2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTE"asmin44, post: 38137519, member: 158009"]Arkadaşlar ben doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşıyorum eskiden çok nadiren sadece baş parmağım batardi şimdi üç tirnagimda batıyor. Bugün benimle doğum yapan bi arkadaşımla konuştum onda da aynı sorun olduğunu söyledi. Sizlerde de var mı böyle bir problem?[/QUOTE]
Yok vcnm bizde oyle bir sorun

Bizim aile hekimide aynı şeyi söyledi ayına göre bıngıldağı baya küçülmüş dedi.ama bizim için toplu iğne kadar yer kalsa yeter dedi.ama bizim içimize sinmedi ben baya korktum bizde iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama şimdilik dvit i kestik.15 gün sonra kontrolumüzde soracağım doktora.

ne zaman 36 cmdi?
Kızım 6 agustos doğumlu. 36+3 te dogdu.3 kg dogdu.gecen hafta yani 3 ay 3 haftalik ken 5500 gr. Ve 60 cm di.bas çevresi 39 çıktı. Mama almıyor alsa sisirmesi kolay ama almıyor. Sadece anne sütü alıyor. Doktor gayet iyi dedi.gelisimini 1 ay eksik doğduğu için 1 ay geriden takip etmeniz sağlıklı olur dedi.sen neden bu kadar üzülüyorsunki doktor eminim normal demiştir. Normal olmasa ek birseyler veriyorlarmis

Bugün yogun şekilde hep birseyler yedim su ictim hakkaten yemekle çok alakali.sanki göğüslerim baya doldu gibi. akşam yine sağıcam eğer hala az çıkarsa Dr la gorusucem
Hayirlisi inşallah çoğalır canım benim ben şuanda Duba gibiyim yemeden içmeden kimisi yapıyor kimi yapmıyor helva ye aşure yap birde koyu ve şekeri fazla olsun acayip yaptı o inşallah iyi olur canım benim[/QUOTE]

Tamam canım inşallah

Gunduz meme almama olayı bizde de var malesef yaa. Gece uyku arasında problem yok ama gunduz daha kucağıma yatırınca başlıyo çığlıklar nerden anlıyosa ne yapıcamı.

aynı şekilde gündüz emme pozisyonu aldığında başlıyor bağırmaya ama gece uykuluyken yada gündüz uykudan yeni uyanınca uyku sersemiyken sorun yok alıyor ama ayılır ayılmaz hemen bağırıyor

gündüzleri de uyku sersemiyken verin, ben öyle yapıyorum 2 fırt çekse kar biliyorum

Yok vcnm bizde oyle bir sorun[/QUOTE]

Aynı durum bendede var hemde 3 parmagimda birden. Dr hamilelikte oluşan ayak sismelerinden sonra sık goruldugunu soyledi.banyo sonrası batan yeri biraz kenara alıp ufak bir pamuk koy iyi geliyor yada pedikur yaptır canın.

aşı yeri ağrıyor olabilir, bacağını kontrol et cnm. dokununca mı ağlıyor?

Bende de oldu hayatimda ilk defa simdi duzeldi.

cnm sakın üzülme aynı şeyi bende yaşadım, sağlık ocağında bıngıldağı çok küçülmüş kapanmaya başlamış dediler. 3 farklı doktora gittim hepside aynı şeyi söyledi. Önemli olan baş çevresinin ölçümüymüş, yani kafa gelişimi normal standartlarda devam ediyorsa sorun yokmuş. Hatta 3'üde birde şunu söyledi, genelde bu durumlarda aileler yanlış bir uygulama olarak devit'i vermeyi kesiyorlar, kesinlikle yanlış bir uygulama sakın devit'i vermeyi kesmeyin dediler. Yani içini ferah tut, birşey yoktur cnm, devit'i de kesme sakın.

cnm, bir önceki mesajımda da belirttim, bu durumlarda devit'i kesmek yanlışmış. Ben 3 farklı doktora gittim (biraz pipirikliyim galiba) ama önemli olan baş çevresinin ölçümüymüş. 15 gün uzun bir süre bence devit'i kesme, doktora gittiğinde oda aynı şeyi söyleyecektir.

aaa çok ilginç, bende de hayatımda ilk defa oldu ama kısa sürdü geçti sonra. Doğumla alakalı olabileceğini düşünmemiştim, ondan mış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…