2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Canım inşş geçer benımde artık bittimbenim ki tüp bebek ama o kadar erken başladıki mide yanması bulantı :18: 7 ve 10. haftalarda pik yaptık serum taktırıp rahatladım bulantı haplarıda banamısın demıyo butun gun yatıyorum yemeğimi mutfaktan almak bıle ezıyet eşim bakıyo bana o derce şimdi ümitlendirdin beni 3 4 kilo verdım iştahla yemek yıyeceğim günleri bekliyorum resmen açimm
 
merhaba kızlar,

günlerdir yazdıklarınızı uzaktan takip edebiliyorum. sürekli dua ediyorum, sık sık ultrasona girmenin zararlı olduğunu bilmesem yine kontrole gideceğim ancak pazartesine kadar beklemek zorundayım kendime söz verdim
karnımın altında aşağı doğru uzanan kahverengi bir çizgi vardı, bugün itibari ile 11+1 günlüğüz ve o çizgi daha da silik görünüyor.... sizde ne durumdadır? normal midir?
 
selam kızlar nasılsınız? merak ettiğim bir şey var bebeğinin cinsiyetini emin olmasada söyleyen doktorları olan var mı? ve kaçıncı haftadasınız? ben önümüzdeki hafta kontrole gidicem 11+2 olduğumda gidicem inşallah bir şeyler söyler doktorum.
 

Senin de en yakın zamanda çer inşallah zaten en zor devreyi atlatmışın sen de :) bundan sobar mide bulantısız hamilelimizin tadını çıkarızız :)) açim diyince bir an kendim geldim aklıma bir gün böyle kustuktan sonar ağlayarak eşime döndüm ben çok açım ama diye ağlamıştım :):)
 

Merhaba bende 11+3 ama bende hala çizgi çıkmadı genelde çizgi ola annenler için kız bebek derler :):)
 
cnm benım ıkı evlat olmasa kafa kafaya verecegım ama ıkıncı bebek cok zamansız oldu bu kadar sıkıntının ıcıne yoksa ben yanına gıdecektım oyle karar almıstık ama bu durumda gecınmemızın ımkanı yok acız ben oraya gıdersem evlatlarıma bakabılcek kımse yok
orda onu tutan hıcbı sebepte yok aılesınden ne maddı ne manevı bısı gormedık bugune dek tek basımıza ayakta duramıycagımız asıkare ortada ınan ıkımızın calısıp hayata tutunabılecegı bır ortam yaratabılsem herseyı goguslıycem ben evlatlarımı sokakta bulmadım malesef onun bır ınadı ugruna ızmıre gıdemıycem calısana ıs her yerde ıstanbulda su anda calıstıgı ısın merkezı burda herhangı bır semtte tıbbı mumessıllık yapabılır hemde aldıgı paranın 2 katıyla neden ılla ora neden burda kurulu duzenımız varken aılesı bızı bu hallere sokmusken goz gore gore sefıllıgın alemı ne malesef maddıyatı hayatım boyu onemsemedım ama evlatlar olunca cooook onemlıymıs bır hastaneye gıdıp gelıyoruz maaslarımzın 2/10 gıdıyo hayat bu kadar pahalıyken zaruruı ıhtıyaclarımızı bıle karsılıyamayacagımız bur sehırde olmaz onun dısında cok seyler yasadık hepsı asılır ama bunların asılacak bır engelı yok
 

Merhaba genelde en erken 13 haftada belli oluyormuş ama bebek göstermeye biliyormuş :) bende çok merak ediyorum cinsiyetini ona göre alışveriş yapmak istiyorum artık :):)
 
Yaaa kizlarrr benim gibi 8. Haftada olupta hic kusmayan hatta midesi bile bulanmayan var mii ??? Bazi yerlerde mide bulantisi cocugun sagligina isaret demisler ? Sizce midem bulanmiyor diye korkmalimiyimm ???
 

