2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

.

canim bende calisiyorum eve gelince oglum yuzume bakmiyor agliyo valla trip yapiyo kv gozlerine bakiyo benim gozume bakmiyo ya icim aciyo sonra duzeliyo ama cok zorms ya bende esimle kavga ediyom cocugu bendn uzaklastriyolr dmi dym piskolohim yeni yeni duzeliyo calisan anne olmak co zor kizlar kendinizi hazirlayn
yilbasindan sonra benim de ise baslamam gerekiyo ne yapicam bilmiyorum. 1 saat bile birakip ciksam kendimi cok kotu hissediyorum sirf bu yuzden isi birakmayi bile dusunuyorm kizim aglamasn annesiyle buyusun diye kafam cok karisik bi yandan calismayi istiyorm cok bunaldm evde. bi yandan da kizima kiyamiyorum.birakirsam annem yada kv bakicak ikisinede guveniyorum ama kizimi kiskaniyorum ya benden cok onlara alisirsa diye

Arkadaşlar bugün 4 aylık aşısı var. Yaptıran oldumu daha önce ateş çıktımı yine bu arada calpol verdiniz mi

Kızlar benim kangurumu biri bana vemişti bir iki defa kullandım ama rahatsız bişey sevmedim. Şimdi paraya kıyıp gerçekten iyi bişey alıcam. 1. Seçenek boba 4g carrier 2. Seçenek ergobaby 360 aranızda bunları kullanan bilen varmı? Hangisi?

Kızlar benim kangurumu biri bana vemişti bir iki defa kullandım ama rahatsız bişey sevmedim. Şimdi paraya kıyıp gerçekten iyi bişey alıcam. 1. Seçenek boba 4g carrier 2. Seçenek ergobaby 360 aranızda bunları kullanan bilen varmı? Hangisi?
canım alınca haber et bizde alacaz ama biraz daha büyüsün erkek cocukları için kanguru iyi değilmis babasling mi alsam ne bilemedik toplu taşımaya bebek arabası zor bizimkide çok büyük birşey şimdi ilk yazdığına baktım güzel hafif duryor gibi yurt dışından mı getirteceksin fiyatını filan yazarsan bizede fikir olur

Arkadaşlar bugün 4 aylık aşısı var. Yaptıran oldumu daha önce ateş çıktımı yine bu arada calpol verdiniz mi
Biz daha olmadık 2.ay aşısında olmadı ateş ama olabilir..ateşi çıkınca calpol verebilirsin ya da doğal yöntemlerle yanı eklem yerlerıne ıslak bez koyabılırsın...neler oldu yazarsın artık

Biz daha olmadık 2.ay aşısında olmadı ateş ama olabilir..ateşi çıkınca calpol verebilirsin ya da doğal yöntemlerle yanı eklem yerlerıne ıslak bez koyabılırsın...neler oldu yazarsın artık
yazarım tabikide.Bneimkindede 2. ay aşısında önceden calpol verdik yarım kaşık dr dedi.Çok şükğr sıkıntısı olmadı.Bundada öyle yapacağım inşallah bir sıkıntı olmaz

cnm akilli kiz giitti. yerine huysuz bi kiz geldi. uyku uyumuyo.meme emmiyo.dun misafirim vardi ogleden sonra gelenlerin yuzune bakti bakti agladi hic mi susmaz gercekten susmafi uyumadi. misafirler gitti rahatlar dedim ama oda olmadi. bas bas bagiriyo. aksam 10 da uyuyan kizim gece 4te uyudu. sabah 8 de kalkti.gun boyu agladi yine.sinir oldum

kızlar ben bebeğime emzik vermemiştim.. çok fazla elini kıyafetini emdiği için bi emzik alalım dedik. deneme amaçlı nuk un damaklı emziğini aldık. bugün verdim ilk defa şapur şupur nasıl emiyor varyaaa... bu seferde diyorum aç olduğunu nasıl anlıycam??? hala kararsızım emzik konusunda geri mi alsam vermesemmi diye?? siz ne düşünüyorsunuz emziğin yarar ve faydaları neler??? artı illede emecekse iyi bişey vermek lazım. ne önerirsiniz??? damaklı mı damaksız mı??? kauçuk silikon?? hangi marka?? ne çok soru sordum :) cevaplayanların parmaklarına sağlık :)

kızlar ben bebeğime emzik vermemiştim.. çok fazla elini kıyafetini emdiği için bi emzik alalım dedik. deneme amaçlı nuk un damaklı emziğini aldık. bugün verdim ilk defa şapur şupur nasıl emiyor varyaaa... bu seferde diyorum aç olduğunu nasıl anlıycam??? hala kararsızım emzik konusunda geri mi alsam vermesemmi diye?? siz ne düşünüyorsunuz emziğin yarar ve faydaları neler??? artı illede emecekse iyi bişey vermek lazım. ne önerirsiniz??? damaklı mı damaksız mı??? kauçuk silikon?? hangi marka?? ne çok soru sordum :) cevaplayanların parmaklarına sağlık :)
Canım ben sadece uyurken veriyorum parmağını emiyor yaptırdığımda verdiğim için emzik pek birşey ifade etmiyor şimdi avent 0-6 ay olanı kullanıyor.ben cok bilmiyorum hangisi iyi olur acikinca ağlar sanırım huysuz olur. .. benim tatlım ikisinide emiyor eli hep ıslak ama yapacak birsey yok bu durumda hangisini sevdiyse onu emsin bence

