- 2 Nisan 2013
- 1.783
- 815
oo süper kesenin büyümesi bebek zaten 8.haftadan önce görünmez ki niye moralini bozuyosun maaşallah her şey normal ve iyi içini ferah tut
Canım valla ömrümden ömür gitti..bhcg değerime de bakıldı neyseki şükür yükselmiş epey..haftaya çarşama tekrar gidicem umarım o zaman görürüm...
Canım benle sen aynı gunuz biliyosun....
Ben 30 Gunde bir adet oldugum icin yumurtlamamda ona gore gec oluyor.. Dolayısıyla geç döllenmeden dolayı 4 haftalık bir kesem var....ama adet gununden hesaplarsak 6 hafta...kese sonradan embriyoyu sardığı icin bebek gorunmeye basladiginda haftamla uyumlu olucak...
bu haftada gorunmek icin erken olabilir hic moralin bozulmasin...
özellikle karindan baktirdinsa yağ katmanları varsa gazın falan zorlaştırıyo görünmesini..
4/5 haftalarda kese görülür
5/6 arası bebek görülebilir
6/7/8 haftalarda kalp atışı duyulur
ama bunlar gec döllenme karından veya alttan ultrason ve kisinin yapısına göre artı eksi bir hafta oynayabilir..
Sakın sakın hemen moralini bozma bende cts gittim doktora bana 15 gun sonra gel bebegi gorelim rahat rahat dedi
oyle olsa haftaya gel derdi garanti olsun uzulmiim diye bi haftada o koydu ustune....
hersey iyi merak etme daha hicbirimiz gormedik bebialeri
canım senin beklenen adet tarihi ne? bide kesenin ölçüsü nedir?? benim bat 21 şubat görünüyor,,,hesabı sat'a göre yapınca 5+5 oluyor ???
Canım benim kesem son adet tarihimle uyumlu S.A.T 24 OCAK bugün ultrasonda bakldı 6+1 dedi doktor...kesem geçen hafta 3mm di bugün 11 mm ölçüldü kan vermeye gittim geçen perşembe 1368 di 9507 olmuş,güzel dediler haftaya belki hem bebeği hem kalp atışını da görürüz dediler...inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin...haa bi de vajinal bakıldı bu arada..
ben 7+1 de gördüm miniciğimi.. net seçilmiyo tabi çok küçük ama kalbinin atışlarını görüyorsun ve duyuyorsun.. haftaya büyük ihtimal görürsün sen de..
benim de değerlerim düşüktü. 4+4 te keseyi gördüm, 7+1 de kalp atışlarını.. içini ferah tut.. büyük ihtimal haftaya kese görünür..
canım inşallah hayırlısıyla bir hafta daha sabredicem artık :)
Bir de bunların üstüne sabah gittim kan verdim ya muayeneden sonra...tam 2 saat bekledim vermek için...kan alma hemşiresi saat 3 gibi çıkar dedi..neyse 3 de gittim demezler mi senin kanın görünmüyo eminmisin bugün verdiğine !!! dedim siz benimle dalga mı geçiyosunuz...karışıklık olmuş öyle böyle bulundu kanım bulamasalardı bi daha vericektim sonucumu da 4 'e on kala aldım valla...neyse şükür ki sonucum güzel çıktı...