2014 Kasım Anneleri

Hayırlı akşamlar kasım anneleri...
Rabbim nasip ederse bende kasımda alıcam bebegimi kucagıma.
Benim bir oğlum bir kızım var
Üçüncü bebek için erken derdim hep seneye kızım birinci sınıfa başlasın o zaman derdim hep.
Ama ben nekadar plan yaparsam yapayım, zamanını en güzel Rabbim bilir nasip etti...
Bugün doktora gittim ultrasondan baktı.
6+1haftalık hamileyim.
Keseyi gördük on gün sonrada kalp atışları için tekrar gitcez inşallah.
Hala inanamıyorum. Hala adet olcam zannediyorum çünkü kasıklarımda ve karnımda agrılar var.
İki çoçugumda hiç böyle agrı olmamıştı acaba normalmi bu agrılar heycandan doktorada soramadım.Henüz hiç kimseye birşeyde demedim.
Kendim bile hala inanamıyorum...
Rabbim hepinize bebeklerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.

tarihe göre hesaplanınca 5+5 oluyor ama ?? belki sen erken yumurtlamışsındır :)

Canım erken yumurtlama şansım olamaz çünkü aşılama ile hamile kaldım yani sürekli takip halindeydim :) yani yumurtamın hangi gün çatladığı belli...bende anlamadım zaten ama öyle dedi doktor,ölçümlere göre söylüyorlar...

seninle aynıyız canık biz ben
Mde bugün 6+ 0 çıktı senin bulantı falan yok heralde masallah yaaaa

bende ultrasonda

Göremedim alltan muanede kalp atışlarını gördüm duyamadım zaten göremssin ki çok minicik pirinç tanesi ben alltan muane oldum diye gördüm kalp atışınıda

Bulantım yok canım,dün sabah olur gibi oldu ama bugün şükür iyiyim canım,senin mide bulantın mı var?
Muanede alttan bakıldı canım bugün zaten ondan biraz tedirgin oldum bende...neden göremediler diye..kese büyümüş ama bebeim yoktu gözükmüyodu...Artık hayırlısı bir hafta sabredicem canım

Doğru canım ya, sormuştum dimi önceden, kafa yok bende bikaç gündür heyecandan :))
Bende 1 hafta sonra gidicem tekrar kontrole, daha çok küçük teyzesi, keseyi bile göremedik :)
İnşallah herşey sorunsuzca ilerler er birirmiz için, sende hiç sıkma canını :)

benimkinide uyutmaya çalışıyorum şuanda rahat etcem inşallah 15 dk ya kadar

hayırlı olsun canım minik mucizen rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin bende sanki adet olcak gibi kasık ağrısı var ama normalmiş korkma arkadaşların çoğundada var yani sen içini ferah tut

kızlarrrr bu alttaki gebelik takvimini nasıl yapıyoduk ya unutmuşum ben

Kızlar benim de reglim 1 gün geçti. Dün idrar testi yaptım negatifti. Ama idrardan çkmayabilir diyorlar adet günü. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?

Kızlar benim de reglim 1 gün geçti. Dün idrar testi yaptım negatifti. Ama idrardan çkmayabilir diyorlar adet günü. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?
olabilir tabi canım ama belirtin felan varmı hiç

teşekkür ederim canım hepimiz sağ salim alalım tek istediğim o :) ya folicplus kullanıyordum bende ama bu sefer bu denk geldi heralde bi farkı yoktur. :)

folbiol daha iyi canım.. folik asit içeriği daha yüksek diğerlerine göre.. günde 1 tane alman yeterli..

Canım senin sıkıntın neydi? İğnen farklıymış. Vurunca acıtıyormu? Benim canım çok yanıyorda Bi de anlamadım hormon içermeyen seninki mi? Benim kullandığım mı ?

ben eczacıyım canım.. oksapar ile clexane aynı ilaç.. birebir eşdeğerler.. ikisi de hormon içermez.. pıhtılaşma sorunu olanlarda gebelikte kullanılmasının bir sakıncası yok, kafana takılmasın..

Valla adet belirtim de yok. Hamilelik belirtim de. Gerçi hamilelikte nasıl belirti olur onu da bilmyorum ki. Hiç hamile olmadım :)

Bu arada telefona yüklediğim bir hamilelik aplikasyonunda olasi doğum tarihi 9 kasım diyor. Senle neredeyse aynı gibiyiz. Senin bat kaçtı. Ve hamile misin?
hmmm benim ki 4 şubat tı bugün 4+1 olduk stiosan inşallah sendede vardır uyuma isteğin sık idrara çıkma mide yanması yada bulantı akınTıda artış çok acıkma kasık bel ağrtısu bunların herhangi biri olabilir canım

hayırlı olsun canım minik mucizen rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin bende sanki adet olcak gibi kasık ağrısı var ama normalmiş korkma arkadaşların çoğundada var yani sen içini ferah tut

Canım cevabın için teşekkür ederim içimi rahatlattın Allah razı olsun...
Rabbim sanada bebegini hayırlısıyla saglıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım doktora gittim bugün kesenin etrafında da hafifi kan gördü doktor.haklı çıktın progestan verdi kullan haftaya tekrar kontrole gel dedi. bakalım haftaya tekrar gidicem .

Canim.çok dikkat et kendine..yat ayaklarinin altina yadtik.koy aksamlari falan..ani hareketler yapma tatlim...ilacinida düzgün kullan birşey olmaz Allahin izni ile..

Canım cevabın için teşekkür ederim içimi rahatlattın Allah razı olsun...
Rabbim sanada bebegini hayırlısıyla saglıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah...
aminnnnn.... Ayrıca ne demek canım topiğimizin amacı bu birmirimizi rahatlatıp güzellll bir hamilelik geçircez allahın izniyle

slm arkadaşlar zaman geçmiyor sabah olsun kuzucuğumun değeri yükselmişmi baktırcam çok heyecanlıyım birde hamileliğimi öğrenmeden evvel donuyordum sanki sırtıma bacaklarıma ayaklarıma kar yağıyordu şimdi yanıyorum sıcaklıyorum ilk bebeğimde öğrenmeden ateş basıyordu bunda tam tersi :44::44::44:

Merhaba,
Ben de donuyorum bugün. Yorganın altına girdim şu an hatta.
Belirtiyse bunlar eğer, ağız kuruluğu, hafiften mide bulantısı ve iştah.

Yarın test olucam. Cuma sonucu alırım. Hayırlısı inş.

adet tarihin ne zaman acaba benim 19.33 çıktı yarın tekrarlıcam
ben adet olucakmısım gibiydim sadece uyku üsüme ve sık idrara çıkma vardı
bunlarda yeni başladı göğüslerde kaşıntı şişlik ve çok az akıntı başladı birde kasıgıma kramlar giriyor
tabii gazı unutmamak lazım

Son düzenleme:

Benim sat 2 şubattı. Normalde 5 martta olmam lazımdı en geç. Hiç gecikmezdi çünkü. Ama gelen giden hiç bişy yok. Şu an aslnda belim ağrıyor ama sabah da ağrıyordu ama adet olmadım. Çünkü benim belim ağırdı mı 2 sa içinde olurdum, şu anda bişy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…