kizlar bugun asimiz vardi cok canim sikildi kizim 500 gr almis gecen ayda 600 gr almisti ilk iki aay cok iyiydi iki aydirda dysuce s ocagindaki ebe bugun ek gidaya gecelim dedi mama versem daha iyi degilmi simdiden ek gida erken degilmmi yarin dr kont var bakalim o ne diyecek basta nasil guzeldi cok mutsusum :cry:

kizlar bugun asimiz vardi cok canim sikildi kizim 500 gr almis gecen ayda 600 gr almisti ilk iki aay cok iyiydi iki aydirda dysuce s ocagindaki ebe bugun ek gidaya gecelim dedi mama versem daha iyi degilmi simdiden ek gida erken degilmmi yarin dr kont var bakalim o ne diyecek basta nasil guzeldi cok mutsusum :cry:
Canım 400-600 alması gerekiyor zaten 500 çok iyi bence. Kesinlikle ek gıda yada mamaya başlama derim. İlk altı ay sadece anne sütü..

bende oyle dusunuyordum da bugun s ocagndaki ebe moralimu bozdu birazda ilk ay 1400 iiinci ay 1200 aldi ondan az diye goruyolar ama aylar gectkce azalmiyomu alim

Merhaba. Bizim de ayin 4 de tam dört ayimiz bitti. 4 ay aşısında 2 bacak tan olduk asimizi. Ateş olmadı ama çok ağladı kuzum. Birde rota virüs asimizin son dozunu da olduk. Atlattik çok şükür. Darısı başınıza.
Sağlıklı ocağında kan damlası verdiler ama Dr. 6.ayda kan testi yaparız ona göre kullanırsınız şimdi kullanmayın dedi. oğlumun da ilk aylarda kilo alımı 1 yada 1 küsür olurdu. Ama son 2 aydır 500 gram alıyoruz. Şuanda 66 cm 6600.dr.iyi gidiyor dedi ama bende takip ettiğim kadarıyla tüm bebeklerde genel olarak az kilo alımı söz konusu. Zaten benim oğlum baya hareketli.uyku dan uyanınca yada yarı uyanık memeyi anca alıyor gerisi ni mama (sma) takviyesi yada sağarak ne çıkarsa sutumu veriyorum. Birde son zamanlarda kabızlık sorunu var.bazen 6 gün yapmıyor. Dr. Bioagia damla verdi onu kullanıyoruz. Birde popusunda anüs etrafında kızarıklık var.boyle bir şey olan varmı. Ne sürem bilemedim. Sağlıcakla kalın

bende oyle dusunuyordum da bugun s ocagndaki ebe moralimu bozdu birazda ilk ay 1400 iiinci ay 1200 aldi ondan az diye goruyolar ama aylar gectkce azalmiyomu alim
Canım bana doktor ilk üç ay 1 kilo almasını bekleriz sonra 600den yukarısı dedi..benimki 2.ayda 6040gr. Cikti kıyafet vardı iki ay bir doktora götürdüm 3.ay başka bir doktora orada zibin ve temiz bezle 6500gr ben az almış dedim kıyafet farkeder dedi birde doğum kilosuna göre kilolu olduğunu söyledi iyi dedi bende süte devam mesela şimdi tek meme veriyorum doktor dese süt yetmiyor mama o zaman iki meme veririm
Haftaya sağlık ocağına götürecez doktor iki ay sonra gel dedi biz şimdi banyodan önce çıplak tartıyoruZ hep değil ama geçen hafta Salı günü farki alınca 7100 çıktı inşallah sinir neyse üzerini alirda en azından birde strese girmeyi artık çok almazlar birde ac olsa doymasa durmaz. .sen süte devam et bence

canım alınca haber et bizde alacaz ama biraz daha büyüsün erkek cocukları için kanguru iyi değilmis babasling mi alsam ne bilemedik toplu taşımaya bebek arabası zor bizimkide çok büyük birşey şimdi ilk yazdığına baktım güzel hafif duryor gibi yurt dışından mı getirteceksin fiyatını filan yazarsan bizede fikir olur
Canım bende daha çok boba 4g düşünüyorum hakkında baya güzel şeyler yazıyor internette. Alırsam eğer tuniko diye bir site ordan almayı düşünüyorum.

Katrei matem canim alinti yapamadim biz dorduncu ay asimizi olduk . dort gun once 37.8 atesi oldu soguk uygulama ile dusurdum. Biraz huysuzlugu oldu mizmizlandi bi gun ama carpol vermedim.2. Ay asisinda vermistim ama.ara ara atesini kontrol ettim sadece.bi

X

Canim acikinca zaten çekip çekip süt gelmeyince aglar merak etme atar memeyi. Şuan doğuştan gelen emme refleksini yerine getiriyor.

kızlar meraba herkes 4. ay aşısını olmuş galiba bizde olduk çok şükür fazla ateşi olmadı çok korktum bişey olacak diye ama ilk gün yarım fitil verdim ertesi gün ateşi biraz çıktı ama bişi vermedim bunuda atlattıksorada 6. ay aşısı var inş.
benim oğlum topak bişi boyu bu ay uzamış 66 cm 9000 gr.gitgide kilo alımı düşüyor başta heray iki kilo alıyordu şimdi bire düştü.ebe anne sütü yeterli ek birşey verme dedi dr da buaydan sonra ev yoğurduna başlayabilirsin dedi bende kendim mayaladım az az yediriyorum ama geri püskürtüyor yutmayı bilmiyor heryerimiz batıyor :)
buarada demir damlasınada başladık günde 9 damla

X