- 19 Haziran 2014
- 31
- 6
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.421
Benim kizim var cnm biz 26 ağustos dogumluyuz ucuncu ay kontrolune gttigimzde 5100gr -di.benimki en daxla iki saat arayla emen bir cocuk gecede emmrk icin kalkio iki kez yada bir kez aksamlari 90cc mamada veriorm . Ama yinede kilo almiyor . Sutum yagli dgl herhalde die dusunuyorum[/QUOTbencede sütün yağsız olabilir ama eğer iştahı varsa bebeğinin ilerde kilo alır..
sagol cnm :)Maşallah canım
Şukrediyorum valla hamdolsun darısı tüm annelere .ama zayıf ve alt sınırda kilosu emmede sıkıntımız var 2 damla emsin dıe 40 takla atıyorum emmek istemiyor.en azından anne sütü alıyo onada şükret bence.. bu arada baş çevresi ne kadar senin bebişin?
benim eşimde aynı şeyi söylüyor ama bende tıpkı senin gibi çok üzülüyorum. aşımı aile hekimliğimde yaptırdım ama yarın çocuk doktorunda randevumuz var bakalım ne diyecek.. her doktora gidişimde korkuyorum kötü birşey çıkacak diye.. bu arada aşıya gittiğimizde ebe bıngıldağı kapanmaya başlamış dedi şimdide buna taktım.. internette araştırma yaptım çok kötü bilgilerde buldum olumlu bilgilerde... çok korkuyorum bakalım nolcak nolur dua edin arkadaşlar
ne zaman 36 cmdi?Şukrediyorum valla hamdolsun darısı tüm annelere .ama zayıf ve alt sınırda kilosu emmede sıkıntımız var 2 damla emsin dıe 40 takla atıyorum emmek istemiyor.
Baş çevresi 36 cm di
Kızım 6 agustos doğumlu. 36+3 te dogdu.3 kg dogdu.gecen hafta yani 3 ay 3 haftalik ken 5500 gr. Ve 60 cm di.bas çevresi 39 çıktı. Mama almıyor alsa sisirmesi kolay ama almıyor. Sadece anne sütü alıyor. Doktor gayet iyi dedi.gelisimini 1 ay eksik doğduğu için 1 ay geriden takip etmeniz sağlıklı olur dedi.sen neden bu kadar üzülüyorsunki doktor eminim normal demiştir. Normal olmasa ek birseyler veriyorlarmisne zaman 36 cmdi?
Hayirlisi inşallah çoğalır canım benim ben şuanda Duba gibiyim yemeden içmeden kimisi yapıyor kimi yapmıyor helva ye aşure yap birde koyu ve şekeri fazla olsun acayip yaptı o inşallah iyi olur canım benim[/QUOTE]Bugün yogun şekilde hep birseyler yedim su ictim hakkaten yemekle çok alakali.sanki göğüslerim baya doldu gibi. akşam yine sağıcam eğer hala az çıkarsa Dr la gorusucem
Gunduz meme almama olayı bizde de var malesef yaa. Gece uyku arasında problem yok ama gunduz daha kucağıma yatırınca başlıyo çığlıklar nerden anlıyosa ne yapıcamı.
maşallah bebeğinize bizim bebeğimiz 38+2 de doğdu yani çokda erken sayılmaz ama doğduğundan beri hep kusuyor beni emmeyi 2 ayllıkken bıraktı çok yavaş kilo alıyoruz inşallah bizde almaya başlarız :)
kİştahı açılmasına sevindim canım ben sadece anne sütü veriyorum mama biberon kullanmıyoruz yoksa ben bu sıpaya gösteririm gununu :)
Yok vcnm bizde oyle bir sorun[/QUOTE][QUOTE"asmin44, post: 38137519, member: 158009"]Arkadaşlar ben doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşıyorum eskiden çok nadiren sadece baş parmağım batardi şimdi üç tirnagimda batıyor. Bugün benimle doğum yapan bi arkadaşımla konuştum onda da aynı sorun olduğunu söyledi. Sizlerde de var mı böyle bir problem?
Benim kizim 22 agustos dogumlu ama 36+5te 2200gr dogdu.3.ay kontrolunde 5300gr 60cmdi hem anne sütü hem mama ile besleniyorbenim kızım gibi zayıf olan bebek var mı rica etsem doğum tarihi boy kilo paylaşabilir misiniz?
canım sadece meme verirsen doymazsa ağlıyor mu ?
merhabalar arkadaşlar benim kızım da 2 ağustos doğumlu ve salı günü 4 aylık aşılarını yaptırdık ama 2 gündür gece uykumuz hiç yok sürekli ağlıyor ve sulu şekilde kusuyor.. sizdende böyle sorun yaşayan var mı? bu arada benim kızım çok iştahsız yazıları okuyunca dehşete düşüyorum diyebilirim benim kızım 4 saatte 75 ccyi zor içiyor ve içtiğinin bir kısmını da çıkartıyor. şuan 5300 gr ve 60cm yarın doktora gidicez bakalım nasıl çözeceğiz bu sorunları..
Bende de oldu hayatimda ilk defa simdi duzeldi.Arkadaşlar ben doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşıyorum eskiden çok nadiren sadece baş parmağım batardi şimdi üç tirnagimda batıyor. Bugün benimle doğum yapan bi arkadaşımla konuştum onda da aynı sorun olduğunu söyledi. Sizlerde de var mı böyle bir problem?
benim eşimde aynı şeyi söylüyor ama bende tıpkı senin gibi çok üzülüyorum. aşımı aile hekimliğimde yaptırdım ama yarın çocuk doktorunda randevumuz var bakalım ne diyecek.. her doktora gidişimde korkuyorum kötü birşey çıkacak diye.. bu arada aşıya gittiğimizde ebe bıngıldağı kapanmaya başlamış dedi şimdide buna taktım.. internette araştırma yaptım çok kötü bilgilerde buldum olumlu bilgilerde... çok korkuyorum bakalım nolcak nolur dua edin arkadaşlar
Bizim aile hekimide aynı şeyi söyledi ayına göre bıngıldağı baya küçülmüş dedi.ama bizim için toplu iğne kadar yer kalsa yeter dedi.ama bizim içimize sinmedi ben baya korktum bizde iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama şimdilik dvit i kestik.15 gün sonra kontrolumüzde soracağım doktora.
Arkadaşlar ben doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşıyorum eskiden çok nadiren sadece baş parmağım batardi şimdi üç tirnagimda batıyor. Bugün benimle doğum yapan bi arkadaşımla konuştum onda da aynı sorun olduğunu söyledi. Sizlerde de var mı böyle bir problem?