazar:

YA ICIMDE HIC HEYECAN YOKTU BENIDE HEYECANLANDIRDINIZ:d:d:d

BIRDE SIZ ZIRT PIRT NEDEN HCG DEGERINE BAKIYORSUNUZ KI

sağlıklı gebelik olup olamadığını öğrenmek için, sağlıklı gebeliklerde hcg değeri 2 günde bir 2 ye katlar

Son düzenleme:
benim doğum 11 kasım gibi gözüküyor aramızda 2 gün var çarşamba günü yani 2 gün önce betahcg 420 çıkmıştı bence değerin çok normal haftaya cuma cumartesi gibi keseni görürsün sorunsuz karından :nazar:

inşallah canım sağlıklı olsun da :) zaten doktor randevum 18 martta yani hem kese hemde bebek görülebilir düzeye gelicek inşallah hayırlı haberleri alırız. buda dün bakıldı test sonuçlarım bugün çıktı. yani artık baktırmam. sorun olmadığı sürece :nazar::KK49::KK49:

inşallah canım sağlıklı olsun da :) zaten doktor randevum 18 martta yani hem kese hemde bebek görülebilir düzeye gelicek inşallah hayırlı haberleri alırız. buda dün bakıldı test sonuçlarım bugün çıktı. yani artık baktırmam. sorun olmadığı sürece :nazar::KK49::KK49:

inşallah canım sorun olmaz iyi düşün iyi olsun :KK16:

Kızlar ben 20sine randevu aldım ilk doktora... 21 inde de yola çıkıyorum inşallah bir sorun çıkmaz..

kızlar ben dun doktara gıttım ve kesemın ıkı tane oldugunu ıkız bebeklerımın olacagını ogrendım coook mutluyum yaaa.....:KK49::KK49::KK49:

hayırlıı olsunnn tatlımm harikaaaa yaa çok çokk sevindimmmm :21::21::21:
hcg değerin kaçtııı bende bazen düşünüyorum acaba mı diyede :44:
battan 1 gün önce 204 tü benim
olur mu?olmaz heralde :KK1::KK1:

X