2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anne olunca anladım annemin bizim için neden bu kadar çırpındığını.anne olunca anladım yavrum dediginde sanki ağzından binlerce yavrum kelimesi çıktığını.anne olunca anladım kalbimin onun bir gülüşü ile eriyip incecik bir ip gibi uzayıp ona doğru gittiğinı.ben anne olunca anladım birşeyi gerçekten sahiplenmenin ne demek olduğunu onun yerine keşke benim canım yansa demeyi.anne olunca anladım yaşamak için gerçek bir sebebim olduğunu.duygularimi paylaşmak istedim rabbim evlatlarımızdan ayırmasın.sizler anne olunca neleri anladınız arkadaşlar

Bende de hiç öyle bir sorun yoktu simdi iki ayağımın orta parmağında yaşıyorum, sanırım vücudun ağırlığı etkiliyor

Biz 23 agustosta 37+5te doğduk
3. Ay kontrolunde bas çevresi 40
Boy 59
Kilo 6000
Erkek bebek
Sadece anne sütü alıyor

çok sağol cnm, çok güzel anlatmışsın. En kısa sürede bende almak istiyorum, bu damlalarda sahtelik falan yoktur dimi, sen araştırmışsındır muhakkak...
Yok canım
Buralardayım canım saol biraz yoğundum sadece evde temizlik falan vardı birde benim kız iyice azıttı gece kesinlikle uyumak istemiyor iki saat uğraşıyorum sinirlerim laçka oldu iyice. bide kusmasıda bir türlü bitmedi doktora sormuştum fışkırmadığı için reflü değil demişti ama ben anlamadım bu işi birde memede ağlamalar başladı resmen kavga ediyoruz bu aralıklarda hep oluyormuş netten baktığıma göre iki fırt alıyor ağlıyor tekrar sokuyorum ağzına yine iki fırt alıyor ağlıyor memeyi bıraktırmadan atlatırız inş da şu kusma işi bitse bi artık sıkıldım sürekli kusmuklu gezmekten iki günde bir hanfendenin bir makina çamaşırını yıkıyprum bizim gibi kusup hala kusması devam eden varmı? Yoksa bir terslik mi var bu durumda? Yarın doktorada gitcez gerçi sorucam ama merak ettim heee bide rota aşımız var valla çalışmayı özledim ben ya bu evde oturup çocuk bakmak ne kadsr zormuş arkadaş

Tesekkur ederim icimi

Ay benim kızda cok kusuyor tek benim kız Bukadar kusuyor sandim ama değilmiş. Bizim ki de Reflü degil çoğu zaman katı kusuyor, doktor böyle kusmasi iyi dedi iyisini ağlıyor fazla geleni çıkartıyor dedi. Hergun çamaşır yikatiyorum utu yapıyorum artık hemen hemen hergun. sadece kendini degil bizi de batırıyor. Kucağa almaya korkar olduk :)
Emme konusuna gelince benimkide bazen almıyor memeyi alsa da 3-5 dakika sonra bırakıyor. Onceleri 10 dakika Aralıksız Emerdi ama seninde dedigin gibi bu aylarda normalmis.
Ama işte kilo alımı Yavaşlar diye de Endişeleniyorum.

Teşekkür ederim biraz olsun rahatladım..bugün öğleden sonra randevumuz var umarım baş çevresi de iyi çıkar..artık ne gece uykum kaldı ne gündüz benim bu stresimden sanırım kızımda gergin gece uyumuyo.. allah tüm bebeklere çocuklara sağlık versin..

aynı benim kızımda hep kusuyor zaten beni emmeyi bırakalı 2 ay oldu humana ar diye kusma önleyen bir mama varmış bugün doktora sorup ona başlayabilirim..umarım senin kızın azda olsa seni emmeye devam eder..anne sütü gibisi yok. benim denemediğim mama kalmadı, ama sonuç hep aynı

aşı yeri ağrıyor olabilir, bacağını kontrol et cnm. dokununca mı ağlıyor?
yok canım ondan değil ağlaması biraz naz yapıyo galiba.. ya da huy değiştiriyo. artık eşimle de kavga etmeye başladık gece uyumuyo doğal olarak babası da uyumuyo sabah 6da kalkıp işe gidiyo artık yorulduk hem sağlık sorunları psikolojimizi bozdu birde üzerine bu ağlama ve uyku problemi napacağımızı şaşırır olduk.. sence bir süre ailemin yanına mı gitsem?

cok sukur benim kızım emıyor zaten baska bisi bilmiyor ki biberon almıyor, bazen bebekler icin olan rezene çayından veriyorum biberonla içemiyor. Emıyor aslında ama iste bazen istemiyor saga sola cok bakıyor etrafı inceliyor. Ama Kusan bebek zor ya Allah yardımcımız olsun.
Senin kızın niye emmiyor?

Su

k

Şükrü cido çok iyi bir doktordur kardesimi ona goturuyorduk suan Türkiye hstanesinde galiba iyi bir doktor
evet şükrü beyden çok memnunuz gerek yaklaşımı olsun gerek çocuğumuzla iletişimi olsun gayet iyi.. dediğin gibi türkiye hastanesinde şuanda

benim kıım doğduğundan beri iştahsız bir bebek zaten, 2 ayını doldurdu mememi reddetmeye başladı mamayı da zorla yemeye başladı 1,5 ay sağıp verdim ama sütüm azala azala bitti malesef mamaya kaldık.gerçekten kusan bebek zor bide yediklerini gram gram sayıyoruz az yiyo diye hoop kusuyo artık sinirden ağlıyorum.. allah kimseye yemeyen ve kusan bebek vermesin dayanılması çok zor

bencede dviti kesme ben dvit vermiyorum trioacde( içinde d vitamini var) veriyorum ve doktorum kesmemeliyiz demişti ama bugün gittiğimde tekrar sorup sana yazarım güvenirmisin bilmem ama ben doktorumuza çok güvendiğim için ne derse uygularım

Benim bebeğimde hala kusuyor emzirdikten sonra gaz çıkarmak istemiyorum kustugu için, kusarken genelde kolu omzumda oluyor oda batıyor..omzuma havlu koyuyorum onun kolunu küçük havlu koyuyorum genelde unutuyorum böyle işte :)

kızlar benım bebegımde kusuyor hala bazen katı bazen sıvı hala gecmedı ıns gecer
benım oglanda emmıyo zorla verıyorum bıberon da almıyo. zaten 4-5 ay cıvarı bebeklerın kılo alımı dusermıs hem hareketlı oldukları ıcın hemde bu emme sorunundan
teacherıstanbul benım bebegınde bıngıldagı kucuk . kızımında kucuktu 8 ayda kapandı 5.5 aylıkken dısı cıkmıstı ben hıc d vıt 3 vermedım kızıma zaten kalsıyumu fazlaydı. buna da vernıyorum basta verdım baktım bıngıldagı kucuk erken kapanır dıye tırstım vemıyorum. ıns sorun olmaz. dr normal dedı ama ben korkuyorujm vermıyorum randevudan sonra drun dedıklerını yazarsan sevınırım ıns ıı haberler alırsın

temiz bezle hergün sil diyecek. o sulanma arada olur zaten oradaki damarların tıkandığını gösterir. bizde vardı tam iki ay masaj yaptım öyle bitti. şimdide arada olacak gibi oluyor hemen masaj yapıyorum normale dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…