- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #6.381
İnşallah canım ya .. evet dayanamayıp aldım buarada benim karnım 4 haftalıkken çıktı şu an zatanen tamamen belli kuzenim de 16+4 de ama onun karnı bile yok bende bir anormalik var sanırım
maşallah bebişine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya .. evet dayanamayıp aldım buarada benim karnım 4 haftalıkken çıktı şu an zatanen tamamen belli kuzenim de 16+4 de ama onun karnı bile yok bende bir anormalik var sanırım
maşallah bebişineben burdayım dıoo herkese :) bende daha karın felan yok canım tahta gibiyim valla.. ama 12. haftadan sonra bi gelişme bekliyorum artık
![]()
canım geçmiş olsun yaa :26:
şimdi nasılsın bir doktora gorun yınede bu konuyla ılgılı allah korusun ya tekken dısardayken bısı olsaydı :18:
inşallah güselim tek basına kalmamaya ozen goster dılerım kan sekerın dusmus olsun keske tansıyonunu olcturme sansın olsaydıeğer tekrar ederse giderim güzelim ama inş tekrar etmez yaa ..
İstanbulda olup gidebilmeyi cok isterdimİstanbul'daki anne adayları;
[h=2]26. Uluslararası İstanbul
Anne Bebek Çocuk Ürünleri
Fuarı 16 - 19 Ocak 2014
İstanbul - Türkiye[/h]
CNR Expo'da.![]()
Herkese merhaballaaarrrr :) hepinizin bebisleri hayirli olsun :) allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :) Allah nasip ederse bende bir agustos annesiyim :) 10+4 teyim bugun. Ama mide bulantilarindan netin yanindan bile gecrmedigim icin anca katilabildim araniza. Halada gecmis degil ama idare ediyorum isteAllah hepimizin yardimcisi olsun cok zor bu mide bulantilari :S ama yinede mutluluk verici elbette :)
ben 5 yıldır tedavi görüyodum ve 1 tane de kimyasal gebeliğim var.tam 01.01.2014 akşamı hamile oldugumu oğrendim anlatılamaz bi duygu suanda 6 haftalık hamileyim ama kalp atışlarını hala uyamadık doktor 7 . haftanın içinde hatta 8. haftaya kadar bile duyamıyabiliriz dedi çok korkuyorum lütfen dua edin bebeğimin kalp atısını duyabiliyim.![]()
arkadaşlar bilgisayar kasasının verdiği elektrik anne karnında bebeğe zararı dokunur mu malum çalışıyorum ve bilgisayar kasası çok yakın oturuyorum bilgisi olan var mı ?
![]()
Cumartesi günü Yaptıracağım onun içinde biraz karışık duygular içindeyim .. evetya zaten bu güzel şeyleri düşündükçe bulantım kusmam vız gelmişti :)) ben geçen dayanamadın butikbebek bir alışveriş sitesi var 4 tane çok güzel disney ürüleri aldım indirime girmişti ama biraz büyük almışım bugün teslim aldım :):)
arkadaşlar bilgisayar kasasının verdiği elektrik anne karnında bebeğe zararı dokunur mu malum çalışıyorum ve bilgisayar kasası çok yakın oturuyorum bilgisi olan var mı ?
![]()
Merhaba amin amin inşallah sende bebişin hayırlı olsun salıklı güzel bebişini kucağına alımayı nasıp etsin :) geçmiş olsun mide bulantları çok kötü ve halsiz bırakıyor insanı 11+0 benim geçti allahıma şükürler olsun .. Galiba sıcaklar bizi bekliyor olacak okuduğum formda ki yazılara göreama bebişim için herşey katlanırım
canım bu sitenin kapıda öndemesi var mı...![]()
Ay ona hiç dikkat etmemiştim ama bakayım istersen ?
Ay ona hiç dikkat etmemiştim ama bakayım istersen ?
canım bu sitenin kapıda öndemesi var mı...![]()
üye olmadan ürünleri göremiyoruz galiba?