2014 Kasım Anneleri

ayy ne güzel canım maşallahhhhh inş ikizlerinn sağlıklıolurlar..doktor şüphelendi ise ikizdir inşşş...
ayy ne güzell bebişler gelcek dünyaya

benimde adetten 5 gün önce pembe kan geldi bir kere bir dahada gelmedi canım..yerleşme kanamasıymı...

ayrıca çok kasık ağrım var ve adet olacakmışım gibi sancı çok az da kahverengi lekeler var geçen hafta daha çoktu leke bu hafta azaldı

bende de gaz sancısı gibi ağrı var ama şükür leke yok...

bende içiyorum artık su..
sabah bende 2 ceviz yiyorum..
öğlen iş yerinde ne çıkarsa..
daha yeni öğrendim zaten akşamlarıda dikkat ederim artık..
değerin maşallah çok güzelll...

Teşekkürler Carla haftaya kesilir inş. lekeler

yaa yumurta sadece hafta sonları yiyebilirim canım..
günde kaç tane folik asit alıosunuz..
ben 3 tane alıyorum..
hala öle devam etssemmi acaba haftaya gidicem doktora
Canım bazıları günde 3 tane alıyor ama ben günde bir tane folbiol alıyorum...
Doktoruna sor, hangisi uygunsa onu kullanırsın...
Keseyi gördün mü sen? :)

Hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hamile kaldığımı öğrendikten sonra anne olmak isteyen herkese dua ettim her gün de ediyorum hamilelerin duası kabul olur arkadaşlar bekleyen yıllarca aylarca bekleyen herkese nasip etsin Rabbim dua edelim

Bu sürede inanın ben de çok dua ettim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok zor ve yorucu bir süreç yaşamayan bilmez. Bu yüzden eşim ve ben hariç kimse ailem dahil kimseye söylemedim hamile olduğumu. Birşey olacak diye çok korkuyorum. Okadar uzun zamandır istiyorumki onları

Canım bazıları günde 3 tane alıyor ama ben günde bir tane folbiol alıyorum...
Doktoruna sor, hangisi uygunsa onu kullanırsın...
Keseyi gördün mü sen? :)

yok canım daha gitmedim bile doktoruma..
ben hastanede çalışıorum doktorum il dışındaymış asistanı ile görüştüm haftaya gel kese anca oluşur daha çok yeni hamilesin sen dedi..
4 haftalıkmış daha.. folik asiti sormayı unutmuşum ama..

canım kötü düşünme bebişler tutundu artık sana..bizde sımsıkı sarılcazzz

Günaydınnn kasımın güzel anneleri ...

fgünaydınnn şekerimmm

listeyi ben yapabilirim sanırım ama biraz daha zaman geçmesini bekledikten sonra sizin için sorun olmazsa tabi ,ilk gebeliğimi kaybettiğim için biraz tedirginim :26:

kızlarrr 2 gün önce değerim 17 idi bugünn yaptırdımm ve 56,5 inş hamileyimmm artıkk..Kasım annesiyimmm

aa benimde 63 çıkmıştı aynı gidiyoruz seninle, muhtemelen 11 kasımda doğuracağız Allahtan bir şey olmazsa

çük zorlu bir süreç geçirmişsin Rabbim yardımcın olsun ve bebişlerini sana bağışlasın

ben de çok korkuyorum Allah'a emanet yavrularımız her gün en az 1 tane aytel kürsi oku ben de annem ve eşimden başkasına söylemedim annem yakın bize yardım eder diye ona söyledim

41 Tane Yasin Okudum Mübin Duasıyla birlikte.Ve her namazımda çok dua ediyorum hepimize tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere. Ayetel kürsi de okuyorum her namazımdan sonra elimi karnıma koyarak :)

Bu arada benim çok ağrım oluyo özellikle geceleri adet olacakmışım gibi şiddetli kasık ağrıları çekiyorum.Transferden sonra 12 gün yattım dün işe başladım ve çok zorlandım dün gece yine çok ağrım oldu. Bu beni korkutuyo açıkcası.

canım o ağrı bende de var bazen aahhh diyorum yani özelliklede geceleri ama sanırım normal..
ayakta çok durma canım..akşamlarıda hep uzan dinlen iyice...

inşş canım inşşşş... benimde 12 kasım diye görünüyor adet tarihime göre...
aynı anda alalım bebişlerimizi inşşş

inşş canım inşşşş... benimde 12 kasım diye görünüyor adet tarihime göre...
aynı anda alalım bebişlerimizi inşşş

yarın tekrardan baktıracağım kaça katlanmış acaba inşallah iyi gelir sonuçlarım 13 mart gibide keseyi görmeye giderim benim yum. a göre 11 kasım hayırlısı artık gelsinlerde 11-12 farketmez

bende de çok ağrı sancı oluyo adet olacakmışım gibi doktor normal dedi rahim genişliyo dedi

Tabi 4 haftalıksa oluşmamıştır. Ben 6. hafta içinde görmüştüm keseyi:) 8. haftada da kalp atımını gördüm:)
Sen hastanede çalışıyorsun rahatça baktırırsın:)

canım o ağrı bende de var bazen aahhh diyorum yani özelliklede geceleri ama sanırım normal..
ayakta çok durma canım..akşamlarıda hep uzan dinlen iyice...

Öyle yapıyorum zaten canm dik bile yürümeye korkuyorum. Yaşlı ihtiyarlar gibi iki büklüm yürüyorum

bende de çok ağrı sancı oluyo adet olacakmışım gibi doktor normal dedi rahim genişliyo dedi

Genişlesin genişlesin benim iki yavrumda geniş geniş sığsınlar oraya :) Ağrı hissettikçe mutlu oluyorm ben yaa

Genişlesin genişlesin benim iki yavrumda geniş geniş sığsınlar oraya :) Ağrı hissettikçe mutlu oluyorm ben yaa [/QUOTE]

:)

yarın tekrardan baktıracağım kaça katlanmış acaba inşallah iyi gelir sonuçlarım 13 mart gibide keseyi görmeye giderim benim yum. a göre 11 kasım hayırlısı artık gelsinlerde 11-12 farketmez

ayy bende perşembe baktıracağımm acaba hiç baktırmasamda direk hafataya doktoramı gitsem diyorum..zaten olmayacaksa Allahtan olacaksada öle...

Tabi 4 haftalıksa oluşmamıştır. Ben 6. hafta içinde görmüştüm keseyi:) 8. haftada da kalp atımını gördüm:)
Sen hastanede çalışıyorsun rahatça baktırırsın:)

hımm canım bende işte haftaya gideyim diyorum bakalımm..ne güzel sen atlattın o günleri..

kız bende öle öksürüyorum karnımı tutuyorummm

istersen baktır canım benim doktorum istediği için baktıracağım senin için nasıl rahat edecekse öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…