Geçsin hamileliğimin tadını çıkarayım :) cinsiyetimiz belli olsa alışverişte yapardık ahh ahh heyecanlandım şimdi o kadar bulantıya rağmen bi an bebeğimi kucağımda düşündüğümde herşey vız geliyo sen ikili tarama testi yaptırdınmı yada yaptıracakmısın ?
 

Bende çizgi yok, hiç çıkmadı canım..


Benim doktorum 10+2'de bir çıkıntı gördüğünü söyledi ama o çıkıntı her bebekte oluyormuş zaten. Erken olmakla birlikte erkek gibi dedi tabi kesin değil daha :)
Yaaa kizlarrr benim gibi 8. Haftada olupta hic kusmayan hatta midesi bile bulanmayan var mii ??? Bazi yerlerde mide bulantisi cocugun sagligina isaret demisler ? Sizce midem bulanmiyor diye korkmalimiyimm ???

Ben 11.haftama geldim ve midem hiç bulanmadı canım maşallah inşallah hep böyle rahat bir hamilelik geçiririz
 
merhaba kızlar
bu sabah uykumdan resmen baş dönmesiye uyandım
ve 2 saatten daha fazla bir süre geçmedi baş dönmem
ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum başım fırıldak gibiydi
kaltım ekmek peynir yedim belki iyi gelir diye yok kar etmedi
onlarıda çıkarttırdı bana sonra bi tane şeker attım ağzıma ayaklarımı yukarıya dikip yattım kafamı bi noktaya çevirdim
gözlerimi bi noktaya odakladım neyseki bir süre sonra geçti uyumuşum tekrar zaten
ama ne zor geçti o 2 saat anlatamam size
hala başımda bi ağırlık var inş başıma bir iş açmaz bu dönme benim
çok korktum hiç geçmicek diyee
 

Cumartesi günü Yaptıracağım onun içinde biraz karışık duygular içindeyim .. evetya zaten bu güzel şeyleri düşündükçe bulantım kusmam vız gelmişti :)) ben geçen dayanamadın butikbebek bir alışveriş sitesi var 4 tane çok güzel disney ürüleri aldım indirime girmişti ama biraz büyük almışım bugün teslim aldım :):)
 

ayy ne güzel almışsın bişiler ben daha hiç bişe almadım korkuyorumda bıraz şu 3 ayı bir atlatalım bakalım :) bende ıkı hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum ıkılı testı.. inşş sorunsuz atlatırız canımm :)
 
canım geçmiş olsun yaa :26:
şimdi nasılsın bir doktora gorun yınede bu konuyla ılgılı allah korusun ya tekken dısardayken bısı olsaydı :18:
 

İnşallah canım ya .. evet dayanamayıp aldım buarada benim karnım 4 haftalıkken çıktı şu an zatanen tamamen belli kuzenim de 16+4 de ama onun karnı bile yok bende bir anormalik var sanırım
 

İnsallah canimmm, ben halimden memnunum en azindan calismama etki etmiyor ama herkeste olup bende olmayinca da tedirgin olmustum.. İcime su serptinnnn
 
ben 5 yıldır tedavi görüyodum ve 1 tane de kimyasal gebeliğim var.tam 01.01.2014 akşamı hamile oldugumu oğrendim anlatılamaz bi duygu suanda 6 haftalık hamileyim ama kalp atışlarını hala uyamadık doktor 7 . haftanın içinde hatta 8. haftaya kadar bile duyamıyabiliriz dedi çok korkuyorum lütfen dua edin bebeğimin kalp atısını duyabiliyim.
 

canım bence bir kalsiyumuna baktır, muhtemelen kalsiyumun düşmüştür
 

Gönlünü ferah tut canım, stres en kötü etken. O yüzden doktor kontrolünü bekle, Allah'ın izniyle duyarsın pıtpıtları :)
 

İnşallah en yakın zamada stres sakın yapma kimi hamilikte oluyormu hiç kendini üzme ki bebişinde üzülmesin duyarsın
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…