- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
Merhaba arkadaşlar, Konu açıldığından beri takip ediyorum sizleri ama yazmak bugüne kısmet oldu..
Size kendi hikayemi anlatayım. Ben 26 yaşındayım ve yaklaşık 2,5 yıldır bebek istiyorduk. Bu sürede yaşamadığım yapmadığım şey kalmadı desem yeridir.
İlk önce ayak kaldırmalar. Bacak sallatmalar falan baktım olacağı yok ot çöp olaylarına girdim. Aklınıza gelebilecek her kürü , doğal olan herşeyi aylarca denedim. Eşimede aynı şekilde tabi.
Baktım oda bir işe yaramadı doğal yolla olmayacağını anladım. Doktorların dediğine göre bende sebepsiz infertiliteydim. Daha infertilitenin ne demek olduğunu bilmeyen ben bu acı gerçekle karşı karşıya kaldım.. Sonra başladım hormon ilaçlarına önce klomen+çatlatma iğnesiyle denedim 3 ay olmadı. Sonra aşılama süreci ki çok kaliteli 5-6 yumurta + %98 hareketli spermle yapılan 2 aşılamada tutmayınca kendimi tüp bebek serüveninin içinde buldum.
Uzun protokol uygulandığı için 2 ayda öyle bekledim. Vücuduma aldığım hormon iğneleri + pıhtılaşma sorunu olduğu için sulandırıcı iğneler falan çok zor bi süreçti. 9 tane yumurta toplandı. 5 tanesi döllendi. Vee iki yavrumu 5. gün bana 19 Şubatta transfer ettiler.3ünüde dondurdular.Transferim 19 Şubatta yapıldı.
Veeee transferimin 8. günü dayanamadım ve kan testi yaptırdım. Sonucum 198,4 çıktı. Hemen doktorumu aradım ve bu sonucun 8. güne göre ikiz olduğu kanaatindeydi. Rabbime şükürler olsun ki ben bir tane isterken Rabbim bana iki tane nasip etti. Her ay yıkılan umutlar hayal kırıklıkları bitmiş ve yepyeni çok güzel olacağını düşündüğüm bir sürece girmiş bulunmaktayım..
Bunu yazmayı okadar çok istedimki.. Ben de HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))) Hemde ikiz gibi.. Bugün transferimin 13. günü akşam doktor randevum var.. İnş değerim katlanmıştır..Burda sizinle birlikteyim bundan sonra.
Bu duyguyu yaşamak okadar güzelki. Her anın tadını çıkarmak istiyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşş... Listeye benide eklerseniz çok mutlu olurum.
Sat : 9 Şubat
ayy ne güzel canım maşallahhhhh
ayy ne güzell bebişler gelcek dünyaya
Günaydın Hamişleeerr
Istanbulda günesli bir bahar havasıı
4-6 haftalar arası rahime tutunan embriyo rahim duvarında delik açtığı için kese etrafında yer yer kanamalar olurmuş. Bu kanamalar çok olursa rahim dışına kahverengi lekelenmeler olarak çıkarmış halk arasında tutunma kanaması denilen bu lekelenme 4/6 hafta arası normalmiş ama artarsa doktor...
6. haftadan sonra oluşanlar düşük tehditi bilginiz olsun kızlaarr
benimde adetten 5 gün önce pembe kan geldi bir kere bir dahada gelmedi canım..yerleşme kanamasıymı...
ayrıca çok kasık ağrım var ve adet olacakmışım gibi sancı çok az da kahverengi lekeler var geçen hafta daha çoktu leke bu hafta azaldı
bende de gaz sancısı gibi ağrı var ama şükür leke yok...
kızlar günde kaç lt su içmek gerekir ben 1,5 bazen 2den fazla içemiyorum sabahları bir tane haşlanmış yumurta bir ceviz ve portakal suyuyla kahvaltımı yapıyorum öğlen sebze veya et yemeği yanında mutlaka yoğurt akşam çok az yemek ve yine yoğurt gece yatmadan 1 bardak süt (sütü günde 1 den fazla içemiyorum) bu arada tüm öğünler ekmeksiz ama her gün çok acıkıyorum eskisine görecuma günü değerim 383 dün akşam tekrar kan verdim 1411 iyi mi sizce :44: tutunma problemim var demişti doktor :44:
bende içiyorum artık su..
sabah bende 2 ceviz yiyorum..
öğlen iş yerinde ne çıkarsa..
daha yeni öğrendim zaten akşamlarıda dikkat ederim artık..
değerin maşallah çok güzelll...